Sloopauto verkopen Nijmegen

SLOOPAUTO VERKOPEN NIJMEGEN

 

U kunt in Nijmegen en omgeving direct uw sloopauto verkopen via mobiel 0638505038

Wij zijn het adres voor total loss, autowrak, sloopauto of zware schadeauto aan te verkopen.

Sloopauto Nijmegen heeft zich door de jaren heen door kennis van zaken en ervaring op een aantal segmenten van de motorvoertuigenmarkt gespecialiseerd.

Op deze pagina zult u de diverse categorieën makkelijk kunnen vinden.

Gekoppeld met de ideale manier om het voertuig aan te bieden. In alle gevallen dient u aan de hand van de officiële autodocumenten de informatie met ons te bespreken.

Neem dus uw portefeuille en gegevens bij de hand als u telefoneert.

U kunt nu bellen met ons mobiele nummer 06 38 50 50 38 of via de bel me terug service.

Vul het e-mailformulier in met de gegevens van de auto, inclusief digitale foto’s,

onze inkoop dienst zal u zeer snel een voorstel doen met advies en vrijblijvende prijsopgave.

Als u uw auto verkoopt aan Sloopauto Nijmegen, maken wij met u een agenda afspraak voor onze Buitendienst. Op plaats, dag en uur dat het u schikt komt die de transactie afhandelen. Uw auto wordt door de chauffeur die ook inkoper is op waarde geschat. Dat bedrag krijgt u cash uitbetaald met factuur. Tevens ontvangt u gratis het verplichte RDW vrijwaringsbewijs gratis ter hand gesteld. Wij handelen volgens de richtlijnen van het protocol samenwerkende brancheorganisaties. Bel nu direct voor advies en info mobiel 0638505038 of via de bel me terug service.

 

Personenvoertuigen

Deze categorie kunt u met Sloopauto Verkopen Nijmegen verhandelen.

1 – Total loss, autowrak, sloopauto of zeer zware schadeauto:

Deze afgeschreven motorvoertuigen kopen wij in voor de demontage en sloop.

De voor hergebruik geschikte onderdelen worden gedemonteerd voor het autoschadeherstel.

Het resterende autowrak wordt klaargemaakt voor de fabriek van Auto Recycling Nederland.

Volkomen computergestuurd mechanisch worden de wrakken uit elkaar ‘geplozen’ volgens de Post Shredder Techniek. Dat levert diverse waardevolle recyclebare grondstoffen en energie!

2 – Lichte schadeauto’s en occasions: onze belangstelling gaat uit naar niet te oude wagens, met een redelijk aantal kilometers en APK. In geval van lichte schade is het schaderapport voor de verzekering van belang. In alle gevallen is de volledige historie op papier belangrijk.

Goederentransport

Deze categorie kunt u met Sloopauto Verkopen Nijmegen verhandelen.

Logistiek Nederland en het Midden en Kleinbedrijf maakt van een uitgebreid wagenpark gebruik. Gaande en komende merken en typen en uitvoeringen bedrijfswagens gaan snel van hand tot hand.

3 – Pickuptrucks en ‘4×4’ vier wiel aangedreven terreinwagens:

De krachtpatsers voor het ruige werk off the road en ongeplaveide wegen. Als occasion gewild op het platteland, in de manege voor de paarden trailers, of zomaar lekker stoer erbij.

4 – Bestelbussen en lichte bedrijfswagens:

Vele merken en uitvoeringen, klassiek de bus met open of gesloten laadbak, al dan niet met enkele of dubbele cabine. Vrachtwagens, voor BE rijbewijs, brengen door heel Nederland de pakketjes van de internet- en webwinkels via de logistieke dienstverlening.

Gebruik ons e-mailformulier, met digitale foto’s, voor snelle reactie met advies en aanbod. Wij bellen u vervolgens na voor een verkoopgesprek

5 – Exportauto’s: wij voeren alle merken en typen auto’s uit over de hele wereld, waar vraag is naar onze ‘exportkwaliteit.’ Duitse en Japanse merken domineren ook deze markten.

Dankzij ons netwerk met import- & exportagenten kennen we internationaal vraag en aanbod.

Bel nu direct voor advies en info mobiel 0638505038 of via de bel me terug service.

Vul het e-mailformulier in, aangevuld met digitale foto’s, voor reactie met advies en aanbod. Wij bellen u tenslotte na voor een verkoopgesprek.