Sloopauto verkopen Arnhem

Sloopauto verkopen Arnhem 

 In Arnhem en omgeving verkoopt u nu uw auto aan Sloopauto Verkopen Arnhem
Voor demontage en sloop ‘nieuwe stijl’ zijn wij de partner voor uw autowrak, total loss, sloopauto of zeer zware schade  auto. Wij werken volgens het protocol richtlijnen Natuur- en Milieuwetgeving Daarnaast verhandelen wij diverse klassen personenvoertuigen en bedrijfsvoertuigen. Zoek de categorie waar uw motorvoertuig onder valt. Tevens treft u dan de ideale manier aan om uw auto aan te bieden. Telefonisch, via de terugbel dienst, of door het e-mailformulier invullen. Neem uw autopapieren bij de hand, want die geven de noodzakelijke gegevens om samen tot de waardebepaling van uw auto te komen. Aangevuld met uw persoonlijke informatie. Sloopauto verkopen Arnhem 0638505038.

 Bel nu meteen voor informatie ons mobiele nummer 0638505038 of via de terugbel dienst

 Of via het e-mailformulier met de gegevens van de auto, aangevuld met digitale foto’s.

Onze inkoper zal snel reageren met informatie en een indicatieve verkoopprijs.

Bij definitieve verkoop aan Sloopauto Arnhem maken wij een afspraak met u voor onze Buitendienst. U bepaalt waar en wanneer de overdracht van de wagen plaatsvindt. De chauffeur van de vrachtwagen is tevens inkoper. Hij bepaalt de definitieve prijs die u op factuur meteen krijgt uitbetaald. Het RDW vrijwaringsbewijs krijgt u gratis op de gesloten koop toe.Onze handelstransacties werken wij af volgens richtlijnen van onze brancheorganisaties.

sloopauto verkopen arnhem

 Personenvoertuigen

De volgende categorieën kunt u verhandelen met Sloopauto Verkopen Arnhem.

1 – Autowrak, total loss, sloopauto of zeer zware schade auto;
Dergelijke auto’s verhandelen wij voor de gave onderdelen, de metalen en het restmateriaal. Onderdelen voor hergebruik worden ingezet bij de autoschadeherstel bedrijven.

Het ‘droge’ wrak wordt verder verwerkt in de Auto Recycling Nederland fabriek. Langzamerhand wordt het wrak in steeds kleinere stukjes ‘vermalen’ en uit gesorteerd op soort en materiaal ten behoeve van de recycling voor nieuwe producten. De rest wordt omgezet in energie.

 2 – Lichte schadeauto’s en tweedehands auto’s;

Wij interesseren ons voor jonge auto’s, met niet te veel kilometers, een nog verse APK en slechts ‘cosmetische’ schade die tegen een scherpe prijs is te herstellen. Zo kunnen wij onze handelsvoorraad occasions op peil houden met een breed assortiment voor de consument.

Het Nederlandse bedrijfsleven transporteert allerhande goederen van groot tot klein met de meest uiteenlopende bedrijfswagens. Dat levert ook een zeer gevarieerd aanbod van klein tot groot.

3 – Pick-up-trucks en 4×4 terreinwagens vier wiel aangedreven;

Deze stoere werkauto’s doen moeiteloos hun job op moeilijk begaanbare ondergrond. Geliefd in de natte en droge weg- en waterbouw. Vervolgens op het platteland voor allerhande trailers, met paarden, zwaar gereedschap, generator, en in het weekend de waterscooters of de speedboot.

 4 – Bestelbussen en compacte bedrijfswagens;

De bestelbus in diverse uitvoeringen is het vervoermiddel voor het midden- en kleinbedrijf.

Enkele of dubbele cabine, gesloten laadbak of open laadbak, met harde kap of kunststof huif.

Compacte vrachtwagens die met een BE rijbewijs bereden mogen worden vormen een enorme vloot die de logistieke dienstverleners in staat stellen hun pakketjes te bezorgen door heel Nederland. Sloopauto verkopen Arnhem.

5 – Exportauto’s; 

Via ons uitgebreide netwerk agenten kennen wij vraag en aanbod van de diverse merken en types auto’s in vele landen. Favoriete merken blijven de Duitse en Japanse auto’s als Mercedes, Audi, Opel en Toyota en Nissan.

Bel nu sloopauto verkopen Arnhem  voor advies en verkoop mobiel 0638505038.