Sloopauto ophalen

Laat u nu uw sloopauto ophalen door Sloopauto Ophaaldienst?

Als u een auto heeft, is het belangrijk dat hij naar behoren rijdt en er niets aan mankeert. U moet uzelf er immers veilig mee van A naar B kunnen brengen. Echter kan er altijd onverhoopt iets met een auto gebeuren, hoe goed u hem ook onderhoudt. Zo kan de distributieriem kapotgaan, kan de motor het begeven of kunt met uw auto een ongeluk krijgen. Het is altijd vervelend als zoiets gebeurt, maar als het gebeurt laat dan uw sloopauto ophalen door ons.

Enorme schade betekent vaak einde oefening

De schade die een auto in bovengenoemde gevallen kan oplopen, kan best wel groot zijn. Daarbij zijn er natuurlijk ook andere situaties waarin uw auto behoorlijk wat schade kan oplopen. In sommige gevallen kunt u een auto zelfs beter laten afschrijven in plaats van nog te laten repareren door een monteur. In dat geval is een auto helaas klaar voor de sloop. Zo’n voertuig wordt ook wel een sloopauto genoemd.

Wanneer is er sprake van een sloopauto?

U begrijpt waarschijnlijk wel dat niet alle auto’s zijn te redden als ze schade hebben opgelopen. Maar voordat u beslissingen maakt die helemaal niet hadden gehoeven, is het wel fijn om te weten wanneer men nou van een sloopauto spreekt. We spreken van een sloopauto als een reparatie te duur is om nog zinvol te zijn. Oftewel: als de dagwaarde niet meer opweegt tegen de reparatiekosten. Kortgezegd is de auto dan niet meer te redden en zit er maar een ding op: de auto laten ophalen voor de sloop. Natuurlijk is het niet leuk om uw auto weggebracht te zien worden. Echter is het wel de meest verstandige keuze om te maken als uw auto niet meer te redden is. Als u een sloopauto in bezit houdt, kost dat namelijk alleen maar geld aan de verzekering en belasting. En dat is natuurlijk erg zonde.

De sloopauto ophalen

Er zijn in Nederland allerlei sloperijen te vinden waar uw auto naar toe kan, maar die halen doorgaans niet een sloopauto op. De meeste mensen beschikken zelf niet over middelen om een auto weg te brengen naar een sloperij. Wat kunt u dan het beste doen? In dat geval kunt u het beste de sloopauto laten ophalen door een bedrijf die sloopauto’s ophaalt. Wij zijn zo’n bedrijf die deze taak graag uit uw handen neemt. Wij staan voor u klaar als uw afgekeurde of afgeschreven auto naar de sloop moet worden gebracht, maar u dat zelf niet kunt regelen. Onze medewerkers weten precies waar de sloopauto naartoe kan en zorgen ervoor dat uw auto daar ook naartoe wordt gebracht.

Experts in het ophalen van sloopauto’s

Wij zijn gespecialiseerd in het ophalen en wegbrengen van sloopauto’s. Wij weten namelijk precies wat hierbij komt kijken en met welke punten er rekening moet worden gehouden. Op vragen als: hoeveel geld kost het om een voertuig naar de sloop te brengen? Of krijg ik juist een vergoeding voor een sloopauto? hebben wij een antwoord. En wat voor u vooral fijn is om te weten: wij zorgen ervoor dat uw auto naar een erkende sloperij wordt gebracht, op een moment dat het u gelegen komt!

Sloopauto ophalen voor de deur

Wij kunnen de sloopauto ophalen bij u voor de deur. Waar het voertuig ook staat, wij komen daarheen en halen de auto op. Onze auto ophaaldienst heeft een landelijke dekking. Daardoor kunnen we in het hele land 7 dagen per week binnen 24 uur voertuigen ophalen, op het door uw gewenste tijdstip en op de door u aangegeven plaats.

RDW-erkende autosloperijen

Sloopauto ophalen

Bent u bang dat uw sloopauto nergens naar toe kan? Maakt u zich geen zorgen! Wij van Beste Sloopauto Verkopen Site werken in heel Nederland samen met erkende autosloperijen. Wij hebben met al deze sloperijen afspraken gemaakt, waardoor wij altijd bij hen een sloopauto kunnen brengen. Waar u ook in Nederland woont, er is vast wel een sloperij in de buurt waar wij mee samenwerken. Dankzij ons netwerk kunnen wij u een hoop tijd en zoekwerk besparen. Deze sloperijen zijn allemaal RDW-erkend en werken volgens de richtlijnen van brancheorganisatie STIBA en Auto Recycling Nederland. Dat betekent dat zij volgens alle normen op het gebied van duurzaamheid en recycling werken.

Vergoeding sloopauto, direct cash

De milieuvriendelijke verwerking van sloopwagens heeft voor u een mooie bijkomstigheid. De nog hele onderdelen in een sloopauto en andere materialen hebben daardoor namelijk nog enige waarde. Hierdoor kunnen wij u in de meeste gevallen een vergoeding geven voor de afgeschreven auto. Het bedrag is uiteraard afhankelijk van de staat van de wagen, merk, type, bouwjaar en andere factoren. We maken samen met u direct een afspraak over de sloopauto vergoeding en bij het ophalen wordt er contant met u afgerekend.

24-uurs service sloopauto ophalen

Eigenlijk komt het erop neer dat wij u volledig kunnen ontzorgen wat betreft het ophalen van een sloopauto. Het maakt daarbij niet uit in welke staat de auto verkeert en waar de auto moet worden opgehaald. Hieronder hebben wij onze werkwijze nog eens in een paar stappen omschreven:

  • Neem contact met ons op via de contactgegevens op deze website.
  • We maken meteen een afspraak over de plaats en het tijdstip voor het weghalen van de sloopwagen.
  • We spreken direct een prijs van de sloopauto af.
  • Onze chauffeur rekent het afgesproken bedrag met u af.
  • U krijgt van onze chauffeur een vrijwaringsbewijs voor het opzeggen van de verzekering van de sloopauto.
  • Wij melden het voertuig af voor de wegenbelasting.

Zo bent u binnen een dag van alle zorgen verlost. Hierdoor kunt u zich weer richten op andere zaken. Heeft u nog vragen over onze werkwijze of wilt u direct van onze service gebruikmaken? Bel ons dan gerust. We helpen u graag verder! Laat nu uw sloopauto ophalen.