Autosloperij Nieuwegein | Sloopauto verkopen

U hoeft de weg naar de autosloperij Nieuwegein niet letterlijk zelf te vinden, maar het is wel handig om in figuurlijke zin de weg gewezen te worden als u een autosloperij in Nieuwegein zoeken wilt. Want heeft u een kapotte auto, een afgeschreven auto of een afgekeurde auto voor de deur staan, dan wilt u daar zo snel mogelijk van af. Wij kunnen binnen 24 uur de sloopauto laten ophalen, brengen hem naar een erkende sloperij en handelen alle bijkomende zaken voor u af.

Auto naar de sloop in Nieuwegein

Wat is er gebeurd dat de auto naar de sloop in Nieuwegein moet? Is de auto niet door de keuring gekomen of heeft u schade gereden; in Nieuwegein zelf, op de A2, A12 of A27 langs de stad, op het onderliggend net of in de jonge gemeente zelf? Een sloopauto is een voertuig waarvan de dagwaarde lager is dan de reparatiekosten die gemaakt moeten worden om hem weer verantwoord de weg op te krijgen. Als u zo’n wagen voor de deur heeft staan, dan kunt u hem ’t best zo snel mogelijk naar de autosloop laten brengen. Anders lopen belastingen en verzekeringen door en kost de auto geld zonder dat u er mee rijdt.

Autosloperij Nieuwegein

Erkende autosloperij in Nieuwegein

Zit u in deze situatie in de omgeving van Nieuwegein (in de gemeente van Jutphaas en Vreeswijk zelf of in een buurgemeente aan de Lek, zoals bijvoorbeeld IJsselstein of Vianen) brengen wij uw auto binnen 24 uur naar een RDW-erkende autosloop. Wij werken uitsluitend samen met demontagebedrijven die werken volgens de richtlijnen van brancheorganisatie STIBA en Auto Recycling Nederland. Daarmee is duurzame verwerking van het oude voertuig gegarandeerd. En door recycling van goede onderdelen en materialen kunt u bovendien op een vergoeding voor de sloopauto rekenen. De hoogte daarvan is afhankelijk van zaken als merk, type en bouwjaar.

Sloopauto ophalen omgeving Nieuwegein

De chauffeurs van onze sloopauto ophaalservice in Nieuwegein zijn te allen tijde snel ter plaatse. U kunt ons aangeven op welke plaats, in welke wijk of op welk bedrijventerrein u een sloopauto laten weghalen wilt. Dat geldt dus voor het centrum van Nieuwegein en de buurten Batau-Noord of -Zuid, Blokhoeve, De Wiers, Doorslag, Fokkesteeg, Galecop, Het Klooster, Hoge Landen, Hoog-Zandveld, Huis De Geer, Lekboulevard, Laagraven-Liesbosch, Merwestein, Oudegein, Plettenburg, Vreeswijk Jutphaas-Wijkersloot, Zandveld of Zuilenstein. Maar ook in Rijnenburg, bij het ROC Midden-Nederland of het Sint Antoniusziekenhuis zijn wij snel aanwezig. Laat ons weten waar wij de sloopauto halen moeten en we pikken hem binnen 24 uur op.

Snel van de sloopauto af

Nog even duidelijk op een rijtje waarmee wij u kunnen helpen als u van uw sloopauto af wilt:

• Neem contact met ons op en wij halen de auto op op door u gewenste plaats en tijd, binnen 24 uur
• We maken direct een afspraak over de vergoeding. Onze chauffeur rekent deze cash met u af
• U krijgt van ons het vrijwaringsbewijs voor de verzekering van de oude auto en we melden hem af voor de belastingen

Met slechts één telefoontje nemen wij u veel uitzoekwerk uit handen en is de afgekeurde of afgeschreven auto snel weg voor de deur. Wij zijn zeven dagen in de week bereikbaar!