Afgekeurde auto verkopen

afgekeurde auto verkopenEen afgekeurde auto verkopen; het kan als een vervelende verrassing komen, maar in veruit de meeste gevallen zie je het wel aankomen dat de auto niet door de keuring komt. Misschien heeft de ouderdom van de wagen nu echt zijn tol geëist en misschien heeft de overweging iets meer moeite gekost (vaak is een afgekeurde auto een sloopauto geworden: namelijk als de kosten voor reparatie echt niet meer opwegen tegen de dagwaarde; oftewel, als repareren echt te zonde van het geld wordt), maar één ding is nu zeker: de afgekeurde auto moet weg.

Ik wil van mijn afgekeurde auto af

Je moet de afgekeurde auto laten ophalen, dat staat vast. Voor de deur staat hij hoe dan ook alleen maar in de weg. Een voertuig wordt niet voor niets afgekeurd. Daarmee mag je de weg niet meer op. Je hebt er zelf niks meer aan en iemand anders heeft er ook niks meer aan. Dus is het simpel: je moet met de afgekeurde auto naar de sloop. Daarvoor biedt onze sloopauto ophaaldienst een snelle en deskundige service. In heel Nederland komen we afgekeurde, oude auto’s weghalen voor de volgende bestemming: de autosloop.

Afgekeurde auto laten ophalen

Wij hebben een snelle verkoop van een afgekeurde auto te bieden, waarbij alle zaken in één moeite geregeld zijn.

  • 24/7 inkoop afgekeurde auto’s
  • Direct contant geld voor de afgekeurde auto
  • Afgekeurde auto’s opgehaald voor de deur, overal in Nederland

Als opkoper van oude auto’s kijken we niet naar merken, bouwjaren of gebreken. Wij kopen alle auto’s op. Dus geen eindeloze en vruchteloze biedspelletjes op verkoopwebsites, geen tijd en energie verspild aan irritante niet nagekomen afspraken. Bel onze sloopauto ophaaldienst op 06-38505038 en sluit de verkoop meteen af. Dan komen wij de afgekeurde wegslepen of opladen binnen een dag!

Geld voor afgekeurde auto

Het maakt in theorie niet uit of de auto de keuring niet doorgekomen is wegens ‘reguliere slijtage’ of door op de weg opgelopen schade. In vrijwel alle gevallen kunnen we een vergoeding voor een afgekeurde auto betalen, omdat ook een afgeschreven auto of auto met schade nog enige waarde vertegenwoordigd. Niet te vergelijken met die van een gezond voertuig natuurlijk, maar oude auto’s worden tegenwoordig met zorg gedemonteerd bij een autosloperij. Oude metalen en materialen worden hergebruikt, evenals de nog goed werkende onderdelen uit de auto. Bel ons op 38505038 en we spreken alle relevante gegevens door. Dan doen we meteen een bod op de afgekeurde auto.

Snel een afgekeurde auto verkopen

Ben je akkoord met het geboden geldbedrag voor je afgekeurde auto, dan zorgen we ervoor dat hij snel wordt opgehaald. Geef aan waar, op welke dag en hoe laat het jou uitkomt om af te spreken en onze chauffeur meldt zich op het afgesproken tijdstip op de afgesproken plaats. Hij betaalt je bij de overdracht de afgesproken vergoeding uit en geeft je een vrijwaringsbewijs om de verzekering op te zeggen. Wij laten de afgekeurde auto afmelden voor de belasting. Zo zijn in één afspraak alle zaken afgehandeld. Bel voor meer informatie naar 06-38505038.