Autosloperij Utrecht

Bent u op zoek naar een autosloperij Utrecht, maar weet u niet goed wat te doen als een auto naar de sloop moet, dan helpen wij u vinden. Wij werken samen met betrouwbare autosloperijen in Utrecht, hebben een snelle sloopauto ophaalservice en zorgen er dus voor dat uw afgekeurde of kapotte auto snel weg is voor de deur.

Autosloperij in Utrecht zoeken

Voor wie de auto naar de sloop brengen moet in Utrecht geldt een klein geluk bij een ongeluk: de stad is per openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Het is dé studentenstad van het land en letterlijk in het hart van Nederland gelegen ook hét spoorknooppunt in het land. Maar zoals iedereen weet rijden er dagelijks honderdduizenden voertuigen door en langs de stad over de grote snelwegen A2, A12, A27 en A28. Naar de Jaarbeurs Utrecht, naar een van de vele grote bedrijven of naar de leuke uitgaans- en winkelstad Utrecht. Met zo veel verkeer kan het niet anders of er komt een kapotte auto van, een afgeschreven auto, een afgekeurde auto of een auto die total-loss raakt. En dan moet je een sloperij in Utrecht zoeken.

Sloopauto laten ophalen Utrecht

Maar wie komt je sloopauto ophalen in Utrecht en naar welk sloopbedrijf kun je de afgeschreven of afgekeurde auto brengen? De Domstad is groot. Je moet maar net de weg weten. Belangrijk is dat het voertuig snel van de hand wordt gedaan. Een afgekeurde auto voor de deur kost immers geld. De verzekering loopt door en de wegenbelasting zegt zichzelf niet op. U moet de sloopauto laten weghalen en hem naar een RDW erkende sloop laten vervoeren.

autosloperij utrecht

24/7 service, direct cash voor sloopauto

Moet uw auto naar de sloop in Utrecht (omgeving)? Dan kunnen wij u volledig ontzorgen:

 • Geef een tijd en plaats door en onze sloopauto ophaaldienst in Utrecht komt het voertuig binnen 24 uur ophalen.
 • Onze sloopauto ophaalservice Utrecht is 24/7 bereikbaar.
 • U krijgt van ons een vrijwaringsbewijs voor het opzeggen van de autoverzekering en verzorgen het afmelden van de sloopauto voor de belasting.
 • De sloopauto gaat naar een RDW erkende autosloperij in Utrecht. Die zorgt voor duurzame verwerking van het voertuig, inclusief recycling van goede onderdelen, materialen en vloeistoffen.
 • U krijgt van onze chauffeur contant geld voor de sloopauto. Onder meer door de recycling behoudt ook een afgekeurde of afgeschreven auto waarde. Over de vergoeding maken we direct telefonisch een afspraak.

Wilt u meer weten? Neem voor extra informatie contact op via deze site!

Autosloperij omgeving Utrecht

Zoals gezegd: Utrecht is een grote stad. Onze chauffeurs kennen de stad op hun duimpje: ze weten de weg als ze een sloopauto ophalen in Utrecht-centrum, maar zijn net zo vlot ter plaatse als u zoekend bent naar een autosloperij Overvecht, Kanaleneiland, Zuilen, Ondiep, op de Uithof, in Oog in Al, Lombok, Cartesiusweg, Lageweide, de Staatsliedenbuurt, Tuindorp of Tuinwijk, Rijnsweerd, Galgenwaard, Lunetten, Oud Hoograven of Haarzuilens. In alle wijken van Utrecht zorgen wij er kortom voor dat uw oude, kapotte, afgeschreven auto binnen 24 uur naar de sloop wordt gebracht.

Heeft u een autosloperij in de omgeving van Utrecht nodig? Ook daar kunnen we u snel helpen. Zoekt u:

 • Autosloperij Leidse Rijn
 • Autosloperij Maarssen
 • Autosloperij Nieuwegein
 • Autosloperij De Bilt
 • Autosloperij Zeist
 • Autosloperij Houten
 • Autosloperij Vleuten-De Meern

Bel of bericht ons dan via deze website, en wij zorgen ervoor dat u snel van uw sloopauto af bent!