Auto Naar De Sloop

Auto naar de sloop? Aan Sloopautoverkopen nu uw sloopauto aanbieden bel 06 – 38 50 50 38

Auto naar de sloop? Aan Sloopautoverkopen nu uw sloopauto aanbieden, een Nederlands autodemontage- en autosloopbedrijf. Wij kopen sloopauto’s, schadeauto’s, in welke staat dan ook, autowrakken en total loss auto’s. Tevens kopen wij occasions, tweedehands auto’s, oldtimers en youngtimers. Al deze voertuigen verwerken wij in ons moderne autodemontage- of autosloopbedrijf. Sloopauto’s en autowrakken maken wij klaar voor de recycling door deze af te tappen van alle vloeistoffen. Helemaal droog worden ze dan verwerkt in de ARN recycling fabriek. De intrinsieke waarde van sloopauto’s is het oud ijzer en metaal en bijzondere metalen. Schadeauto’s worden gebruikt voor de demontage van herbruikbare onderdelen. Met deze onderdelen worden schadeauto’s ook weer gerepareerd door de autoschadeherstellers. Tweedehands auto’s, oldtimers en youngtimers worden al naar gelang de leeftijd in de handelsvoorraad gezet.

Auto naar de sloop. Aanbieden kan op wel drie manieren.

auto naar de sloopAuto naar de sloop aanbieden kan op drie manieren. Bel ons mobiele secretariaat en u krijgt de afdeling inkoop sloopauto’s waardebepaling, taxatie en offerte. Vul de fiche met gegevens in van de Belmeterugservice of vul het formulier in met gegevens van de sloopauto die u aan wilt bieden. Voeg digitale foto’s bij zodat de afdeling inkoop, taxatie en offerte een goed beeld krijgt om te schatten.
De afdeling Inkoop bepaalt de waarde van een sloop- of schadeauto aan een aantal ijkpunten. Ten eerste de RDW kentekenregistratie aan de hand van de autodocumenten. Ten tweede wat voor auto het is. Merk, type zoals sedan, stationwagon, coupe of cabriolet. Ten derde de staat van de auto, qua kilometrage, leeftijd, zware of lichte schade of verbruikssporen.

Kies nu uw manier om uw auto naar de sloop aan Sloopauto te verkopen

  • Bel de afdeling inkoop, voor informatie en advies, en voor waardebepaling, taxatie en offerte
  • Onze Belterugservice telefoneert u wanneer u dat wilt als u de fiche invult
  • Digitale waardebepaling, met taxatie en offerte als u het formulier invult met digitale foto’s

Als uw auto naar Sloopautoverkopen is verkocht, dan handelen we de verkoop in drie uur af. De afhandeling en de transactie regelen we binnen 24 uur. De chauffeur taxateur maakt met u een afspraak wanneer en waar hij met de autoambulance uw sloopauto of schadeauto ophaalt. Ter plekke wordt u de verkoopprijs uitbetaald en krijgt u het gratis RDW-vrijwaringsbewijs, ophalen ook gratis. Op ons moderne autodemontage en autosloopbedrijf verwerken en bewerken we de sloopauto’s. Al naar gelang de kwaliteit voor sloop en recycling, of demontage van de herbruikbare onderdelen, of voor autoschadeherstel. Sloopautoverkopen: een verstandige keuze, voor natuur en milieu.

Autodemontage- en autosloopbedrijf koopt auto naar de sloop op.

Sloopautoverkopen.com is hèt adres om uw sloopauto of schadeauto aan te verkopen. Ons moderne autodemontagebedrijf en autosloopbedrijf is gecertificeerd door de brancheorganisatie. Onze autodemontage en autosloperij bedrijven zijn ingericht volgens de richtlijnen van de Milieu en Natuur wetgeving van het Ministerie van Verkeer en Waterstaat. Dat betekent dat wij in onze sloopinrichting optimaal milieuvriendelijk werken. Vooral veilig ook voor onze medewerkers die in eerste instantie een sloopauto aftapt van de ontvlambare vluchtige vloeistoffen als benzine, diesel, LPG-gas. De carterolie en de smeerolie, de koelvloeistof uit de radiator en de ruitenwisservloeistof. Al deze vloeistoffen worden in een speciale installatie gescheiden opgeslagen en milieuveilig afgevoerd voor recycling of hergebruik.

Uw APK afgekeurde auto verkopen.

Uw APK afgekeurde auto aan Sloopautoverkopen.com verkopen is vaak de enige optie om van uw afgekeurde auto af te komen. Wij kopen deze auto’s in voor de demontage van merkonderdelen en wat rest gaat naar de sloop en de metaalrecycling. Het APK rapport van de keuring geeft vaak een heleboel vinkjes te zien over de kwaliteit van het gekeurde onderdeel van de auto. Terwijl je auto er nog prima uitziet, zijn er vooral belangrijke technische mankementen die moeten worden gerepareerd. En die reparatie rekening loopt flink in de duiten. De dagwaarde van de auto is veel lager dan de reparatie. Economisch niet verantwoord om nog geld in je vierwieler te investeren.

Uw loopauto of sloopauto of auto naar de sloop verkopen.

Loopauto of sloopauto? Dat is nou net de dure vraag! Bij het bepalen of een aangeboden wagen een loopauto of een sloopauto is gaat de inkoper taxateur van een aantal ijkpunten uit. Wat is de schade aan de auto? Vaak is het technische schade. Motor vastgelopen, distributieriem gebroken met alle bijkomende schade, turbo opgeblazen met de gevolgschade aan de motor. Ook de koppeling, vierbak geschakeld of automatische transmissie, of het computer motor management zijn kostbare reparaties.

Loopauto of sloopauto?

Het is als het ware dubbel werk aan manuren. Eerst demonteren en uitbouwen en dan weer monteren en aansluiten. De kosten worden afgewogen tegen de dagwaarde van de auto. Is het een jonge auto die het economisch verantwoord is om nog te repareren? Of spendeert u dat geld liever aan een nieuwere auto? Dan kopen wij zo’n loopauto voor een zeer faire prijs van u in. Is het een oudere auto met een lagere dagwaarde dan de reparatie ook dan kopen we die auto in, maar dan als sloopauto.

Sloopautoverkopen koopt schadeauto met zware schade of lichte schade of verbruikssporen.

Auto naar de sloop van Sloopautoverkopen.com als het een schadeauto is. Alle soorten schadeauto’s kopen wij in, ongeacht de staat waar deze in verkeren. Zo ontstaat er een aantal categorieën die al naar gelang de kwalificatie bewerkt en verwerkt kunnen worden op onze hypermoderne autodemontage en autosloopbedrijven. Voorbereiding voor de sloop en recycling en demontage herbruikbare onderdelen.

Auto’s met zeer zware schade worden van de nog herbruikbare merkonderdelen gedemonteerd.

Deze onderdelen worden opgeslagen in een dBase ten behoeve van de reparatie bij autoschadeherstellers. Door onderdelen een tweede leven te geven sparen we grondstoffen en energie en de portefeuille van de autobezitter wat betreft de hoogte van de reparatie factuur.

Auto’s met lichte schade worden gerepareerd met de gedemonteerde merkonderdelen.

Op die manier worden auto’s weer aan de handelsvoorraad bij autobedrijven of garages toegevoegd. Ook hier een win-win-win situatie voor alle betrokkenen. Alle aangesloten bedrijven geven garantie, op de gedemonteerde onderdelen, de reparatie aan de auto, en bij verkoop bij een garage of autohandelaar.

Auto’s die bijvoorbeeld uit de lease komen zijn vaak zeer nette auto’s met slechts verbruikssporen.

Bij het dagelijks gebruik van een leasebak ontstaan er rond het slot, de zitting, het stuur, rond de vuldop van de tank kleine beschadigingen die we verbruikssporen noemen. Prima occasions cq tweedehands auto’s die zowel zakelijk als privé hun weg vinden naar nieuwe automobilisten.

Auto naar de sloop van Sloopautoverkopen.com?

Wij zijn gespecialiseerd in sloop- en loopauto’s, schadeauto’s met lichte schade, zware schade of met verbruikssporen. APK afgekeurde auto’s, tweedehands auto’s en occasions, Youngtimers en Oldtimers. Bezit u zo’n auto die u aan ons wilt verkopen? Bel dan onze afdeling inkoop, taxatie en offerte voor informatie en advies.

Sloopauto verkopen koopt in diverse categorieën auto’s naar de sloop qua kwaliteit in

  • Loopauto of sloopauto?
  • Algemene Periodieke Keuring afgekeurde auto
  • Schadeauto met zware of lichte schade of verbruiksschade.
  • Tweedehands auto of occasion,
  • Youngtimer en Oldtimer en Exportauto.

Auto naar de sloop? Sloopauto verkopen koopt alle soorten auto’s in, ongeacht de staat waar deze in verkeren. Bel via 06 – 38 50 50 38 onze afdeling Inkoop Taxatie en Offerte voor informatie en advies omtrent het verhandelen van uw loopauto of sloopauto of schadeauto.