Sloopauto verkopen Huissen

De medewerkers van Sloopauto verkopen Huissen roepen aan alle inwoners van Huissen en hele omgeving: „verkoop nu voor keiharde eurotjes uw sloop- of schade auto, autowrak of total loss aan Sloopauto verkopen Huissen!” Het doet er niet toe in welke staat uw auto is. Wij kopen echt alles in. Oude auto’s die gewoon helemaal versleten zijn na jaren trouwe dienst. Autowrakken die zijn uitgebrand. Total loss verklaarde motorvoertuigen door de verzekering na een auto-ongeluk. Afgekeurde auto’s die niet meer door de APK-keuring komen vanwege teveel gebreken op het rapport. De reparatiekosten zijn dan hoger dan de prijs van de auto. Alle afgeschreven motorvoertuigen koopt Sloopauto verkopen Huissen in voor faire prijzen.

Al onze handelstransacties en werkzaamheden verrichten wij volgens het besluit van de STIBA brancheorganisatie en ARN en de RDW. Een vertrouwd en veilig adres!

 Schadeauto verkopen in Huissen

Een schade auto verkopen in Huissen is snel en eenvoudig te organiseren via deze site.

U kunt telefonisch met ons in contact komen, maar u kunt ook per mail uw schadeauto aanbieden. Graag ontvangen wij een opgave van het merk van de auto, het kenteken, een opgave van de kilometerstand, een opgave van de bijzonderheden en/of mankementen van de auto. Om een goed beeld te kunnen krijgen van de schade ontvangen wij ook graag een aantal foto’s waarop de beschadigingen goed te zien zijn. Na ontvangst van alle nodige informatie zullen wij u bellen om en u een bod doen. Wanneer u akkoord gaat met de aanbieding dan zal de chauffeur contact met u opnemen om een afspraak te maken voor op een dag en tijdstip die u het beste uitkomt. De auto wordt op de door u gewenste locatie in Huissen gevrijwaard.

 Tweedehands auto verkopen in Huissen

Een tweedehands auto verkopen in Huissen verloopt eenvoudig en snel. Wanneer u alle nodige informatie aan ons heeft gegeven dan zal een buitendienstmedewerker van ons bedrijf contact met op opnemen om een afspraak te maken om de auto op locatie in Huissen te taxeren en van u te kopen. Het is goed om ons een opgave te doen van het merk, het type, soort brandstof, het aantal kilometers, of er mankementen of bijzonderheden zijn, het kenteken, het bouwjaar en de overige belangrijke informatie die van invloed is op de prijs van het motorrijtuig. Na het ontvangen van alle belangrijke gegevens zal de auto inkoopexpert de auto taxeren en u een bedrag doorgeven waarvoor wij de auto van u willen kopen. Na het ontvangen van onze bieding en na het ontvangen van uw akkoord, zal onze chauffeur u bellen om een afspraak te maken om de auto op te komen halen in Huissen Van de chauffeur ontvang het overeengekomen bedrag en de auto wordt bij u in Huissen gevrijwaard.

Bedrijfsauto verkopen in Huissen

Een bedrijfsauto verkopen in Huissen verloopt eigenlijk via dezelfde routing als bij het verkopen van een schadeauto en/of tweedehands auto. In iedere gemeente van Nederland hebben wij een bedrijfsautospecialist die op locatie bij u in Huissen de bedrijfsauto, busje en/of bedrijfswagen komt bekijken. Door onze snelle service kunnen we daarom binnen drie uur bij u in Huissen zijn. Vaak hebben bedrijfsauto’s een hoge kilometerstand, waardoor deze auto niet meer in Nederland verkocht kan worden. Wij hebben een uitgebreid exportnetwerk om bedrijfswagens met een kapotte motor en/of bedrijfsauto’s met een hoge kilometerstand aan te verkopen. Het maakt ons dus niet uit wat de staat is van de bus. Om alles snel voor u te organiseren is het verstandig om telefonisch contact met ons op te nemen en ons informatie te geven over het merk van de bus, de kilometerstand van de bedrijfsauto en ons een aantal foto’s te doen toekomen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk een buitendienst medewerker naar Huissen sturen om de auto te gaan bezichtigen en te taxeren.