Sloopauto ophalen

Laat u nu uw sloopauto ophalen door Sloopauto Ophaaldienst?

Snel de sloopauto ophalen. Wij staan u bij als uw afgekeurde of afgeschreven auto naar de sloop moet worden gebracht, maar u zelf niet precies weet waar u terecht kunt. Waar moet de sloopauto naartoe? Wie kan het voertuig wegbrengen? Kost het geld om een voertuig naar de sloop te brengen? Of zit er juist een vergoeding voor een kapotte auto in? Op deze en andere vragen hebben wij een antwoord. En vooral: wij zorgen ervoor dat uw auto naar een erkende sloperij wordt gebracht, op een moment dat het u gelegen komt!

Auto naar de sloop brengen

Wat is er gebeurd? Heeft uw oude, trouwe wagentje zijn laatste kilometers gereden of kwamen er ineens veel gebreken naar boven bij de laatste APK-keuring? Of heeft u flinke schade gereden met de auto? Wat de reden ook is: we spreken van een sloopauto als een reparatie te duur is om nog zinvol te zijn. Oftewel: als de dagwaarde niet meer opweegt tegen de reparatiekosten. En dan zit er nog maar één ding op: de auto laten ophalen voor de sloop. Het is niet leuk misschien, maar wel een noodzakelijk kwaad. Een sloopauto voor de deur kost immers alleen maar geld aan verzekering en belasting.

 Sloopauto ophalen voor de deur

Wij kunnen de sloopauto ophalen bij u voor de deur. Of als het voertuig ergens anders staat, dan komen we daarheen. Onze auto ophaaldienst heeft landelijke dekking. Daardoor kunnen we in het hele land zeven dagen in de week binnen 24 uur voertuigen ophalen, op het door uw gewenste tijdstip en op door u aangegeven plaats.

RDW-erkende autosloperijen

Behalve de sloopauto transport service werken we samen met autosloperijen in heel Nederland. Daar kunnen we u dus het nodige zoekwerk besparen. Deze demontagebedrijven zijn alle RDW-erkend en werken volgens de richtlijnen van brancheorganisatie STIBA en Auto Recycling Nederland. Volgens alle normen op het gebied van duurzaamheid en recycling dus.

Vergoeding sloopauto, direct cash

De milieuvriendelijke verwerking van sloopwagens heeft voor u een mooie bijkomstigheid. De nog hele onderdelen in een sloopauto en andere materialen vertegenwoordigen immers nog enige waarde. Daardoor kunnen we u in de meeste gevallen een vergoeding voor de afgeschreven auto geven. Het bedrag is uiteraard afhankelijk van de staat van de wagen, merk, type, bouwjaar en andere factoren. We maken direct een afspraak over de sloopauto vergoeding en bij het ophalen wordt er contant met u afgerekend.

24-uurs service weghalen sloopauto

Alles bij elkaar kunnen wij u volledig ontzorgen wat betreft het ophalen van een sloopauto. Hieronder nog eens onze werkwijze in een paar stappen:

  • Neem contact met ons op via de contactgegevens op deze website
  • We maken meteen een afspraak over plaats en tijdstip voor weghalen van de sloopwagen
  • We spreken direct een prijs van de sloopauto af
  • Onze chauffeur rekent het afgesproken bedrag met u af
  • U krijgt van onze chauffeur een vrijwaringsbewijs voor het opzeggen van de verzekering van de sloopauto
  • Wij melden het voertuig af voor de wegenbelasting

Zo bent u binnen een dag van alle zorgen verlost. Heeft u nog vragen over onze werkwijze? Bel ons dan gerust. We helpen u graag verder! Laat nu uw sloopauto ophalen.

 

Sloopauto ophalen