Sloopauto verkopen Rotterdam

Sloopauto verkopen Rotterdam

Wilt u snel en gemakkelijk uw sloopauto verkopen in Rotterdam en omstreken? Misschien kunt u niet meer veilig reizen met uw voertuig, of heeft uw voertuig schade en komt deze niet meer door de APK? Misschien heeft uw auto simpelweg heel veel kilometers gemaakt. Sloopauto verkopen Rotterdam is dan voor u de oplossing.

Wanneer uw auto eerder een last dan een lust wordt, kunt u deze  gratis laten ophalen en afvoeren. Kosteloos, snel en gemakkelijk. Bovendien krijgt u er nog een mooie vergoeding voor. Uw sloopauto verkopen in regio Rotterdam levert  namelijk voor alle partijen voordeel op.

Sloopauto verkopen Rotterdam Snelle afhandeling

Maximaal 24 uur, dat is de tijd tussen het eerste contactmoment en het moment dat u het contante bedrag voor uw sloopauto in uw handen houdt. Wanneer u contact opneemt met een van onze sloopauto-experts, helpen zij u op vriendelijke en professionele wijze  door het sloopauto- verkopen-Rotterdam-traject. U kunt tevens een vrijblijvende waarde-indicatie aanvragen. Om te weten wat uw kapotte auto waard is, stellen we u een aantal vragen. De vragen hebben betrekking op:

– het merk en type van het voertuig

– de hoogte van de kilometerstand

– betreft het een schadeauto?

– de leeftijd van de auto

Wanneer u akkoord gaat met het bedrag kunt u direct een afspraak maken om uw afgedankte auto in de omgeving van Rotterdam op te laten halen. Een chauffeur van onze sloopophaaldienst komt dan binnen 24 uur op een door u gewenste locatie het voertuig gratis ophalen. U ontvangt ter plekke een vrijwaringsbewijs van de RDW en de overeengekomen vergoeding voor de sloopauto verkoop in Rotterdam. U hoeft zich nergens druk meer om te maken. Snel en netjes geregeld.

Sloopauto verkopen Rotterdam

Milieuvriendelijk afgevoerd & gedemonteerd

Als sloopauto service gaan we op een verantwoorde manier met het milieu om. Alle aangesloten sloperijen zijn gecertificeerd en slopen / demonteren alle auto’s op milieuvriendelijke wijze. Alle auto-onderdelen worden gecontroleerd alvorens deze opnieuw te gebruiken.

Sloopauto verkopen Rotterdam levert u diverse voordelen op:

– Direct de beschikking over contant geld

– RDW vrijwaringsbewijs in uw handen

– ’s Avonds en in het weekend bereikbaar

– Uw sloopauto kosteloos opgehaald

– Binnen 24 uur uw sloopauto kwijt

Door een enorm netwerk van sloperijen en autodemontage bedrijven bent u  uw defecte of afgekeurde voertuig in Rotterdam binnen no-time kwijt. Twijfel niet langer om uw sloopauto te verkopen in Rotterdam en neem direct contact met ons op. Wij helpen u graag verder!