Sloopauto verkopen Purmerend | Eenvoudig En Snel

Uw sloopauto verkopen in Purmerend is de eenvoudigste zaak van de wereld bij onze inkoopdienst. Het is nooit leuk als u auto er plotseling mee ophoudt. Vaak gebeurt dat op een ongunstig moment en kan het hoge kosten met zich meebrengen. Dan denkt u er misschien over om uw sloopauto te verkopen in regio Purmerend? Maar wat moet u daar precies voor doen? Het antwoord is: één belletje naar ons toe plegen of het contactformulier op de website invullen. Wij regelen namelijk alles voor u en zorgen dat u netjes en tevreden van uw oude of defecte auto afkomt.

Ik wil mijn sloopauto verkopen in regio Purmerend en neem contact met jullie op, hoe gaat het verder?

Nadat u contact met ons heeft opgenomen zal een van onze ervaren medewerkers u te woord staan. Allereerst informeren wij naar het type van de auto, de kilometerstand en de staat van de sloopauto in spe. Wanneer de informatie duidelijk is kunnen wij u direct al telefonisch een waarde-indicatie geven. Gaat u akkoord, dan kan er gelijk een afspraak gemaakt worden om de auto bij u of op een door u gewenste locatie op te halen. Onze sloopauto-ophaaldienst is actief in heel Nederland.

Op locatie

Wanneer onze ophaaldienst op de afgesproken plaats gearriveerd is, wordt alles in een mum van tijd netjes geregeld. U voorziet ons van de sleutels en de juiste autopapieren en wij schreven de auto over. Daarbij ontvangt u direct een RDW-vrijwaringsbewijs en in contant geld het afgesproken bedrag. Heel eenvoudig dus. U slaat twee vliegen in een klap want u bent én van uw oude auto af waar u nog wegenbelasting voor moet betalen én u heeft een mooi contant bedrag direct tot uw beschikking.

We zullen de voordelen hieronder nogmaals voor uw opsommen:

· Direct een officieel RDW vrijwaringsbewijs

· Direct beschikking over contact geld

· Geheel vrijblijvend en gratis taxatie van het betreffende voertuig

· Groot netwerk van sloperijen, snelle ophaaldienst

· Dezelfde of de volgende dag een vervolgafspraak.

Wilt u uw sloopauto verkopen in Purmerend en omgeving? Wilt u misschien weten wat deze nog opbrengt? Neem dan geheel vrijblijvend vandaag nog contact op met onze inkoopdienst. Door ons uitgebreide netwerk bieden wij u de beste prijs voor uw kapotte auto, regelen wij de gehele overdracht en komen wij kosteloos bij u langs. Dezelfde of de volgende dag! Wij helpen u graag verder.