Autosloop Arnhem

Autosloop Arnhem|Gratis Landelijke Ophaaldienst

Snel en correct uw sloopauto, autowrak of total loss verkopen aan autosloop Arnhem? Bel dan nu direct mobiel 0638505038 voor informatie. Onze ervaren medewerkers zijn u graag van dienst om u in een 1 op 1 gesprek te adviseren over de verkoop van uw wagen. Wij handelen een transactie binnen 24 uur met u af. De chauffeur van de sleepwagen betaalt u de aankoopprijs in contant geld uit. Het wettelijk verplichte RDW-vrijwaringsbewijs krijgt u ter plaatse kersvers uitgeschreven.

Schadeauto verkopen in Arnhem

Een schadeauto verkopen in Arnhem is snel en eenvoudig te organiseren via deze site. U kunt telefonisch met ons in contact komen, maar u kunt ook per mail uw schadeauto aanbieden. Graag ontvangen wij een opgave van het merk van de auto, het kenteken , een opgave van de kilometerstand, een opgave van de bijzonderheden en/of mankementen van de auto. Om een goed beeld te kunnen krijgen van de schade ontvangen wij ook graag een aantal foto’s waarop de beschadigingen goed te zien zijn. Na ontvangst van alle nodige informatie zullen wij u bellen om en u een bod doen. Wanneer u akkoord gaat met de aanbieding dan zal de chauffeur contact met u opnemen om een afspraak te maken voor op een dag en tijdstip die u het beste uitkomt. De auto op wordt op de door u gewenste locatie in Arnhem gevrijwaard.

Tweedehands auto verkopen in Arnhem

Een tweedehands auto verkopen in Arnhem verloopt eenvoudig en snel. Wanneer u alle nodige informatie aan ons heeft gegeven dan zal een buitendienstmedewerker van ons bedrijf contact met op opnemen om een afspraak te maken om de auto op locatie in Arnhem te taxeren en van u te kopen. Het is goed om ons een opgave te doen van het merk, het type, soort brandstof, het aantal kilometers, of er mankementen of bijzonderheden zijn. Het kenteken, het bouwjaar en de overige belangrijke informatie die van invloed is op de prijs van het motorrijtuig. Na het ontvangen van alle belangrijke gegevens zal de auto inkoopexpert de auto taxeren en u een bedrag doorgeven waarvoor wij de auto van u willen kopen. Na het ontvangen van onze bieding en na het ontvangen van uw akkoord, zal onze chauffeur u bellen om een afspraak te maken om de auto op te komen halen in Arnhem. Van  de chauffeur ontvang het overeengekomen bedrag en de auto wordt bij u in Arnhem gevrijwaard.

 Bedrijfsauto verkopen in Arnhem

Een bedrijfsauto verkopen in Arnhem verloopt eigenlijk via dezelfde routing als bij het verkopen van een schadeauto en/of tweedehands auto. In iedere gemeente van Nederland hebben wij een bedrijfsautospecialist die op locatie bij u in Arnhem de bedrijfsauto , busje en/of bedrijfswagen komt bekijken. Door onze snelle service kunnen we daarom binnen drie uur bij in Arnhem zijn. Vaak hebben bedrijfsauto’s en hoge kilometerstand, waardoor deze auto niet meer in Nederland verkocht kan worden. Wij hebben een uitgebreid exportnetwerk om bedrijfswagens met een kapotte auto en/of bedrijfsauto’s met een hoge kilometerstand aan te verkopen. Het maakt ons dus niet uit wat de staat is van de bus. Om alles snel voor u te organiseren is het verstandig om telefonisch contact met ons op te nemen en ons informatie te geven over het merk van de bus, de kilometerstand van de bedrijfsauto en ons een aantal foto’s te doen toekomen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk een buitendienst medewerker naar Arnhem sturen om de auto te gaan bezichtigen en te taxeren.