Sloopauto verkopen Rotterdam

Uw sloopauto verkopen in Rotterdam? De Nederlandse Sloopauto Ophaaldienst staat klaar om u daarbij te helpen. Sloopauto verkopen Rotterdam biedt in de hele Rotterdamse regio:

  • een snelle ophaalservice
  • correcte, milieuvriendelijke recycling van sloopauto’s
  • afspraken aan huis of op een door u aangewezen locatie
  • volledige ontzorging bij het sloopauto verkopen Rotterdam
  • een reële vergoeding voor sloopauto’s, contant uitbetaald of (zo u wilt) direct overgemaakt

De Nederlandse Sloopauto Ophaaldienst heeft tientallen jaren ervaring en een landelijk dekkend netwerk van demontagebedrijven die werken volgens de richtlijnen van Auto Recycling Nederland (ARN). Betrouwbaar, snel en deskundig; wij zorgen voor een vlot afgehandelde sloopautoverkoop Rotterdam. Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Wij helpen u graag verder!

Sloopauto verkopen Rotterdam

Auto naar de sloop Rotterdam

Het kan door een ongeluk komen waardoor uw auto zware schade opgelopen heeft of waardoor uw auto total loss verklaard is zelfs. Dat is niet te hopen natuurlijk en als het toch zo is, dan is zware blikschade altijd nog beter dan lichamelijk letsel. Het kan ook komen door slijtage die uiteindelijk komt met de jaren. Op den duur wordt elke auto een sloopauto: als de benodigde reparatie dusdanig kostbaar wordt dat hij niet meer opweegt tegen de waarde van de auto. Dan is de laatste reisbestemming de sloop geworden. De Nederlandse Sloopauto Ophaaldienst helpt u dan met het sloopauto vervoer, het vinden van autosloperijen Rotterdam, het verkrijgen van een sloopauto vergoeding en het regelen van andere bijkomende zaken.

Sloopauto verkopen Rotterdam: naar de sloop

Het is een schrale troost, maar u bent de enige niet met een sloopauto of schadeauto in Rotterdam. Van IJsselmonde tot Hoek van Holland, van Charlois tot Kralingen-Crooswijk en van Feijenoord tot Delfshaven. Om nog maar te zwijgen van alle verkeer in het centrum en op de drukke snelwegen rondom de stad. Dagelijks wordt menig auto afgeschreven, en wel definitief. Motor kapot, defecte remmen of een defecte versnellingsbak, blikschade rondom, waterschade of brandschade; de oorzaken zijn legio. Het gevolg is altijd gelijk: de auto moet naar de sloop in Rotterdam. Maar hoe?

Sloopauto Rotterdam laten ophalen

Maar hoe? En waar? Naar welke autosloperij Rotterdam? En wanneer? De Nederlandse Sloopauto Ophaaldienst helpt u met al deze vragen. U kunt met ons zeven dagen in de week een afspraak maken om de afgeschreven auto in Rotterdam te laten ophalen. Wij komen ook ’s avonds of in het weekend, elk moment dat u schikt en brengen de auto naar een RDW erkende autosloperij in Rotterdam. U heeft er daardoor geen kosten aan, het kost u geen tijd en u hoeft zelf niet van alles uit te zoeken. Wij handelen het transport helemaal voor u af.

Sloopauto verkopen Rotterdam met vergoeding

Zo stelt het sloopauto verkopen Rotterdam niet veel meer voor. Sterker nog, in de meeste gevallen houdt u er letterlijk geld aan over. U auto is waardeloos voor u geworden als u hem niet meer als voertuig kunt gebruiken. Als een auto gedemonteerd wordt volgens de moderne voorschriften van duurzaamheid en recycling zit er nog wél waarde in aan onderdelen en materialen. Oude onderdelen zijn mogelijk herbruikbaar en het oud ijzer wordt gerecycled en opnieuw als grondstof gebruikt, zo vaak als mogelijk is.

Afspraak ophalen sloopauto Rotterdam

De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van merk en type sloopauto, het bouwjaar en de staat van de auto. Als u contact met ons opneemt en een paar foto’s van de sloopauto Rotterdam heeft, doen wij u op basis daarvan een prijsvoorstel. Gaat u daarmee akkoord, dan kunnen we meteen een afspraak maken. Wij kunnen normaal gesproken snel in de regio Rotterdam zijn voor het ophalen van de sloopauto en melden ons op het door u gewenste moment op de door u aangewezen locatie.

Sloopauto verkoop Rotterdam regelen

Onze service ‘sloopauto verkopen Rotterdam’ op een rijtje:

  • U kunt ons alle dagen bellen of bereiken via deze website voor een vrijblijvend bod op uw sloopauto
  • Bij overeenstemming maken we meteen een afspraak voor het sloopauto laten ophalen
  • Normaal gesproken regelen we het sloopauto transport in de regio Rotterdam binnen 24 uur
  • U krijgt de afgesproken vergoeding contant uitbetaald door onze chauffeur of direct overgemaakt op uw rekening, naar uw eigen voorkeur
  • De afmelding bij de Belastingdienst wordt verzorgd, u krijgt van ons een vrijwaringsbewijs voor afmelding bij de verzekering

Zo neemt de Nederlandse Sloopauto Ophaaldienst u al het werk en uitzoekwerk uit handen. Wij bieden een vergoeding voor de afgeschreven/afgekeurde auto Rotterdam en u heeft verder nergens omkijken meer naar.

Duurzame recycling sloopauto Rotterdam

Wij zorgen ervoor dat de sloopauto demontage gebeurt volgens de richtlijnen van Auto Recycling Nederland (ARN). Daardoor blijft de intrinsieke waarde van de schadeauto – dus de materialen en losse onderdelen – bewaard en kunnen we u een eerlijke vergoeding voor de sloopauto bieden. Daarbij heeft u de zekerheid dat de auto duurzaam en eerlijk wordt ‘verwerkt’, met scheiding van metalen en vloeistoffen en zoveel mogelijk hergebruik. De Nederlandse Sloopauto Ophaaldienst werkt met een groot netwerk aan erkende sloperijen, in Rotterdam, regio en ver daaromheen, waarvan we weten dat er op deze manier wordt gewerkt.

Sloopauto verkopen Rotterdam: Ook in Schiedam

Ook voor de sloopauto verkoop Schiedam kunt u altijd een beroep doen op de Nederlandse Sloopauto Ophaaldienst. Heeft u een sloopauto in Schiedam, heeft u een APK afgekeurde auto in Schiedam of lopen de reparatiekosten voor de schadeauto volledig uit de klauwen? De sloopauto verkopen in Schiedam kunt u zonder moeite gedaan kregen met één telefoontje of berichtje op onze website. De sloopauto laten ophalen in Schiedam gebeurt ook zeven dagen in de week en op de door u aangewezen tijd en plaats: van Nieuwland tot Groenoord, Kethel, Woudhoek en Spaland/Sveaparken. Ook in de andere steden in de Rotterdamse regio zijn wij u graag en snel van dienst.

Snel van sloopauto af Rotterdam

Bespaar uzelf eindeloos zoekwerk en zinloze onderhandelingen online en laat u niet aanpraten dat u betalen moet voor een sloopauto vervoerder in Rotterdam. Bij de Nederlandse Sloopauto Ophaaldienst bent u binnen één of een paar dagen van het sloopvoertuig af en krijgt u direct contant geld bij de overdracht. Wilt u snel van uw oude, afgeschreven auto af? Bel dan nu voor een afspraak!