Sloopauto verkopen Delft

sloopauto verkopen delftSLOOPAUTO VERKOPEN DELFT

Het adres in Delft en omgeving Delfland om uw sloopauto aan te verkopen is ongetwijfeld Sloopautoverkopen Delft. Vakmanschap, ervaring, service en betrouwbaarheid maken ons tot de ideale partner om uw sloopauto, autowrak, schadeauto, tweedehandsauto / occasion cq exportauto aan te verkopen. Telefonisch kunt u kiezen voor de ‘direct verkopen’ lijn, maar u kunt u ook laten terugbellen via de ‘Bel Me Nu Terug’ lijn door uw naam en telefoonnummer in te vullen. U krijgt dan een ervaren auto inkoper aan de lijn voor een gesprek omtrent waarde en richtprijs. Het ingevulde e-mailformulier met alle gegevens van de auto, uw personalia en een paar digitale foto’s van het voertuig levert in no time een reactie met waardebepaling.

 

Drie klassen Sloopauto verkopen Delft op 06 – 38 50 50 38

 

Drie klassen motorvoertuigen hanteren wij bij het beoordelen van de waarde en uw verkoopprijs.

Valt uw automobiel in een der onderstaande omschrijvingen? Verkoop nu uw auto aan ons!

 

1 Sloop auto: de ouderwetse sloopauto is inmiddels getransformeerd tot een demontagewagen.

Want het milieu vraagt ons zuinig met grondstoffen om te gaan en verontreiniging te voorkomen. Dus demonteren wij eerst de kwalitatief goede onderdelen voor duurzaam hergebruik. Het wrak wordt vervolgens via ARN Post Shredder Technology uitgesplitst in grondstoffen voor recycling.

 

2 Schadeauto’s: De autoschade herstelbedrijven profiteren van de scherp geprijsde merk onderdelen uit de demontage. Samen met de STIBA hebben BOVAG en FOCWA een samenwerkingsverband om zo veel mogelijk dit milieuvriendelijke hergebruik toe te passen. Samen sterk voor het milieu!

 

3 2dehands auto’s: Wij verhandelen vrijwel alle merken en typen automobielen. Voorwaarde is dat de mobiele geschiedenis in de onderhoudsboekjes aantoonbaar is. Wagens die in de vraag en aanbod cyclus een hoge omzetsnelheid halen genieten onze voorkeur. Zeker jonge occasions.

 

Vlug Sloopauto verkopen Delft aanbieden! 06 – 38 50 50 38

 

Hebt u nu haast om uw motorvoertuig aan Sloopautoverkopen Delft aan te bieden dan kan dat 24/7

 

Kies uit de 3 opties uw voorkeur: direct bellen met een medewerker, of wilt u teruggebeld worden? Vul dan uw telefoonnummer en uw naam in! Wij bellen u zo snel als kan terug. Vul het e-mail formulier in met foto’s en u krijgt een digitale reactie met waarde en richtprijs.

 

Onze Buitendienst Sloopautoverkopen.com haalt de automobiel wanneer u wilt.

Cash betaling op verkoopfactuur en RDW vrijwaringsbewijs gratis op de koop toe!