Sloopauto verkopen Doesburg

Doesburgers opgelet: Mosterd bij de maaltijd! Contant geld, knisperend en rinkelend, voor: oude auto’s, autowrakken, schade auto’s en sloopauto’s. Verkoop nu aan Sloopauto verkopen Doesburg voor goede prijzen. Wilt u een persoonlijk advies en prijsopgave? Bel dan nu een vakkundige medewerker voor informatie en een snelle verkoopdeal. Wij verhandelen alle soorten motorvoertuigen. Toatal loss verklaard na een auto-ongeluk? Bel ons nu! Komt de auto niet door de APK keuring, of zijn de reparatiekosten te hoog naar de dagwaarde van de wagen? Bel ons nu! Sloopauto verkopen Doesburg is uw ideale zakenpartner in deze om u van uw afgeschreven wagen te verlossen. Een vertrouwd adres, want wij zijn gecertificeerd en erkend door de brancheorganisatie STIBA,  Auto Recycling Nederland en Rijksdienst voor Wegverkeer.

Schadeauto verkopen in Doesburg

Een schadeauto verkopen in Doesburg is snel en eenvoudig te organiseren via deze site.

U kunt telefonisch met ons in contact komen, maar u kunt ook per mail uw schadeauto aanbieden. Graag ontvangen wij een opgave van het merk van de auto, het kenteken, een opgave van de kilometerstand, een opgave van de bijzonderheden en/of mankementen van de auto. Om een goed beeld te kunnen krijgen van de schade ontvangen wij ook graag een aantal foto’s waarop de beschadigingen goed te zien zijn. Na ontvangst van alle nodige informatie zullen wij u bellen om en u een bod doen. Wanneer u akkoord gaat met de aanbieding dan zal de chauffeur contact met u opnemen om een afspraak te maken voor op een dag en tijdstip die u het beste uitkomt. De auto wordt op de door u gewenste locatie in Doesburg gevrijwaard.

 Tweedehands auto verkopen in Doesburg

Een tweedehands auto verkopen in Doesburg verloopt eenvoudig en snel. Wanneer u alle nodige informatie aan ons heeft gegeven dan zal een buitendienstmedewerker van ons bedrijf contact met op opnemen om een afspraak te maken om de auto op locatie in Doesburg te taxeren en van u te kopen. Het is goed om ons een opgave te doen van het merk, het type, soort brandstof, het aantal kilometers, of er mankementen of bijzonderheden zijn, het kenteken, het bouwjaar en de overige belangrijke informatie die van invloed is op de prijs van het motorrijtuig. Na het ontvangen van alle belangrijke gegevens zal de auto inkoopexpert de auto taxeren en u een bedrag doorgeven waarvoor wij de auto van u willen kopen. Na het ontvangen van onze bieding en na het ontvangen van uw akkoord, zal onze chauffeur u bellen om een afspraak te maken om de auto op te komen halen in Doesburg. Van de chauffeur ontvang het overeengekomen bedrag en de auto wordt bij u in Doesburg gevrijwaard.

Bedrijfsauto verkopen in Doesburg

Een bedrijfsauto verkopen in Doesburg verloopt eigenlijk via dezelfde routing als bij het verkopen van een schadeauto en/of tweedehands auto. In iedere gemeente van Nederland hebben wij een bedrijfsautospecialist die op locatie bij u in Doesburg de bedrijfsauto, busje en/of bedrijfswagen komt bekijken. Door onze snelle service kunnen we daarom binnen drie uur bij u in Doesburg zijn. Vaak hebben bedrijfsauto’s een hoge kilometerstand, waardoor deze auto niet meer in Nederland verkocht kan worden. Wij hebben een uitgebreid exportnetwerk om bedrijfswagens met een kapotte motor en/of bedrijfsauto’s met een hoge kilometerstand aan te verkopen. Het maakt ons dus niet uit wat de staat is van de bus. Om alles snel voor u te organiseren is het verstandig om telefonisch contact met ons op te nemen en ons informatie te geven over het merk van de bus, de kilometerstand van de bedrijfsauto en ons een aantal foto’s te doen toekomen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk een buitendienst medewerker naar Doesburg sturen om de auto te gaan bezichtigen en te taxeren.