Sloopauto Aanbieden aan autosloperij

Sloopauto aanbieden

Wilt u een sloopauto aanbieden, dan bent u bij ons aan het goede adres. Voor alle merken en typen doen wij de inkoop van sloopauto’s. We werken samen met ophaaldiensten in het hele land, hebben contacten met erkende demontagebedrijven en handelen de complete administratie voor u af bij het van de hand doen van de oude auto.

Sloopauto in de aanbieding

U heeft een sloopauto in de aanbieding. Een afgekeurde auto dus, een afgeschreven auto, ‘op’ gereden of kapot. Als er schade gereden is of de auto niet door de keuring (of in elk geval niet goed) gekomen is en een reparatie te duur is geworden. Dan moet u ervan af. Een niet rijdende auto kost immers alleen maar geld. Des te eerder u hem kunt weg doen, des te beter het normaal gesproken is.

Eerlijke vergoeding sloopauto

Liefst wilt u de sloopauto verkopen uiteraard. Het voertuig mag dan misschien niet meer starten, dat betekent niet dat alle waarde meteen verdwenen is. Als u de sloopauto te koop aanbiedt aan ons, dan kunnen wij direct een afspraak maken over een eerlijke vergoeding. De hoogte ervan verschilt per auto. Deze zal gebaseerd zijn op merk, type en bouwjaar van het voertuig en de staat ervan.

Milieuvriendelijke verwerking auto en recycling

We kunnen u een bedrag voor de sloopauto offreren door onze samenwerking met autosloperijen die erkend zijn door de RDW en werken volgens de richtlijnen van brancheorganisatie STIBA en Auto Recycling Nederland. Zij verwerken oude auto’s op milieuvriendelijke wijze en hergebruiken zo veel mogelijk de goede onderdelen en materialen. Die dus een bepaalde waarde vertegenwoordigen. Optimale recycling en gescheiden verwerking van materialen en vloeistoffen uit de oude voertuigen door deze sloopbedrijven dragen bovendien bij aan een betere, schonere leefomgeving.

Afhandeling auto naar de sloop

Er moet een aantal zaken afgehandeld worden bij de verkoop van een sloopauto. Wij kunnen u met het hele pakket helpen:

• Ophalen sloopauto door transportdienst
• Vinden van een RDW-erkend autosloopbedrijf
• Een vrijwaringsbewijs krijgen om de autoverzekering op te zeggen
• Het afmelden van de sloopauto voor de belasting

Dit regelen wij allemaal voor u, inclusief de vergoeding voor de sloopwagen. Daarmee besparen we u een hoop gezoek en geregel. Sterker nog: binnen 24 uur kunnen wij alles voor u geregeld hebben!

Sloopauto contact

U hoeft daar niet veel voor te doen. In feite is een telefoontje genoeg. U kunt via deze website (en de contactgegevens die u hier vindt) contact met ons opnemen als u een sloopauto weg doen wilt. We maken dan direct de afspraak over de prijs en spreken af waar we de sloopauto ophalen kunnen. Dat kan op iedere plaats en elk tijdstip; wat u het beste schikt. Dan kunnen we het voertuig binnen 24 uur komen ophalen. Van de chauffeur van de transportdienst krijgt u direct cash de afgesproken prijs uitbetaald en een vrijwaringsbewijs voor het opzeggen van de verzekering. Wij melden de sloopauto voor u af voor de wegenbelasting.

Heeft u meer vragen, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag weer op weg!