Sloopauto verkopen Tilburg

Heel vervelend natuurlijk, dat uw auto het loodje gelegd heeft, maar op den duur zal elke auto veranderen in een sloopauto. Wanneer dat moment daar is, is het wel zo gemakkelijk dat u met een enkel telefoontje uw sloopauto kunt verkopen in Tilburg en omgeving. Wij, als Nederlandse Sloopauto Ophaaldienst, regelen namelijk alles voor u als het gaat om uw sloopauto verkopen Tilburg en omgeving. Alle facetten van het sloopauto verkopen Tilburg nemen we van uw over. Dan kunt u bijvoorbeeld denken aan:

  • Ontzorging betreffende alle facetten aangaande de verkoop van uw sloopauto in Tilburg e.o.
  • Een zorgvuldige recycling en demontage met oog voor het milieu
  • Een eerlijke vergoeding, contant of op uw rekening gestort
  • We spreken op een door u gewenste locatie af, dat mag overal zijn.

De Nederlandse Sloopauto Ophaaldienst werkt samen met een groot netwerk van autosloperijen in Nederland. Dit doen wij al tientallen jaren lang. Hierdoor weten we exact wat u wensen zijn en kunnen daar goed op inspelen. Daarnaast bieden wij u de zekerheid van een representatieve vergoeding voor uw sloopauto verkoop in Tilburg. Zoals gezegd verliezen wij hierbij het milieu niet uit het oog.

Sloopauto verkopen Tilburg?

Hier begint het! U weet waarschijnlijk als geen ander dat het druk is op de wegen in Nederland. Iedereen met een auto loopt er tegenaan. Daarom moet je tegenwoordig nog beter opletten wanneer je de weg op gaat. Een schade zit namelijk in een klein hoekje. Veel file’s, mensen die geen afstand houden, gevaarlijk rijgedrag of gewoon domme pech kunnen allemaal oorzaken zijn voor het oplopen van schade. Van het ene moment op het andere moment kan uw trouwe vierwieler veranderen in een voertuig dat rijp is voor de sloop. Het is hard maar waar.
Dit klinkt misschien vrij dramatisch. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u nog nooit schade heeft gereden, maar dat de kosten voor uw auto uiteindelijk niet meer de waarde dekken. In dat geval is het dus fijn om te weten dat u er gemakkelijk en snel vanaf kan. U ontvangt er tevens een keurig bedrag voor. Wij concentreren ons op de omgeving Tilburg. In het verleden hebben wij al veel autobezitters geholpen met de verkoop van hun sloopauto in wijken als Stokhasselt, Hoogvenne, De Berkdijk, Het Zand, Oud Noord of Tilburg Centrum.

Hoe het exact in zijn werk gaat

De verkoop van uw sloopauto in Tilburg begint door met ons contact op te nemen. Dit kan uiteraard telefonisch of via een email. De medewerker die u aan de lijn krijgt kan u precies uitleggen hoe alles in zijn werk gaat en neemt u mee door het proces. Hij of zij bespreekt met u de locatie van het voertuig, het merk en type auto, of het voertuig nog rijdbaar is en vraagt eventueel om wat foto’s van het voertuig om een betere indruk te krijgen van de schade en de te verstrekken vergoeding. Daarnaast kan er direct een afspraak gemaakt worden waar wij in Tilburg moeten zijn om de sloopauto te transporteren naar een sloperij in de buurt. Wat betreft de uiteindelijk ophaallocatie bent u compleet vrij. Bij u thuis, op het werk, in een loods of op een parkeerterrein, het is ons om het even. Onze chauffeur kan vrijwel overal uw sloopauto optakelen en meenemen. Bovendien is hij snel ter plaatse. In de regel kunt u binnen 24 uur uw sloopauto verkopen Tilburg en omgeving.Netjes, van A tot Z geregeld.

Wat komt er nog meer bij kijken?

Bent u akkoord met de geboden vergoeding? Fijn, dan kunnen we snel stappen zetten. Een chauffeur van de Nederlandse Sloopauto Ophaaldienst zorgt dat hij op tijd is op de afgesproken locatie. Vervolgens wordt de sloopauto in Tilburg op een veilige manier opgetakeld. Door de mobiele communicatie apparatuur kunnen alle benodigde stappen in het bijzijn van u als verkoper worden afgehandeld. Bijvoorbeeld het vrijwaringsbewijs van het voertuig, voor de belastingdienst en de verzekeraar. Dit document wordt ter plekke aan u overhandigd. De vergoeding ontvangt u indien gewenst contant. Dan heeft u het geld direct beschikbaar in uw handen. Uiteraard is het ook een optie om het afgesproken bedrag van de verkoop van uw sloopauto in Tilburg te laten overmaken. Ook dat kan ter plaatse voor u worden geregeld. Wanneer u tevreden bent geeft de chauffeur u een hand en vervolgd zijn weg naar de autosloperij. Geregeld!

sloopauto verkopen tilburgDuurzame demontage en recycling

Het milieu is belangrijk en dat onderschrijven wij als Nederlandse Sloopauto Ophaaldienst. We nemen alle voorzorgsmaatregelen om de sloopauto op een zo milieuvriendelijke wijze af te voeren, op te slaan en te demonteren en recyclen. Elk onderdeel dat nog enigszins van nut kan zijn wordt zorgvuldig verwijderd en milieuvriendelijk verwerkt. Alle auto sloperijen waar wij mee werken zijn aangesloten bij het ARN, (Auto Recycling Nederland) een keurmerk van autosloperijen aangaande het duurzaam verwerken en recyclen van sloopauto’s in Nederland.

De voordelen van de Nederlandse Sloopauto Ophaaldienst

Voor het gemak maken we nog even een opsomming om u te overtuigen van onze complete dienstverlening voor sloopauto verkopen Tilburg:

  • Uitstekende bereikbaarheid en snelle terugkoppeling: alle dagen van de week, zowel telefonisch als via email
  • U bepaalt de ophaallocatie van het kapotte of afgeschreven voertuig
  • Ter plaatste voorzien wij u direct van de afgesproken vergoeding en het vrijwaringsbewijs van de RDW
  • Milieuvriendelijke verwerking/demontage en recycling van de sloopauto bij ARN aangesloten autosloperij
  • Een goede prijs voor de auto en onderdelen die nog gebruikt kunnen worden
  • Complete service, wanneer u contact opneemt heeft u er geen omkijken meer naar.

Kortom, wilt u uw sloopauto verkopen in de regio Tilburg, neem vandaag nog contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

Sloopauto verkopen Tilburg, net buiten de regio?

Spreekt bovenstaande u aan, maar woont u wat verder van Tilburg af? Geen enkel probleem. Uw sloopauto verkopen in Eindhoven en omstreken is namelijk net zo eenvoudig. Bovenstaand verhaal geldt namelijk voor heel Nederland. Door ons omvangrijke netwerkt is het verkopen van uw sloopauto in en rondom Eindhoven iets waar de Nederlandse Sloopauto Ophaaldienst u uitstekend mee van dienst kan zijn. Neem vandaag nog contact met ons op. Wij doen u graag een mooi aanbod.