Sloopauto Aanbieden aan autosloperij

Wilt u een sloopauto aanbieden, dan bent u bij ons aan het goede adres. Voor alle merken en typen doen wij de inkoop van sloopauto’s. We werken samen met ophaaldiensten in het hele land, hebben contacten met erkende demontagebedrijven en handelen de complete administratie voor u af bij het van de hand doen van de oude auto.

U kunt aan Sloopauto Aanbieden uw sloopauto op meerdere manieren aanbieden.

 • Ten eerste kunt u mobiel bellen naar ons secretariaat 06 38 50 50 38 mobiel. U kunt dan met een inkoper het bod op uw sloopauto bespreken en tot definitieve verkoop overgaan.
 • Ten tweede kunt u zich terug laten bellen op afspraak als het u uitkomt. Als u uw autowrak aan ons verkoopt komen wij dat voor de deur bij u ophalen. Voor Cash plus het RDW Vrijwaringsbewijs.
 • Ten derde kunt u het e-mail formulier invullen in woord en beeld met een beschrijving van het voertuig, eventueel voorzien van geüploade digitale foto’s van de automobiel. Dit is de nauwkeurigste manier voor ons om een goed idee van de auto te krijgen. Voor de waardebepaling en de geldelijke offerte om tot een transactie over te kunnen gaan. De definitieve prijsbepaling ligt ten alle tijde bij de chauffeur autotaxateur die het motorvoertuig bij u op komt halen.

Sloopauto Aanbieden aan autosloperijSloopauto in de aanbieding

U heeft een sloopauto in de aanbieding. Een afgekeurde auto dus, een afgeschreven auto, ‘op’ gereden of kapot. Als er schade gereden is of de auto niet door de keuring (of in elk geval niet goed) gekomen is en een reparatie te duur is geworden. Dan moet u ervan af. Een niet rijdende auto kost immers alleen maar geld. Des te eerder u hem kunt weg doen, des te beter het normaal gesproken is.

Eerlijke vergoeding sloopauto

Liefst wilt u de sloopauto verkopen uiteraard. Het voertuig mag dan misschien niet meer starten, dat betekent niet dat alle waarde meteen verdwenen is. Als u de sloopauto te koop aanbiedt aan ons, dan kunnen wij direct een afspraak maken over een eerlijke vergoeding. De hoogte ervan verschilt per auto. Deze zal gebaseerd zijn op merk, type en bouwjaar van het voertuig en de staat ervan.

Milieuvriendelijke verwerking auto en recycling

We kunnen u een bedrag voor de sloopauto offreren door onze samenwerking met autosloperijen die erkend zijn door de RDW en werken volgens de richtlijnen van brancheorganisatie STIBA en Auto Recycling Nederland. Zij verwerken oude auto’s op milieuvriendelijke wijze en hergebruiken zo veel mogelijk de goede onderdelen en materialen. Die dus een bepaalde waarde vertegenwoordigen. Optimale recycling en gescheiden verwerking van materialen en vloeistoffen uit de oude voertuigen door deze sloopbedrijven dragen bovendien bij aan een betere, schonere leefomgeving.

Autosloop en autodemontagebedrijf Sloopauto Aanbieden verhandelt een breed scala aan: sloopauto’s, loopauto’s, schadeauto’s met zware schade en schadeauto’s met lichte schade, verbruikssporen, gebruikssporen en cosmetische schade, occasion en tweedehands en exportauto’s.
Verkoop aan Sloopauto Aanbieden uw auto indien voorkomend in bovenstaande opsomming.

 1. Sloopauto’s en loopauto’s zijn voor de ARN Post Shredder Technology fabriek ter recycling.
 2. Schadeauto’s zwaar beschadigd zijn voor de demontage van herbruikbare merkonderdelen. De actie STIBA groen herbruikbare merkonderdelen stimuleert de demontage van onderdelen om het milieu te ontzien. Hergebruik is voordeliger dan nieuw en spaart Milieu, natuur en de mens.
 3. Schadeauto’s licht beschadigd worden gerepareerd met “STIBA groene” onderdelen.
  Dankzij het voorraad beheer onderdelen in de centrale computer kunnen FOCWA aangesloten autoherstelbedrijven tegen scherpe tarieven licht beschadigde wagens repareren. Win Win Win.
 4. Schadeauto’s met verbruikssporen, gebruikssporen en cosmetische schade voor de showroom. Eigenlijk hebben deze wagens nauwelijks of geen schade, en na een grondige schoonmaakbeurt en was en poetsbeurt staan deze automobielen in de showroom glimmend te lonken naar een koper.
 5. Occasions en tweedehands auto’s voor aanvulling van de handelsvoorraad gebruikte wagens.
 6. Exportauto’s gaan op reis naar verre werelddelen als West-Afrika, Nissans en Toyota’s en Europese merken met dieselmotoren als Mercedes en Audi en Opel en VWGolf gaan naar Oost-Europa.

Afhandeling sloopauto aanbieden

Er moet een aantal zaken afgehandeld worden bij de verkoop van een sloopauto. Wij kunnen u met het hele pakket helpen:

 • Ophalen sloopauto door transportdienst
 • Vinden van een RDW-erkend autosloopbedrijf
 • Een vrijwaringsbewijs krijgen om de autoverzekering op te zeggen
 • Het afmelden van de sloopauto voor de belasting

Dit regelen wij allemaal voor u, inclusief de vergoeding voor de sloopwagen. Daarmee besparen we u een hoop gezoek en geregel. Sterker nog: binnen 24 uur kunnen wij alles voor u geregeld hebben!

Sloopauto contact

U hoeft daar niet veel voor te doen. In feite is een telefoontje genoeg. U kunt via deze website (en de contactgegevens die u hier vindt) contact met ons opnemen als u een sloopauto weg doen wilt. We maken dan direct de afspraak over de prijs en spreken af waar we de sloopauto ophalen kunnen. Dat kan op iedere plaats en elk tijdstip; wat u het beste schikt. Dan kunnen we het voertuig binnen 24 uur komen ophalen. Van de chauffeur van de transportdienst krijgt u direct cash de afgesproken prijs uitbetaald en een vrijwaringsbewijs voor het opzeggen van de verzekering. Wij melden de sloopauto voor u af voor de wegenbelasting.

Heeft u meer vragen, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag weer op weg!

Sloopauto aanbieden in Rotterdam en omgeving

Uw sloopauto aan Sloopauto Verkopen Rotterdam verkopen is een fluitje van een cent dat toch nog een hele bom duiten in contanten op kan leveren, inclusief het vrijwaringsbewijs van de Rijksdienst voor Wegverkeer. Wij verhandelen zo ongeveer bijna alle automerken, in alle voorkomende typen en uitvoeringen. Als uw automobiel de autogeest heeft gegeven, die inmiddels in de autohemel is, zit u met een levenloos autowrak waar u van af moet.

Contact dan de sloopauto inkoop van Sloopauto Verkopen Rotterdam. U kunt ons secretariaat op meerder manieren benaderen. Bel op mobiel 06 38 50 50 38 dan zal onze inkoper u op alle gestelde vragen antwoorden en u vervolgens de nodige informatie geven voor de verkoop van uw sloopauto of autowrak aan ons.
Tevens adviseert hij omtrent de transactie en het verhandelen van het motorvoertuig. Onze buitendienst haalt de auto bij u voor de deur op, op tijd en plaats wanner u dat wenst. Bij de auto levert u de papieren en de kentekenplaten in. De chauffeur en autotaxateur betaalt de aankoopprijs in baar geld uit. Ter plekke wordt via de RDW-app op de computer uw auto afgemeld bij de kentekenregistratie. Als bewijs krijgt u het gratis RDW-vrijwaringsbewijs. Ook van belang voor het beëindigen van uw autoverzekering.

Uw sloopauto is bij Sloopauto Verkopen Rotterdam in goede handen, want wij slopen en demonteren volgens de STIBA certificatie en Milieu Wet- en Regelgeving zo groen als gras.