Sloopauto verkopen Diemen

Misschien werkt uw auto niet meer naar behoren of zijn de kosten zo hoog dat u de auto niet meer kunt of wilt laten repareren. In dat geval kunt u uw sloopauto heel eenvoudig verkopen. Sloopauto verkopen Diemen kan de wagen vaak dezelfde dag , geheel kosteloos bij u ophalen. U heeft er geen zorgen aan en en het brengt nog geld in het laatje ook. Het bedrag dat u voor uw sloopauto in omgeving Diemen ontvangt hangt af van het type auto, het aantal kilometers en de staat.

sloopauto verkopen DiemenUw sloopauto verkopen in en rondom Diemen is nog nooit zo makkelijk geweest. Uiteraard is het naar dat uw voertuig defect is geraakt, helemaal als u dat honderden of duizenden euro’s kost om deze weer te laten fiksen en gekeurd te krijgen. Zeker in zo’n geval is het handig als u uw sloopauto kunt verkopen nabij Diemen. Het contactformulier op onze website invullen is het enige dat u hoeft te doen. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen. Een ervaren taxateur staat u te woord en kan u per direct van een waarde-indicatie van uw kapotte auto voorzien. Dit scheelt u eventuele teleurstelling en hierbij weet u direct waar u aan toe bent. In overleg bepalen we de uiteindelijke verkoopprijs van uw wagen in Diemen en tevens wordt er een afspraak gemaakt over de ophaaldatum van de sloopauto. Natuurlijk houden we hierbij rekening met uw agenda.

Op meerdere manieren kunt U Uw sloopauto, schadeauto, met zware of lichte schade, autowrak of total loss verklaard motorvoertuig of APK afgekeurde auto aan ons aanbieden. Inkoop in 3 uur en afhandeling binnen 24 uur. Bel nu met onze afdeling in- en verkoop op ons mobiel secretariaat, of stuur een E-mail voor een digitale offerte.

De afdeling Inkoop van Sloopauto Verkopen Diemen (06 – 38 50 50 38) informeert en adviseert U over de verkoop van Uw automobiel, hetzij sloopauto, schadeauto, met lichte en of zware schade, tweedehands auto of wagen voor de export naar Oost-Europa of West-Afrika.

Per Bel Direct Terug Service nemen wij direct weer telefonisch met U contact op. Of wanneer het U het beste uitkomt qua tijd. Noteer Uw wensen en info op onze site en een inkoper zal U contacten. U kunt dan met hem Uw motorvoertuig, van welke aard of klasse dan ook in een persoonlijk gesprek meteen verhandelen aan Sloopauto Verkopen Diemen voor contant geld + gratis RDW-vrijwaring.

Via de digitale Email met Replyservice kunt U Uw persoonlijke gegevens noteren en een gedetailleerde descriptie van uw auto opgeven. De staat van dienst is van belang evenals de schade. Op deze wijze kunnen wij een waardebepaling en reële financiële offerte maken.

Aan Sloopauto Verkopen Diemen uw sloopauto of schadeauto voor cash geld verkopen (Landelijke dekking)

Door heel Nederland kunt u bij ons terecht. Onze jarenlange samenwerking met demontage- en autosloopbedrijven heeft ons een uitgebreid netwerk opgeleverd. Ook in Diemen en omgeving kunt u uitstekend uw sloopauto kwijt. Tevens stelt het ons in staat om binnen een mum van tijd te reageren en uw auto kosteloos bij u op te halen. Onze ophaaldienst overhandigt u ter plekke een RDW vrijwaringsbewijs en het afgesproken bedrag in contanten. U hoeft zelf niets te regelen.
Uw sloopauto verkopen in Diemen levert u de volgende voordelen op:

  • Geheel vrijblijvend en gratis taxatie van het betreffende voertuig
  • Groot netwerk van sloperijen, snelle ophaaldienst
  • Dezelfde of de volgende dag een vervolgafspraak.
  • Direct een officieel RDW vrijwaringsbewijs
  • Direct beschikking over contact geld

Wij van Sloopauto Verkopen in Diemen verhandelen allerhande automobielen in diverse categorieën. In welke kwalificatie valt het motorvoertuig dat u wilt verkopen, loop-, sloop-, of schadeauto?

  1. Onder de Loop- en Sloopauto’s verstaan wij autowrakken die total loss zijn verklaard door de verzekering. Deze autowrakken gaan regelrecht naar de autosloperij. Hyper Moderne deLuxe autodemontage bedrijven die voldoen aan de jongste Milieu Wet- en Regelgeving. De facto bereiden deze auto-demonteurs de wrakken voor op definitieve verwerking en bewerking in de PST dat is de Post Shredder Technology fabriek in Tiel van de ARN, de Auto Recyling Nederland. De van vloeistoffen ontdane en gestripte autowrakken worden in de PST in 24 stappen geshred, dat wil zeggen in kleine stukjes geknipt en op grondstof gesorteerd. Metalen en oud ijzer worden naar soort weer omgesmolten om als grondstof te dienen voor innovatieve automaterialen in de Nederlandse Automobielbranche.
  2. Schadeauto’s verdelen wij in diverse klassen naar de schade van het voertuig. Auto’s met zeer zware en zware schade worden op de demontage bedrijven van de gave merkonderdelen voor hergebruik ontdaan. Zo sparen we milieu en energie en sparen we kosten bij de reparatie , dus de portemonnaie van de consument.
  3. Schadeauto’s met lichte schade kunnen bij de FOCWA aangesloten autoschade herstellers dankzij de gedemonteerde merkonderdelen voor een gereduceerd tarief worden gerepareerd. In plaats van dure nieuwe, krijgen “ingereden” onderdelen een tweede leven.
  4. Tweedehands auto’s en occasions hebben onze belangstelling voor de handelsvoorraad.
  5. Exportmark tauto’s zijn Nissan met airco en Toyota met sunroof voor West-Afrika. Diesels van Mercedes, Opel stations, Volkswagen Golf zijn voor de Oost-Europesche markt.

Sloperij Diemen is u graag van dienst.

Sloopauto Ophalen is een up to date autodemontagebedrijf. Wij werken volgens de nieuwste milieu wet- en regelgeving. Alleen gecertificeerde bedrijven volgens de STIBA doen wij zaken mee. Een vertrouwd adres om uw motorvoertuig sloopauto of schadeauto aan te verkopen. Sloopauto Ophalen koopt ook bestelwagens, bedrijfsauto’s en busjes in

Laat Sloopauto Ophalen nu uw sloopauto of schadeauto ophalen voor cash geld.

Wij verhandelen ook occasions, tweedehandsauto’s en exportauto’s. Voor een sloopauto verkopen Diemen van welk merk dan ook, of hoe oud, of total los, krijgt u een faire inkoopprijs. Onze demontage-afdeling verwerkt op milieuvriendelijke manier uw sloopauto ten behoeve van hergebruik merkonderdelen, en recycling voor nieuwe auto-onderdelen.

Wilt u uw sloopauto verkopen in de regio Diemen, of heeft u vragen?
Neem gerust contact met ons op: 06 – 38505038