Sloopauto Verkopen Apeldoorn

Nu kunt u ook in Apeldoorn en omgeving uw sloopauto verkopen via mobiel 0638505038 Sloopauto verkopen Apeldoorn is voor de noordoostelijke Veluwe de specialist voor de handel in autowrakken, sloopauto’s, zware schadeauto’s, kortom: total loss motorvoertuigen. Op basis van onze jarenlange ervaring, en up-to-date cursussen voor de nieuwste sloop- en demontage technieken maken Sloopauto verkopen Apeldoorn de modernste inrichting voor de veilige verwerking van uw wagen. Wij verhandelen auto’s in een aantal segmenten van de automarkt. Op deze pagina treft u de diverse categorieën aan, gekoppeld aan de ideale manier om uw auto aan te bieden. Als basis voor een zakelijke beoordeling dienen uw autopapieren, aangevuld met uw informatie.

Bel nu voor informatie en advies mobiel 0638505038 of de TERUGBELSERVICE
Het volledige ingevulde e-mailformulier, + digitale foto’s, + uw informatie,
geeft onze inkoopdienst de mogelijkheid u een zakelijk aanbod te doen via reply-mail!

Bij verkoop van uw motorvoertuig aan Sloopauto verkopen Apeldoorn, maken wij met u een Buitendienst afspraak, op dag, plaats en uur, om de transactie uit te voeren. De chauffeur van de takelwagen is tevens ervaren inkoper. Hij bepaalt samen de definitieve verkoopprijs. Bij akkoord, krijgt u de aankooprekening en contant geld. Het verplichte vrijwaringsbewijs van de RDW krijgt u gratis op de koop toe. Al onze transacties worden uitgevoerd volgens het protocol van de samenwerkende brancheorganisaties. Auto Recycling Nederland, Stichting Brancheorganisatie auto-, motorfiets-, truck- en aanverwante voertuig demontage bedrijven en de RDW Rijks Dienst voor Wegverkeer.

Personenvoertuigen

Dit is de eerste ‘lichte categorie’ die u met Sloopauto Verkopen Apeldoorn verhandelt.

1 – Autowrak, sloopauto, zeer zware schadeauto, kortom total loss.

Afgeschreven voor gebruik en de boekhouding leveren deze auto’s nog gave onderdelen na demontage voor hergebruik in de autoherstelbedrijven voor scherpe prijzen. Het autowrak levert vooral metaal en oud ijzer, en na de ARN Post Shredder Technology diverse grondstoffen voor de recycling ten behoeve van nieuwe producten.

2 – Lichte schadeauto en occasion. Interessant zijn niet te oude auto’s, net uit de lease, goed

onderhouden met niet al te veel kilometers en een recente APK keuring, met onderhoudsboek. Goederentransport Dit is de tweede ‘zware categorie’ die u met Sloopauto Verkopen Apeldoorn verhandelt. Het Nederlandse bedrijfsleven maakt, al naar gelang volume en gewicht van de te transporteren goederen, gebruik van een uitgebreid scala bedrijfsvoertuigen.

3 – Terreinwagens, 4×4 vierwielaangedreven en pick-up-trucks.

4 – Bestelbussen en lichte vrachtwagens/BE rijbewijs.

Bestelbussen komen in vele uitvoeringen en typen voor. Enkel en dubbel cabine in combinatie met een lange of korte laadbak. Al dan niet open of gesloten. Ook de lichte BE/rijbewijs vrachtwagens kennen vele varianten, onze voorkeur gat uit naar de grote gesloten bak voor volume vervoer.

5 – Exportwagens

Onze exportkwaliteit is wereldwijd gevraagd. Dankzij onze agenten weten wij exact welke merken en types wij nu in moeten kopen om aan de regionale vraag te voldoen. Ontvang via e-mailformulier, met digitale foto’s, snelle reactie met advies en aanbod. Vervolgens bellen wij u na voor het verkoopgesprek.

Bel nu voor informatie en advies mobiel 06 38505038 of de TERUGBELSERVICE