Sloopauto verkopen Utrecht

Wist u dat u uw sloopauto uitstekend kunt verkopen in Utrecht? Eén telefoontje is genoeg, of laat u terug bellen door de Bel me Terugservice. Ons bedrijf is geautomatiseerd en geheel gedigitaliseerd. Maak gebruik van de e-mailservice. Als u het formulier invult, eventueel digitale foto’s upload, kunnen onze taxateurs inkopers een realistische taxatie en financiële offerte uitbrengen. Bovendien levert het u naast het gemak nog geld op ook. De Nederlandse Sloopauto Ophaaldienst regelt namelijk alles voor u. De zaken die bij het sloopauto verkopen in Utrecht aan bod komen nemen wij allemaal van u over. Wij maken het u gemakkelijk!

 • Ontzorging van A tot Z bij Sloopauto Verkopen Utrecht
 • Een afspraak op tijd en plaats, door u aangewezen locatie of bij u thuis
 • Milieuvriendelijke en correcte demontage en recycling van herbruikbare onderdelen
 • Een faire prijs voor loop- en sloopauto’s, schadeauto’s en oude auto’s contant of op uw rekening gestort, gratis opgehaald met gratis RDW-vrijwaringsbewijs op de koop toe.

Sloperij Utrecht van de Nederlandse Sloopauto Ophaaldienst is betrouwbare partner.

sloopauto verkopen utrechtAls Nederlandse Sloopauto Ophaaldienst hebben wij de afgelopen decennia bewezen snel, betrouwbaar en deskundig te zijn. We werken uitsluitend met bedrijven die volgens de richtlijnen van de STIBA, Stichting Brancheorganisatie Autodemontage- en Autosloperijen werken. Gave onderdelen worden gedemonteerd om als STIBA groene herbruikbare merkonderdelen ingezet te worden bij de FOCWA autoschadeherstellers. Wat rest van een sloopauto of autowrak wordt afgetapt wat betreft de diverse vloeistoffen. Benzine of diesel of LPG-gas. Ruitenwisservloeistof, koelvloeistof en smeerolieën. Gescheiden en milieu veilig.

Het droge wrak gaat naar de Post Shredder Technology fabriek in Tiel van de ARN, de Auto Recycling Nederland. Het autowrak wordt in stukjes geknipt en via vierentwintig units qua materiaal uitgesplitst. Oud ijzer en metaal gaaan naar de hoogovens. Edelmetalen aluminium, chroom, rood en geel koper krijgen vanwege de hoge waarde ook een recycle bestemming
U bent verzekerd van een reeële vergoeding voor de te verkopen sloopauto in Utrecht en van een milieuvriendelijke demontage voor hergebruik en recycling van restmateriaal.

Uw sloopauto verkopen aan een sloperij in Utrecht

Waar begint u? Wat moet u allemaal weten, regelen, overzien? Geen zorgen, het is al vervelend genoeg dat uw auto inmiddels een sloopauto is geworden. We hopen natuurlijk dat hij na jaren van trouwe dienst eindelijk met pensioen mag, maar het kan ook anders.

In en rondom Utrecht is veel verkeer. Heel veel verkeer op het klaverblad van het Knooppunt Oudenrijn waar A2 en A12 elkaar kruisen. En dan zit een ongeluk soms in een klein hoekje. Dit hoeft niet eens uw schuld te zijn, maar het resultaat is vaak pijnlijk zichtbaar: schade. Wanneer een flinke schade de dagwaarde van uw auto overstijgt zit er vaak niets anders op uw sloopauto te verkopen in Utrecht. Of omgeving als Het Sticht of de Provincie Utrecht, het maakt niet uit. De Nederlandse Sloopauto Ophaaldienst is snel ter plaatse om u te verlossen van uw defecte, verouderde of in elkaar gereden voertuig.

Hoe verkoop ik mijn sloopauto precies?

U belt met ons mobiele secretariaat voor een verkoopgesprek. Bij verkoop neemt onze chauffeur van de ophaaldienst contact met u op en maakt een afspraak op tijd en plaats.
Deze beschikt over een groot netwerk van STIBA erkende autosloperijen en helpt u waar nodig. Niet alleen doordeweeks, maar ook ’s avonds en in het weekend staan wij voor u klaar. U vertelt ons om wat voor voertuig het gaat en waar het zich bevind. Eventueel kunt u ons een paar foto’s sturen zodat we een goed beeld voor de taxatie van de waarde krijgen. Vervolgens krijgt u van ons een offerte voor de vergoeding. Gaat u akkoord? Dan kunt u direct stappen ondernemen voor de sloopautoverkoop in Utrecht. Overigens, maakt het niet uit of u echt in Utrecht, of elders in de Provincie Utrecht woont. Al woonde u in het meest noordelijke puntje van Nederland. Wij ontzorgen u bij hele proces van het verkopen van uw sloopauto.

De sloopauto verkopen op afspraak, met vergoeding en RDW-documenten

Nadat u akkoord bent kan er direct met onze medewerker een afspraak worden gemaakt. Vindt u het makkelijk om dat bij u thuis te doen? Prima, maar ook een andere locatie in Utrecht of omstreken is voor ons geen probleem. Wij zijn er op de afgesproken tijd en plaats. Ter plekke wordt de sloopauto opgetakeld en ontvangt u van ons het afgesproken bedrag voor de te verkopen sloopauto in Utrecht. Wenst u het bedrag contant, geen punt. Ook wanneer u het bedrag liever overgemaakt krijgt, kunnen wij dit meteen voor u regelen.

Het RDW-vrijwarings bewijs voor de kenteken registratie van de Rijksdienst voor Wegverkeer ontslaat u van de Algemene Periodieke Keuring en de Wegenbelasting. U moet zich zelf afmelden bij uw autoverzekering. U krijgt dat RDW bewijs van onze medewerker ter plaatse zodat er ook aan die verplichting voldaan is en u krijgt uw aankoopbedrag uitbetaald.
U ziet het, een sloopauto verkopen in Utrecht aan de Nederlandse Sloopauto Ophaaldienst is uiterst eenvoudig. We zetten de voordelen nog even overzichtelijk voor u op een rij:

 • Alle dagen van de week bereikbaar, zowel telefonisch als via onze website
 • Elke afgesproken locatie is mogelijk.
 • Bij uw woning, een tankstation of bijvoorbeeld een opslagplaats.
 • Elk bod dat wij doen is geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast. Bent u niet tevreden, kijk dan gerust verder. Wel zijn onze vergoedingen zeer scherp!
 • Via het verstrekte RDW-vrijwaringsbewijs wordt de sloopauto direct afgemeld bij de kentekenregistratie van de Rijksdienst voor Wegverkeer.
 • De toegezegde vergoeding voor de sloopauto verkoop Utrecht kan zowel contant als op rekening worden gestort
 • Onze service is allesomvattend, wij nemen alle zorgen voor u uit handen
 • De verwerking van het te slopen voertuig gebeurt volgens wettelijk bepaalde richtlijnen die rekening houden met natuur, het milieu en de omgeving.

Duurzaam hergebruik van materialen en vloeistoffen

De Nederlandse Sloopauto Ophaaldienst verliest het milieu niet uit het oog. Het gehele sloopproces verloopt uiterst zorgvuldig. Wat hergebruikt kan worden wordt netjes gescheiden. De materialen en losse onderdelen die we overhouden worden gerecycled of verwerkt in nieuwe materialen. Het grote netwerk van autodemontagebedrijven en sloperijen waar wij mee samenwerken zijn allen aangesloten bij de STIBA en de Auto Recycling Nederland. Dit wil zeggen dat zij onderdelen hergebruiken en materiaal recyclen waar mogelijk. Maar ook dat u een eerlijke vergoeding ontvangt voor het materiaal en de onderdelen.
De zogenaamde intrinsieke waarde van het voertuig.

Uw sloopauto verkopen in Utrecht Snel en Zorgeloos

Samenvattend, de zoektocht, de energie en de stress die u heeft om van uw sloopauto af te geraken, is niet meer nodig. Een duur transport van het afgedankte voertuig al helemaal niet. De Nederlandse Sloopauto Ophaaldienst staat voor u klaar en ontzorgt u van al deze ongemakken. Niet binnen een maand of een week, maar zeer snel. Verkoop in 3 uur en opgehaald binnen 24 uur! Twijfel niet langer en bel ons direct voor een verkoopgesprek.

Aan Sloopauto Verkopen Utrecht van de Nederlandse Sloopauto Ophaaldienst?

Ons hypermoderne autodemontage- en autosloopbedrijf is volledig gecertificeerd door de STIBA, de Stichting Brancheorganisatie Autodemontage- en Autosloopbedrijven.
Wij werken volgens de richtlijnen van de Milieu- en Natuurwetgeving van het Ministerie van Infrastructuur, Waterstaat en Verkeer. Primair demonteren wij gave autoonderdelen voor hergebruik bij de FOCWA autoschadeherstellers. De autowrakken worden in de Post Shredder Technology fabriek in Tiel gesorteerd op material voor recycling en hergebruik.
Sloopauto Verkopen Utrecht verwerkt uw sloopauto op verantwoorde groene manier.