Sloopauto verkopen Almere | Een hoge vergoeding

Verkoopt u Sloopauto Verkopen Almere uw sloopauto of schadeauto voor cash? Nu aan Sloopauto Verkopen Almere uw sloopauto of schadeauto verkopen? Als u in Almere of de regio Flevoland van uw sloopauto, schadeauto, autowrak of total loss af wilt dan belt u ons mobiele secretariaat. 06 38 50 50 38

U kunt ons bellen. Wij bellen u terug. Of u biedt online met een e-mailformulier uw auto aan.

1 – Inkoopafdeling sloopauto’s en schadeauto’s van Sloopauto Verkopen Almere kunt u 24 uur per dag en 7 dagen in de week bellen. U kunt uw sloopauto of schadeauto in een telefoongesprek met een taxateur inkoper direct aan ons aanbieden. Wij bepalen de prijs aan de hand van een aantal ijkpunten. De RDW kentekenregistratie op de bankcard. Merk, type, motor qua aantal cilinders en de motorinhoud en bijzondere kenmerken. De leeftijd en de staat van dienst van de auto, en de staat waar het voertuig zich in bevind zijn bepalend.

De taxateur zal een waarde bepalen en u een offerte voor de auto aanbieden. Bij een deal zal de buitendienst een afspraak met u maken om de wagen op te halen. Wanneer en waar het u het beste uitkomt zal de autoambulance de sloopauto ophalen. Ter plaatse levert u bij de auto de sleutels en de kentekenplaten in en de autopapieren of de bankcard in. De chauffeur taxateur betaalt u in kontanten de aankoopprijs uit. Via de RDW applicatie op de computer meldt hij de wagen af bij de kentekenregistratie. U krijgt dan het RDWvrijwaringsbewijs en de APK plicht is over.

2 – Bel Terug Dienst is een service onzerzijds om met u op het juiste moment uw sloop- of schadeauto te verhandelen. Onze inkoper taxateur is ervaren en zal u informeren en adviseren wat betreft de verkoop van uw automobiel. Onze service is om een auto binnen 3 uur te verhandelen en binnen 24 uur af te voeren en de transactie af te handelen. Gratis afhalen, cash geld met RDW vrijwaringsbewijs.

Online aan Sloopauto Verkopen Almere uw sloop- of schadeauto digitaal aanbieden?

3 – Online via het E-mailformulier aan Sloopauto Verkopen Almere de sloopauto of schadeauto digitaal presenteren. Vul op onze website het E-mailformulier in. Uw persoonlijke contactgegevens en de RDW kentekenregistratie van uw RDW-bankcard of rose deel I, II en III. De staat van dienst qua kilometers en onderhoudsboekje en de staat waar de automobiel in is. De digitale inkoopexpert zal in een antwoordmail een taxatierapport met waardebepaling afgeven. Bijgaand een inkoopprijs offerte. Een digitale foto van een bijzondere automobiel kunt u uploaden zodat wij ons een goed beeld kunnen vormen voor de taxatie en offerte aankoopprijs van uw motorvoertuig.

sloopauto verkopen almereSloopauto Verkopen Almere erkend door de STIBA brancheorganisaties en RDW

Wij werken in onze bedrijfsorganisatie met een aantal gespecialiseerde afdelingen. De oude autosloperij is inmiddels een ultramodern autodemontagebedrijf geworden. Wij zijn erkend door de STIBA, Stichting Brancheorganisatie Autodemontage- en autosloopbedrijven en de Rijksdienst voor Wegverkeer. Dat betekent dat onze werkplaatsen aan de door de overheid gestelde wet- en regelgeving voor milieu en natuur voldoen. De RDW applicatie stelt ons in staat om digitaal via de computer uw motorvoertuig af te melden uit de kentekenregistratie.

De technische inrichting van de demontageplaats en het protocol duurzaam aftappen diverse vloeistoffen is veilig voor personeel en milieu. Duurzaam opgeslagen worden de vloeistoffen
vervolgens ter recycling afgevoerd. En sloopauto wordt daarna gestript van overbodige materialen en tenslotte afgevoerd naar de Auto Recycling Nederland fabriek in Tiel.
De ARN Post Shredder Technology fabriek verknipt het autowrak en sorteert de verschillende materialen uit. Oud ijzer en metalen worden omgesmolten in de hoogovens voor nieuw staal.
Recycling tot nieuwe producten voor de automobiel industrie is een prioriteit. Hergebruik van grondstoffen spaart energie en geld. ARN ontwikkelt tevens nieuwe duurzame producten.

Wij van Sloopauto Verkopen Almere handelen in een breed segment van motorvoertuigen. Vooral automobielen, sloopauto’s, loopauto’s zonder (lopende) motor, total loss verklaard, autowrak of schadeauto met zware cq lichte of cosmetische schade. Is uw auto erbij?

Verkoop aan Sloopauto Verkopen Almere nu uw sloopauto of schadeauto

Sloopauto Verkopen Almere verhandelt de volgende classificatie’s automobielen
Loopauto’s of sloopauto’s, of autowrakken. Het oud ijzer en het metaal zijn belangrijk.
Een erkend autodemontage- en sloopbedrijf stript een autowrak en tapt de vloeistof af.
De autosloop vindt plaats in Tiel in de Post Shredder Technology fabriek. Op milieuvriendelijke wijze worden de autowrakken verwerkt onder toezicht van Auto Recycling Nederland (ARN) Oud-ijzer en metaal wordt omgesmolten en grondstoffen gerecycled tot nieuwe innovatieve producten of merkonderdelen voor de automotive industry.

Schadeauto met zware schade wordt van herbruikbare merkonderdelen gedemonteerd.
In een centrale computer worden deze naar merk en onderdeel opgeslagen voor reparatie bij
Schadeauto met lichte schade wordt met herbruikbare merkonderdelen gerepareerd. De FOCWA autoschadeherstelbedrijven bevorderen concurrerende prijzen. Dat spaart energie en milieu.
Tweedehands auto’s kopen wij in voor de steeds wisselende handelsvoorraad. Oudere auto’s met geldige APK rond de 5 jaar voor BOVAG autobedrijven. Jonge tweedehands of occasions met cosmetische of lichte gebruikssporen. Deze poetsauto’s gaan voor de verkoop de showroom in.
Exportauto’s zijn op het ogenblik gezocht. Vooral Duitse merken met dieselmotor als VW-Golf, Opel, Mercedes en Audi voor de Poolse markt en de Oekraïne. Voor West-Afrika kopen wij nog steeds Nissan met airco en Toyota met sunroof.

Nu aan Sloopauto Verkopen Almere uw sloopauto voor cash geld verkopen!

Sloopauto Verkopen Haarlem is een STIBA erkende groene partner in de autodemontage- en autosloopbranche. Een groene partner, omdat de STIBA inzet op het hergebruik van gedemonteerde merkonderdelen. Een sloopauto of schadeauto wordt bij Sloopauto Verkopen Haarlem qua herbruikbare merkonderdelen gedemonteerd. De merkonderdelen worden in een centrale computer gecategoriseerd aangeboden aan de FOCWA autoschadeherstelbedrijven.

STIBA groene kwaliteits merkonderdelen worden verhandeld met garantie van echtheid.
Sloopauto Verkopen Haarlem is een natuur en milieu bewuste onderneming die het belang van de milieu wet- en regelgeving onderschrijft en in praktijk brengt. Wij werken uitsluitend samen met STIBA erkende groene bedrijven. Auto Recycling Nederland (ARN), Federatie van Ondernemers in de Carrosserie- en Wagenbouw en Aanverwante bedrijven (FOCWA) en de BOnd Van Automobielhandelaren en Garagehouders (BOVAG)
Sloopauto Verkopen Haarlem hèt vertrouwde groene adres voor autodemontage en autosloop!