Export auto’s te koop gevraagd

Export auto’s te koop gevraagd, alle merken en typen, in welke staat dan ook, voor cash geld!
Bied aan: Export Auto’s te Koop Gevaagd nu uw auto aan voor cash plus gratis RDWvrijwaring.
Wat is een export auto eigenlijk? Welke auto’s komen daar voor in aanmerking? Komt mijn auto die ik wil verkopen daar voor in aanmerking? Wij exporteren de volgende categorieën automobielen, desnoods de hele wereld over. Tweedehands auto’s en occasions, alle merken en leeftijden. Schadeauto’s met cosmische of cosmetische schade, gebruikssporen of verbruikssporen, lichte of zware schade. Zelfs sloop- en of loopauto’s worden voor het metaal bij hoge ijzerprijzen uitgevoerd.
Voor oldtimers, collectibles, exclusieve of zeer dure auto’s is er speciaal container transport.

1 – Inkoop Exportauto’s.

Bel nu ons mobiele secretariaat om uw exportauto aan ons te verkopen. Ons 24/7 full service office kunt u altijd bereiken om met een taxateur inkoper uw motorvoertuig te verhandelen. Onze service is gebaseerd op vakmanschap en ervaring. Wij kopen een auto in 3 uur in. Binnen 24 uur halen wij de auto bij u voor de deur op, of waar en wanneer u ook wilt. De chauffeur inkoper betaalt u de getaxeerde prijs uit in contant geld. Via de computer wordt de RDW applicatie gebruikt om de auto af te melden uit het RDW kenteken register. Gratis uw exportauto opgehaald en met gratis RDWvrijwaringsbewijs. U bent ontslagen van uw APK-keuring en wegenbelasting.

2 – Terugbel Service.

Zijn alle lijnen bezet vanwege de intensieve handel, laat u dan door ons terugbellen op een moment dat u het beste schikt. Vul uw gegevens in en wij telefoneren U!
Zorg dat u de documenten van het voertuig bij de hand hebt. De eerste waardebepaling doet onze taxateur aan de hand van de RDWgegevens. Die staan op uw RDW bankcard, of rose deel I, II en III zoals merk, type, motor met vier, zes of acht cilinders en inhoud in kubieke centiliters of liters. Is het een sedan, variant, stationwagen, coupé of cabriolet. Een moderne 4wheel-drive, MPV of SUV, Landrover of Geländewagen. Rijdt het op twee, drie of vier wielen? Wij kopen het in!

3 – Email met antwoordmail

Onze afdeling Exportauto’s is volledig geautomatiseerd en gedigitaliseerd. Vul het E-mailformulier invult met uw persoonlijke gegevens en alle gewenste informatie van de te taxeren exportauto. Dan krijgt u van ons een antwoordmail met een taxatie en financiële offerte voor de aangeboden automobiel. In een persoonlijk telefoongesprek met een van onze taxateur inkopers kunt u de wagen dan definitief verhandelen. In het geval van bijzondere of exclusieve auto’s is dit de manier om tot een reële taxatie te komen. Op basis van een scherpe offerte in onderling overleg tot zaken te komen.

4 – Betrouwbaar adres door STIBA certificering en erkenning RDW.

Ons bedrijf is gecertificeerd door de STIBA en de RDW. De Stichting Brancheorganisatie autodemontage- en autosloop- en aanverwante bedrijven ziet toe op de juiste werkwijze van de aangesloten bedrijven. De door het Ministerie van Infrastuctuur, Waterstaat en Verkeer ingestelde Wet- en regelgeving voor Natuur en Milieu wordt nauwkeurig en stipt nageleefd. Onze internationale wereldwijde service exportauto’s voldoet aan alle wet- en regelgving en voorwaarden op dit gebied.
Export auto’s te koop gevraagd is een vertrouwd adres om zaken mee te doen.

Export auto’s te koop gevraagd verhandelt diverse categorieën motorvoertuigen.

 • Sloopauto’s en loopauto’s: zijn primair van belang voor de grondstoffen als diverse metalen en oud ijzer. Metaal en oud ijzer worden in de hoogovens omgesmolten, evenals de zeldzame en kostbare edelmetalen als geelkoper en roodkoper, chroom en aluminium.
 • Schadeauto’s met zware schade: leveren bij demontage herbruikbare merkonderdelen. STIBA biedt deze groene merkonderdelen aan de autoschadeherstellers van de FOCWA aan.
 • Schadeauto’s met lichte schade: kunnen met herbruikbare merkonderdelen gerepareerd worden. STIBA EN FOCWA zetten onder auspiciën van de ARN, Auto Recycling Nederland in op hergebruik. Voor een scherpe reparatieprijs kan een autoschade worden gerepareerd.
  Milieu en natuur verantwoorde recycling met besparing op grondstoffen en energie.
 • Schadeauto’s met verbruiks- en/of gebruikssporen: worden in eigen werkplaats weer tot een prima occasion gerepareerd. Reinigen, wassen, in de was en poelitoeren voor de showroom.
 • Schadeauto’s met cosmische of cosmetische schade: met een ster in de voorruit laten we de collega’s van carglas die repareren tot glashelder zicht. Met een grondige reiniging en een goede shampoowasbeurt knapt een auto al een heel stuk op. Een nauwkeurige cleaner behandeling is de basis voor een lak voedende harde autowax behandeling. De handmatige poelitoer is de finishing touch van deze wax & shine behandeling.
  Klaar voor de handelsvoorraad in de showroom. Te Koop…VERKOCHT!
 • Tweedehands auto’s en occasions: door de snelle omloop van kwalitatief goede automobielen vullen wij op deze wijze de BOVAG handelsvoorraad aan. Een constante aanvoer van alle automobielen van alle leeftijden en merken, types en uitvoeringen, benzine diesel, of hybride.
 • Exportauto’s: kopen wij in om ons WereldWijdeWeb van automotive dealers te bevoorraden. In verband met onze speciale actie: Export auto’s te koop gevraagd, een extra uitgebreide lijst.

LIJST VAN EXPORTAUTO’S VOOR DE OOST-EUROPESE EN WEST-AFRIKAANSE MARKT

Export auto's te koop gevraagdDuitse merken met bij voorkeur dieselmotor voor Oost-Europa, de Oekraïne en Wit-Rusland.
Audi, diverse uitvoeringen, zowel sedan als stationwagon, in het bijzonder diesels
Ford Transit in alle uitvoeringen, enkele of dubbel cabine of als werkbus.
Mercedes-Benz Sprinter, de lange bus die long distance logistieke diensten in volume uitvoert.
Mercedes-Benz 207/307/208/308/310/212/312/412 alle uitvoeringen,
Mercedes-Benz 409/410/609/709/508/608 alle uitvoeringen,
Mercedes-Benz, 190D Sedan.
Opel, alle sedans en stationwagens met dieselmotor.
Volkswagen alle types vooral Transporters, Golf en Passat, Touran en Sharan, DIESELS aub.
Japanse merken voor de West-Afrikaanse markt.
Honda diverse types, benzine, diesel of LPG-gas als compact citycar.
Mazda, Mitsubushi en Nissan in alle uitvoeringen, vooral de Landcruiser
Toyota, alle modellen in het bijzonder de Landcruiser 4WD

Mocht u in het bezit zijn van een motorvoertuig in één van bovenstaande categoriën, of merken, verzoeken wij u vriendelijk om contact op te nemen met onze afdeling inkoop exportauto’s
In verband met onze speciale actie Export Auto’s te Koop Gevraagd zijn wij geïnteresseerd in elk serieus aanbod. Snelheid is onze service, in 3 uur verkocht en binnen 24 uur opgehaald en betaald.