Sloopauto verkopen Dordrecht

Sloopautoverkopen Dordrecht bel 06 – 38 50 50 38

Ook in Dordrecht kunt u uw sloopauto verkopen aan sloopautoverkopen.com. Bel ons nu op 06 38 50 50 38 voor verkoopinformatie van een vakkundige medewerker.
Op de website ziet u nu drie mogelijkheden om uw voertuig aan te bieden. Met de gegevens van de autodocumenten kunt u nu meteen het formulier invullen. Voeg eventueel een digitale foto bij ter beoordeling van de staat van de auto. Wij bellen u dan snel terug voor een gesprek over de verkoop van uw sloopauto. De terugbelservice met naam en telefoonnummer verzekert u van contact als alle lijnen zijn bezet. Als u direct een medewerker aan de lijn wilt voor een verkoopgesprek van uw sloopauto, dan belt u 06 – 38 50 50 38 om even ter zake van gedachten te wisselen over de afhandeling van zaken.

Inkoop van sloopauto’s Gouda

Sloopauto Inkoop Bedrijf Dordrecht

De snelste manier om op verantwoorde wijze uw sloopauto te verkopen is om met ons op welke wijze dan ook contact op te nemen. Uw autopapieren zijn in deze van groot belang. Aan de hand van merk en type en motorgegevens als inhoud en injectiesysteem, en de leeftijd en het aantal kilometers, de staat van de auto, hanteren wij vier categorieën.

1) Sloopauto: Deze auto’s zijn interessant voor de demontage van kwalitatief goede en gave onderdelen voor ‘groen’ hergebruik bij schadeherstelbedrijven. Recyclingbedrijfstak ontfermt zich over de diverse uitgesplitste vloeistoffen en vaste delen: kunststoffen en metalen om als grondstof te dienen voor nieuwe automobielen in de automotive industrie.

2) Schadeauto: Gangbare merken met weinig kilometers en leeftijd kunnen bij BOVAG en FOCWA erkende autoschadeherstelbedrijven weer ‘als nieuw’ worden gerepareerd. Vervolgens aan een tweede autoleven bij een tweede eigenaar veel autoplezier geven.

3) Tweedehandsauto: Occasions met de onderhoudsboekjes, en een verse APK keuring, goed onderhouden en niet te oud en met een relatief aantal kilometers hebben onze interesse om aan de handelsvoorraad toe te voegen.

4) Exportauto. Wij exporteren, eventueel voor u privé, voertuigen wereldwijd. In het bijzonder naar Afrika en het Verre Oosten van Europa, zoals Polen, Tsjechië, Hongarije.

Bent u in het bezit van een auto in een van deze vier categorieën?

Laat nu uw sloopauto ophalen in Dordrecht

Bel ons dan nu direct voor een verkoopgesprek op 06 – 38 50 50 38

Of maak gebruik van de Terugbel Service.

Eigen Buitendienst Sloopautoverkopen.com haalt uw voertuig op wanneer u wilt. Direct contante betaling en gratis RDW vrijwaringsbewijs!