Sloopauto Verkopen Amstelveen

 

Stel, u bent in het bezit van een sloopauto die u wilt verkopen in regio Amstelveen. Waar kunt u dan terecht en bent u er zeker van zijn dat u een betrouwbare partij vindt, die ook nog eens de beste prijsvoor uw defecte wagen biedt? Auto Inkoop B.V. heeft alles in huis om u perfect van dienst te zijn. Wenst u uw sloopauto te verkopen in Amstelveen? Dan kunnen daar verschillende redenen voor zijn. Een hoge kilometerstand bijvoorbeeld of een (te) dure reparatie. In alle gevallen kunt u met heel weinig moeite uw sloopauto verkopen in de omgeving van Amstelveen. Wanneer u contact met ons opneemt zal een van onze specialisten u precies uitleggen hoe alles in zijn werk gaat. Uiteraard bevindt deze informatie zich ook op onze website. U kunt natuurlijk ook uw gegevens op het contactformulier invullen. In dat geval nemen wij vaak dezelfde dag nog contact met u op. Tijdens het telefoongesprek wordt er een waarde-indicatie van uw sloopauto gegeven en een afspraak gemaakt om deze op locatie bij u op te halen. Dit gebeurd uiteraard in goed overleg.

Direct contant geld in uw bezit

Wanneer er een afspraak gemaakt is komt onze 24-uurs sloopauto-ophaaldienst de kapotte auto bij u, in de regio Amstelveen ophalen. U hoeft in principe uw huis niet uit.Wanneer u ons de autosleutels en de autopapieren overhandigt voorzien wij u van:

A: een officieel RDW-vrijwaringsbewijs, zo bent gelijk van de wegenbelasting af.
B: Het afgesproken bedrag in contanten.

Eenvoudiger kan het niet.

Groot en landelijk netwerk van autoslopers en autodemontage bedrijven

Onze inkoopdienst heeft tijdens haar bestaan een groot netwerk opgebouwd. Het voordeel voor u is dat wij door heel Nederland uw sloopauto kosteloos bij u op komen halen en tevens alle administratieve handelingen ter plekke kunnen uitvoeren. Wanneer uw afgekeurde of oude auto naar een van deze sloopbedrijven gaat wordt deze op een milieuvriendelijke manier gedemonteerd.Ook in de regio Amstelveen hebben wij diverse ‘collega’s, waar wij uw auto kunnen laten demonteren. U betaalt hier uiteraard niets voor. ¬†Als de auto in redelijke staat verkeerd kan deze bijvoorbeeld worden gerepareerd en doorverkocht.

Wilt u ook uw sloopauto verkopen in de omgeving van Amstelveen? Neem dan telefonisch contact met ons op, of laat uw gegevens achter op onze website. U zult gegarandeerd tevreden zijn over onze service. Ook wanneer u vragen of opmerkingen heeft kunt u gerust contact met ons opnemen.