Sloopauto verkopen Dordrecht

Hulp nodig bij het sloopauto verkopen Dordrecht? Zoek je een sloopauto inkoper in Dordrecht of een nette autosloperij in Dordrecht of in de Drechtsteden? Vraag het de Nederlandse Sloopauto Ophaaldienst! Als je zelf de weg niet zo goed weet (letterlijk of figuurlijk) helpen wij je aan een snelle sloopauto verkoop. Wij bieden:

  • Contant geld sloopauto Dordrecht
  • Direct een afspraak voor het laten ophalen sloopauto Dordrecht
  • Gratis sloopauto vervoer Dordrecht vanaf zelf aangewezen plaats en tijd
  • Duurzame demontage auto Dordrecht, RDW-erkend
  • Sloopauto verkoop zonder zorgen

Meer weten? Lees dan verder of bel nu en ontvang meteen een bod op jouw schadeauto, afgekeurde auto of sloopauto.

sloopauto verkopen dordrechtAuto naar de sloop Dordrecht

Elke auto gaat een keer ‘op’. Op een gegeven moment gaan de jaren tellen en gaan de autoreparaties opstapelen tot de grens is bereikt. Het einde kan ook abrupter komen: total loss na een ongeluk, onherstelbaar grote blikschade, brandschade, waterschade of APK afgekeurd. De auto is (economisch) total loss als de kosten voor reparatie onevenredig groot geworden zijn ten opzichte van de dagwaarde van de auto. Als het voertuig niet meer rijklaar te maken is, dan moet hij naar de sloop. Heb je een auto voor de sloop in Dordrecht en heb je geen idee waar je dan naartoe moet of wat daarbij komt kijken? Leg het dan bij ons neer. Wij regelen het vervoer richting autosloperij Dordrecht gratis en kunnen daar in de meeste gevallen een vergoeding voor geven bovendien.

Koper sloopauto Dordrecht zoeken

Een normaal rijdende auto verkopen via internet is tamelijk gangbaar geworden. En als je een goede band hebt opgebouwd met een prettig garagebedrijf in Dordrecht, dan kun je voor een leuke tweedehands auto een schappelijke inruilvergoeding afspreken. Maar een sloopauto verkopen in Dordrecht? Ga daar maar eens aan staan. Een auto zonder APK, een auto met veel schade, een auto die voor een proefritje niet meer kan starten… Daar gaat niet veel op geboden worden op online verkoopplaatsen. Wat moet je er dan nog mee? Hij moet naar de autosloop in Dordrecht, dat is duidelijk. Maar waar? En hoe komt hij daar?

Sloopauto laten ophalen Dordrecht

Daar kunnen wij dus bij helpen. De Nederlandse Sloopauto Ophaaldienst heeft vele jaren ervaring met het ophalen van sloopauto’s – in Dordrecht en omgeving, maar ook elders in het land – en met de complete ontzorging van de eigenaars van die auto’s. Het is letterlijk een kwestie van een berichtje sturen of een telefoontje en een paar foto’s uploaden en je hebt verder nergens meer omkijken naar als je ons inschakelt voor het sloopauto transport in Dordrecht. Wij komen de sloopauto halen, bij je voor de deur of waar de auto ook gestrand is, en we zorgen ervoor dat alles voor de verzekering en belasting is geregeld. Hoef je niks voor te doen verder.

Vergoeding sloopauto ontvangen

En dan is er nog iets. Een sloopauto is vaak geld waard. Je kunt hem weliswaar niet meer terug op de markt brengen als voertuig, maar niet alles aan de auto is rijp voor de sloop waarschijnlijk. Bij de demontage wordt gekeken welke onderdelen er nog bruikbaar zijn en zo interessant voor garagebedrijven. Daarbij worden de voertuigen die de Nederlandse Sloopauto Ophaaldienst ophaalt volgens de richtlijnen van Autorecycling Nederland (ARN) verwerkt, dus met volledige scheiding van materialen, vloeistoffen en metaal. En op dat metaal staat een oudijzerprijs die we met u kunnen verrekenen. Het ophalen van sloopauto’s in Dordrecht door ons is gratis voor u en daar komt veelal dus nog een kleine bonus bovenop.

Sloopauto verkopen Dordrecht: direct bod

Welke vergoeding er op een sloopauto verkopen staat is afhankelijk van merk, type, bouwjaar en natuurlijk van de omvang van de schade en de algemene staat van de auto. Bent u nieuwsgierig naar de hoogte van de sloopauto vergoeding of heeft u al een bod ontvangen en wilt u graag een tweede bod ontvangen? Bel dan met de Nederlandse Sloopauto Ophaaldienst en ontvang meteen een prijsvoorstel. Zorg ervoor dat u foto’s (recent) hebt van de schadeauto, zodat we direct een reële inschatting kunnen doen.

Afhandeling verkoop sloopauto Dordrecht

Bent u akkoord met ons prijsvoorstel voor het sloopauto vervoer Dordrecht en de overname van het voertuig? Dan geeft u aan wanneer het u schikt om af te spreken en waar de sloopauto staat: Dubbeldam, Reeland, Krispijn, Staart, Sterrenburg, de Wielwijk of ergens in of rond de binnenstad? De Nederlandse Sloopauto Ophaaldienst weet overal snel de weg. Woont u in de omgeving (Sliedrecht, Papendrecht, Alblasserdam, Hardinxveld-Giessendam, Zwijndrecht of in een van de kleinere plaatsen in de buurt?) en zit u met dezelfde vragen, dan zijn we uiteraard even snel ter plekke.

  • We komen op de afgesproken tijd en plaats naar u toe voor het weghalen van de sloopauto
  • U ontvangt bij de overdracht het afgesproken bedrag, contant uitbetaald
  • U krijgt een vrijwaring voor de autoverzekering en de afmelding voor de belasting regelen wij
  • Wij brengen de sloopauto naar een erkende sloperij waar de auto zoveel mogelijk gerecycled wordt en verder op verantwoorde wijze wordt verwerkt

Bel nu 06 38 50 50 38 en je bent snel van je sloopauto af!

Sloopauto verkopen Dordrecht en Schiedam

Ook voor de sloopauto verkoop Schiedam kunt u altijd een beroep doen op de Nederlandse Sloopauto Ophaaldienst. Heeft u een sloopauto in Schiedam, heeft u een APK afgekeurde auto in Schiedam of lopen de reparatiekosten voor de schadeauto volledig uit de klauwen? De sloopauto verkopen in Schiedam kunt u zonder moeite gedaan kregen met één telefoontje of berichtje op onze website. De sloopauto laten ophalen in Schiedam gebeurt ook zeven dagen in de week en op de door u aangewezen tijd en plaats: van Nieuwland tot Groenoord, Kethel, Woudhoek en Spaland/Sveaparken. Ook in de andere steden in de Rotterdamse regio zijn wij u graag en snel van dienst.

Sloopauto verkopen in 24 uur

Interesse gewekt? Onze service beslaat natuurlijk ook de hele regio tussen Dordrecht en Schiedam en dankzij ons landelijk dekkende netwerk van RDW-erkende demontagebedrijven en chauffeurs weten we overal snel de weg. Ook de sloopauto verkopen in Dordrecht binnen 24 uur? Laat ons dan nu een bod uitbrengen.

Bel nu 06 38 50 50 38 en je bent snel van je sloopauto af!