Auto Naar De Sloop

 

Er komt een dag dat uw trouwe vierwieler niet meer veilig of rendabel is om mee te rijden. Dat kan komen doordat de auto total loss is of niet meer door de APK heen komt. Of wellicht omdat er (te) hoge kosten voor reparatie mee gepaard gaan. Wanneer de lusten niet meer tegen de lasten opwegen, rest vaak nog de enige optie om uw auto naar de sloop te brengen. Dat kost u tijd en geld, wat wij u graag willen en kunnen besparen. Sterker nog, wij belonen u. Voor elke auto die eigenlijk naar de sloop moet, betalen wij een ruime vergoeding.

Snel en kosteloos, op iedere locatie in Nederland

Elke auto die u anders naar de sloop zou brengen, halen wij kosteloos bij u op locatie op. De vergoeding die u daarvoor ontvangt hangt af van een aantal punten. Enkele vragen die wij u stellen wanneer u contact met ons opneemt zijn: welk merk en type betreft het? Hoe hoog is de kilometerstand? Wat is de leeftijd? Heeft het voertuig schade?

Wij geven u telefonisch een bedrag door en als u daarmee akkoord gaat maken we direct een afspraak om de auto bij u op locatie op te pikken. Staat de auto die naar de sloop moet niet bij u thuis? De chauffeur van onze 24-uurs sloopophaaldienst kan de sloopauto overal overschrijven en afmelden. Doordat wij al jarenlang actief zijn op de markt van particuliere sloopauto’s, hebben we een uitgebreid en landelijk netwerk van autosloperijen en auto-demontagebedrijven opgebouwd. Dit stelt ons in staat om uiterst snel uw auto naar de sloop te brengen. Een chauffeur van een plaatselijke of regionale sloopdienst is namelijk nooit ver weg. In de regel is uw voertuig binnen   24-uur verkocht, opgehaald en afgemeld bij het RDW. Uiteraard ontvangt u hier van ons een bewijs van in de vorm van een RDW-vrijwaringsbewijs. Het bedrag voor de sloopauto wat u met de sloopauto specialist overeen bent gekomen, ontvangt u cash in u handen. Direct en ter plaatse.

 Zorgeloos uw auto naar de sloop gebracht

U leest het, wij verzorgen het gehele slooptraject, vanaf het eerste contactmoment tot het daadwerkelijk demonteren en slopen van uw auto. Profiteer vandaag nog van onze vakkennis, service en hoge vergoeding voor uw kapotte, afgekeurde of schade-auto en neem snel contact met ons op. Meer dan 10.000 klanten zijn u voorgegaan. Wilt u een vrijblijvende waarde-indicatie of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.