Sloopauto verkopen Haarlem

sloopauto verkopen haarlemSloopauto verkopen Haarlem

Een sloopauto verkopen in Haarlem is tegenwoordig eenvoudig te organiseren. U neemt telefonisch contact met ons op en binnen vijf minuten is uw sloopauto verkocht. Door onze centrale ligging kunnen we binnen drie uur uw oude auto ophalen. U ontvangt bij u voor de deur het afgesproken bedrag en een officieel RDW vrijwaringsbewijs. Wanneer een sloopauto in Haarlem of omgeving verkocht moet worden dan kunt u deze ook per mail aan autosloperij Haarlem aanbieden. Het emailadres is: info@sloopautoverkopen.com . Het kan zijn dat u op dit moment geen tijd heeft om een telefoontje te plegen, vul dan op onze site een terugbel service bericht in. Vul u naam en telefoonnummer in en wij bellen u dan op een later tijdstip terug.

Een sloopauto verkopen in Haarlem kan ook op locatie geschieden. Wanneer bijvoorbeeld een auto 10 jaar oud of jonger is dan kunnen we bij u op locatie een restwaarde van de auto bepalen. Om een correcte restwaarde te kunnen bepalen hebben we bijvoorbeeld onderstaande gegevens nodig:

* de kilometerstand van de auto

* het bouwjaar van de  auto

* hoeveel eigenaren heeft de auto gehad.

* een opgave van de schade

* wat zijn de gebruikerssporen


Een sloopauto verkopen in Haarlem is gezien bovenstaande daarom een stuk sneller te organiseren dan voorheen. Vroeger moest je de dikke goudengids pakken om een sloperij in de buurt te zoeken. De sloperijen in Haarlem konden pas drie dagen later de oude gebruikte auto bij de mensen ophalen. De autobezitter moest dan zelf Hfl 50,- bij betalen in plaats van EUR 100,- te ontvangen.

Een tweedehandsauto verkopen in Haarlem is ook via onze bijzondere dienstverlening te organiseren. Om een goed beeld te krijgen van de auto is het verstandig om foto’s van de auto te maken en naar ons te versturen per mail of whats app . Na het bestuderen van alle ontvangen informatie zullen wij u een bod uitbrengen op uw 2dehands auto.

Een schadeauto verkopen in Haarlem werkt anders. Wij kunnen per telefoon of mail een indicatie geven, maar om een goed een reëel bod te kunnen doen moet een van onze schadeauto experts op locatie het beschadigde motorrijtuig bekijken om de beschadigingen van de schadeauto goed te kunnen beoordelen.

 

Bel ons op voor meer informatie!

Telefoonnummer 06 38 5050 38