Sloopauto verkopen Haarlem

Aan Sloopauto verkopen Haarlem uw sloopauto of schadeauto verkopen is een fluitje van een eurocent. Woont u in de stad Haarlem, de Haarlemmermeer of de regio Kennemerland? Bel dan ons mobiele secretariaat voor een verkoopgesprek met onze afdeling inkoop sloopauto’s en schadeauto’s. Onze ervaren inkopers en taxateurs kunnen u een taxatie met offerte doen. Dat doen zij aan de hand van de unieke gegevens op de autopapieren. Ook is de staat van het motorvoertuig van belang. Wij kopen sloopauto’s, schadeauto’s, autowrakken of total loss verklaarde automobielen voor cash euro’s in, met RDW vrijwaringsbewijs.

Bied aan Sloopauto verkopen Haarlem uw sloopauto of schadeauto aan

Nu aan Sloopauto verkopen Haarlem uw sloopauto of schadeauto aanbieden?

1 – Onze afdeling inkoop sloopauto’s en schadeauto’s is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Via ons mobiele secretariaat kunt u ons direct bellen. U krijgt dan een taxateur inkoper aan de lijn. In een verkoopgesprek kunt u met de taxateur overleggen over de automobiel die u wilt verkopen. Is het een sloopauto of een schadeauto? Aan de hand van de autopapieren is een eerste waardebepaling mogelijk. Daarnaast is de staat waar de auto in verkeert van belang. U krijgt informatie omtrent de waarde en advies over de offerte.

2 – Terugbel Service Wilt u liever door ons worden terug gebeld? Dan vult u het formulier in met uw gegevens. Een inkoper taxateur belt u dan terug op het door u gewenste tijdstip. Houd uw autopapieren bij de hand voor de relevante informatie. De RDW kentekenregistratie is als het ware het identiteits paspoort van uw motorvoertuig. Gegevens als automerk, type en uitvoering staan hier in genoteerd. Het chassisnummer is inmiddels vervangen door het VIN, het Voertuig Identificatie Nummer. Uniek voor elke automobiel.

Online aan Sloopauto verkopen Haarlem mijn sloopauto of schadeauto verkopen?

3 – Online per e-mailformulier kunt u uw sloopauto of schadeauto aanbieden. Digitaal is het dé manier om op gedetailleerde wijze uw wagen ter verkoop aan te bieden. Vul het formulier in met de gegevens van uw auto. Beschrijf in uw eigen woorden wat de staat van de auto is.sloopauto verkopen haarlemIn het geval van een schadeauto is de mate waarin de auto beschadigd is prijsbepalend. Is het zware of lichte schade. Is het verbruiks- of gebruiksschade of cosmetische schade? Digitale foto’s kunt u uploaden voor een verhelderend beeld van de te verhandelen automobiel.
Onze expert digitale inkoop stuurt u dan een antwoord e-mail met taxatie en offerte.

Sloopauto verkopen Haarlem voor sloopauto’s, schadeauto’s, occasions en exportauto’s.

Sloopauto’s, loopauto’s, total loss en autowrakken. Deze categorie auto’s is qua restwaarde van belang voor het ijzer en de andere metalen aan de sloopauto. De metalen worden gescheiden en naar soort omgesmolten voor nieuwe onderdelen in de automobiel branche. Dat spaart nieuw te delven grondstoffen en spaart energie.
Schadeauto’s die zwaar beschadigd zijn worden gedemonteerd voor herbruikbare merkonderdelen. Deze originele merkonderdelen en STIBA groene kwaliteits onderdelen worden ingezet bij de autoschadebedrijven. In een centrale computer worden de onderdelen gecategoriseerd aangeboden aan de schadeherstelbedrijven. Het gedemonteerde wrak gaat naar de Auto Recycling Nederland recyclingfabriek. Het autowrak wordt hier tot kleine stukjes verknipt. Met een transportband via 24 units uitgescheiden naar soortelijk gewicht en materiaal. Als grondstof voor nieuwe producten in de autobranche.

Recycling is belangrijk omdat dit grondstoffen en veel energie scheelt. ARN produceert zelf ook nieuwe producten. Zo is er een kunststof die watervast is ten behoeve van waterkeringen. Waterbeschot langs kades en zelfs meerpalen en ducdalven en vlonders in havens en bij watersportverenigingen.
Schadeauto’s die licht beschadigd zijn worden bij de autoschade herstelbedrijven gerepareerd. Via de centrale voorraad in de computer herbruikbare merkonderdelen bestellen de reparateurs de onderdelen die ze nodig hebben. De prijs van deze onderdelen is vlijmscherp in vergelijking met nieuwe. Deze manier van autoreparatie is een meervoudige winwinwin situatie. De klant heeft een goede prijs voor zijn reparatie. Hergebruik scheelt grondstoffen en energie en dure productiekosten. De FOCWA geeft garantie op gebruikte merkonderdelen.
Occasions of tweedehands automobielen kopen wij in voor de wisselende handelsvoorraad. Wat voor auto u ook hebt die u wilt verkopen, bel ons voor informatie omtrent prijs en onze 24/7 service. Wij verhandelen binnen 3 uur. Jonge gave auto’s hebben onze interesse, maar ook wat oudere modellen. Wij bedienen de breedte van de handel in occasions en tweedehands auto’s. Lichte gebruikssporen, verbruikssporen en cosmetische schade geen bezwaar.
De BOVAG verhandelt met garantie deze APK gekeurde automobielen.
Exportauto’s kopen wij in voor Polen en Oost-Europa, Nissan en Toyota voorAfrika. In West-Europa worden de milieueisen voor auto’s met een dieselmotoer steeds strenger. De binnensteden van de meeste grote steden zijn inmiddels groene zones met een verbod op auto’s met dieselmotoren. Verkoop nu uw Audi, Mercedes, Opel, Volkswagen met een dieselmotor aan Sloopauto verkopen Haarlem.

Sloopauto verkopen Haarlem is een vertrouwde groene partner

Sloopauto verkopen Haarlem is een STIBA erkend autodemontage- en autosloopbedrijf. Wij werken dan ook uitsluitend met goedgekeurde, gecertificeerde en geaffilieerde collega’s.
STIBA behartigt al 30 jaar de belangen van de brancheorganisatie van gecertificeerde auto-, motorfiets-, truck-, motorvoertuigen, autodemontage- en autosloopbedrijven. STIBA zet zich in voor het hergebruik van merkonderdelen en materialen in de voertuigdemontagebranche.

Originele groene merkonderdelen en STIBA Kwaliteits Onderdelen

Repareert u zelf uw auto of laat u een garage of autoschadebedrijf uw wagen repareren?
STIBA gecertificeerde autodemontage bedrijven verzekeren u van kwaliteit. STIBA bedrijven verkopen zowel aan particulieren en schadeherstellers groene merkonderdelen met garantie
Auto Recycling Nederland is een belangrijke partner voor de verwerking van autowrakken. In de Post Shredder Technology te Tiel. Sloopauto’s en loopauto’s, autowrakken en total loss verklaarde automobielen zijn een belangrijke categorie voor het herwinnen van grondstoffen ter recycling. Aan Sloopauto verkopen Haarlem uw sloopauto verkopen geeft een veilig groen gevoel.

Sloopauto ophalen

Sloopauto ophalen is een hypermodern state of the art autodemontagebedrijf. Ooit begonnen als klassieke autosloperij aan de rand van de stad op een strook land langs de oprit van de brug. Inmiddels is de derde generatie actief als autodemonteur en autosloper. Service en de milieu- en natuur wetgeving van het Ministerie van Infrastructuur en Verkeer hebben prioriteit. Onze demontage- en sloopinrichting voldoet aan de jongste wettelijke eisen. Veilig voor onze medewerkers en voor natuur en milieu, voor u en onze medemens.

Uw sloopauto ophalen bij de deur

De buitendienst van Sloopauto ophalen heeft een landelijke dekking. Dat betekent dat wij u 24 uur per dag en 7 dagen van de week van dienst kunnen zijn. Wanneer en waar u wilt halen wij met de autoambulance uw sloopauto op. De chauffeur taxateur betaalt u contant de aankoopprijs uit. Tevens wordt per RDW app via de computer uw auto afgemeld bij de RDW kentekenregistratie. Gratis krijgt u het RDW vrijwaringsbewijs op de koop toe. Sloopauto ophalen STIBA erkend en gecertificeerdSloopauto ophalen werkt met STIBA gecertificeerde autodemontage en autosloopbedrijven STIBA is de branche organisatie van de demontage en sloopbedrijven. STIBA ziet toe op de wettelijke inrichting van de bedrijven en de naleving vam de milieuwetten. Sloopauto ophalen en collega’s tappen sloopauto’s af qua vloeistoffen. Daarna wordt de auto gestript. Dan is de auto klaar om in de Post Shredder Technology fabriek van Auto Recycling Nederland in Tiel te worden verwerkt. De diverse materialen van het autowrak worden uitgesplitst. Hergebruik en recycling ten behoeve van duurzaamheid en energiebesparing zijn belangrijke doelstellingen voor deze tak van automotive industries!