Sloopauto verkopen Leiden

sloopauto verkopen leidenSloopauto verkopen Leiden

Uw sloopauto of uw autowrak verkoopt u direct aan onze sloopauto bedrijf in Leiden 06 – 38 50 50 38.De sleutels tot succes bij verkoop hebt u zelf in de hand als u nu sloopauto bedrijf Leiden belt om uw sloopauto of wrak aan ons te verkopen. Dat kan via de ‘direct verkopen lijn’ of via de Bel Me Terug Service door naam en telefoonnummer in te vullen. In beide gevallen krijgt u een sales medewerker die u in kan lichten over de verkoop van uw voertuig. Altijd op basis van de geldige en volledige autopapieren en de kwaliteit van uw auto maken wij afspraken. Direct zaken doen kan met de chauffeur van onze buitendienst. Die schat de wagen op verkoopprijs, en u krijgt met de factuur en het RDW vrijwaringsbewijs en contant uitbetaald. 

Sloopauto verkopen en transporteren, wij regelen alles. Wij dragen verder de verantwoording voor transport en sloop en demontage volgens de jongste milieuwetgeving. Snel cash voor diverse kwaliteiten motorvoertuigen bij verkoop aan sloopauto bedrijf te Leiden 06 – 38 50 50 38

Snel uw voertuig verkopen aan Sloopauto verkopen Leiden en cash in de hand! Wij betalen cash geld, met gratis RDW vrijwaringsbewijs voor de volgende vier soorten auto’s;

1) Sloopauto: In het belang van natuur en milieu voorzien de autosloperijen en demontagebedrijven in de nieuwste hightech voorzieningen. De kwalitatief gave onderdelen worden gedemonteerd voor verantwoord hergebruik tegen scherpe prijzen. Het autowrak wordt gesloopt naar de diverse soorten materialen die dit oplevert voor recycling en nieuwe producten.

2) Schadeauto: De autodemontage branche, cq Stiba, en de autoschadeherstelbedrijven, cq BOVAG en FOCWA, onderschrijven het milieutechnisch belang van hergebruik waardevolle onderdelen. 

3) Tweedehandsauto: De occasionmarkt is uiteraard in de breedte onderhevig aan de consequenties van de wereldwijde economische crisis. Toch is er een constante doorstroom, via de afgelopen leasecontracten, en auto’s die via de twee bovenstaande categorieën de markt in beweging zetten.

4) Exportauto: De exportmarkt vergt de nodige gedetailleerde kennis over de lokale automarkten. Zo is in West-Afrika een Japans merk met airco en een open dak populair. In kouder streken is een goede verwarming van belang op basis van een dieselmotor in Audi, Opel of Mercedes.

 

Sloopauto verkopen, per telefoon of per mail.

Via ‘direct verkopen lijn’ 06 – 38 50 50 38 nu uw sloopauto 

of autowrak verkopen aan sloopauto verkopen in Leiden

Als u nu uw voertuig wilt verkopen aan sloopauto bedrijf regio Leiden weet u in ieder geval zeker in welke categorie uw auto valt. 

Het is aan u om ons direct te bellen op de ‘direct verkopen lijn’ of,

U via de Bel Me Terug Service’ door ons terug te laten bellen.

Het e-mailformulier levert u meteen een gedetailleerd aanbod met prijswaardering. 

 

En u kent onze service: 

Eigen Buitendienst Sloopauto verkopen Leiden haalt uw voertuig op wanneer u wilt. Direct betaling contant op factuur en verplicht RDW vrijwaringsbewijs gratis!

Telefoonnummer 06 38 50 50 38