Sloopauto verkopen Ede | Autosloperij Ede

Sloopauto verkopen Ede

Wij van team Sloopauto verkopen Ede verlossen u van al uw afgeschreven auto problemen

Zit u met een oude of kapotte auto in de maag? Door de verzekering technisch total loss verklaard na een auto-ongeluk? Of door de leeftijd en het jarenlange gebruik gewoon ‚opgereden?’ Valt de jaarlijkse verplichte APK-keuring erg tegen en zijn de reparatiekosten volgens het rapport veel meer dan de dagwaarde van uw motorvoertuig? Bel ons dan nu voor een verkoopgesprek van uw oude auto op mobiel 06 – 38505038 Onze inkopers helpen u graag met vakkundige raad en daad omtrent uw voertuig. Goede raad omtrent de waardebepaling en verkoopprijs van uw sloopauto. Goede daad omdat wij bij verkoop u  alle poespas uit handen nemen. Sloopauto verkopen Ede haalt het autowrak op waar en wanner u wilt. U krijgt handje contantje uitbetaald, inclusief het gratis vrijwaringsbewijs van de RDW!

Schadeauto verkopen in Ede

Een schadeauto verkopen in Ede is snel en eenvoudig te organiseren via deze site.

U kunt telefonisch met ons in contact komen, maar u kunt ook per mail uw schadeauto aanbieden. Graag ontvangen wij een opgave van het merk van de auto, het kenteken, een opgave van de kilometerstand, een opgave van de bijzonderheden en/of mankementen van de auto. Om een goed beeld te kunnen krijgen van de schade ontvangen wij ook graag een aantal foto’s waarop de beschadigingen goed te zien zijn. Na ontvangst van alle nodige informatie zullen wij u bellen om en u een bod doen. Wanneer u akkoord gaat met de aanbieding dan zal de chauffeur contact met u opnemen om een afspraak te maken voor op een dag en tijdstip die u het beste uitkomt. De auto wordt op de door u gewenste locatie in Ede gevrijwaard.

 Tweedehands auto verkopen in Ede

Een tweedehands auto verkopen in Ede verloopt eenvoudig en snel. Wanneer u alle nodige informatie aan ons heeft gegeven dan zal een buitendienstmedewerker van ons bedrijf contact met op opnemen om een afspraak te maken om de auto op locatie in Ede te taxeren en van u te kopen. Het is goed om ons een opgave te doen van het merk, het type, soort brandstof, het aantal kilometers, of er mankementen of bijzonderheden zijn, het kenteken, het bouwjaar en de overige belangrijke informatie die van invloed is op de prijs van het motorrijtuig. Na het ontvangen van alle belangrijke gegevens zal de auto inkoopexpert de auto taxeren en u een bedrag doorgeven waarvoor wij de auto van u willen kopen. Na het ontvangen van onze bieding en na het ontvangen van uw akkoord, zal onze chauffeur u bellen om een afspraak te maken om de auto op te komen halen in Ede. Van de chauffeur ontvang het overeengekomen bedrag en de auto wordt bij u in Ede gevrijwaard.

Bedrijfsauto verkopen in Ede

Een bedrijfsauto verkopen in Edeverloopt eigenlijk via dezelfde routing als bij het verkopen van een schadeauto en/of tweedehands auto. In iedere gemeente van Nederland hebben wij een bedrijfsautospecialist die op locatie bij u in Ede de bedrijfsauto, busje en/of bedrijfswagen komt bekijken. Door onze snelle service kunnen we daarom binnen drie uur bij u in Ede zijn. Vaak hebben bedrijfsauto’s een hoge kilometerstand, waardoor deze auto niet meer in Nederland verkocht kan worden. Wij hebben een uitgebreid exportnetwerk om bedrijfswagens met een kapotte motor en/of bedrijfsauto’s met een hoge kilometerstand aan te verkopen. Het maakt ons dus niet uit wat de staat is van de bus. Om alles snel voor u te organiseren is het verstandig om telefonisch contact met ons op te nemen en ons informatie te geven over het merk van de bus, de kilometerstand van de bedrijfsauto en ons een aantal foto’s te doen toekomen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk een buitendienst medewerker naar Ede sturen om de auto te gaan bezichtigen en te taxeren.