Sloopauto Amsterdam

Sloopauto Amsterdam snel en eenvoudig!

Autorai heeft van de week besloten om geen autorai dit jaar te organiseren. Zij hebben laten weten dat vele automerken geen budget meer vrij hebben om op een beurs actief te zijn en laten deze commerciële mogelijkheid om hun producten aan het publiek te tonen.

Vorig jaar werden nog veel nieuwe auto’s verkocht , maar dit jaar hebben alle auto-fabrikanten een extreme daling van het verkopen van nieuwe auto’s moeten lezen in hun boekhouding en overige financiële statistieken.

Een jaar geleden was er op www.marktplaats.nl al een stagnatie waar te nemen met betrekking tot het verkopen van tweedehandsauto’s. Vooral de verkoop van zware auto’s was vorig jaar al lastig of niet meer mogelijk. Alleen de verkoop van kleine en lichte wagens was nog mogelijk op de advertentie-sites.

Ook de autodealers en garage-bedrijven verkochten vorig jaar veel minder occasions dan de jaren daarvoor.

Doordat de verkoopcijfers van 2dehands auto’s en nieuwe autos is afgenomen worden ook minder sloopauto’s, defecte wagen, kapotte autos en apk afgekeurde auto’s aan de sloperijen in Amsterdam , de autosloperijen in Den Haag, de autosloop bedrijven in Rotterdam en de autosloperij bedrijven in Utrecht aangeboden.

De autodemontage bedrijven in Nederland krijgen door de lastige economische situatie in de automarkt veel minder sloop auto’s aangeboden dan bijvoorbeeld twee jaar geleden en de jaren daarvoor.

Sloperij Amsterdam en autosloperij Rotterdam kunnen door het minder worden van het aanbod minder onderdelen verkopen, waardoor hun omzet drastisch is verminderd.

Autosloop Utrecht en autosloperijen Den Haag hadden daarom gehoopt dat de Autorai was doorgegaan en dat mensen die opzoek zijn naar nieuwe modellen auto in de gelegenheid worden gesteld deze te bekijken en deze te kunnen kopen. Deze mensen hebben momenteel een gebruikte auto van een paar jaar oud die door het aankopen van een nieuwe auto op de markt gebracht zal worden. Door het aanbieden van deze vrij nieuwe auto gaan autobezitters van een oude auto van 10 jaar oude deze jonge auto kopen.

Autodemontage bedrijf Amsterdam , sloop bedrijf Utrecht , autosloperijen in Rotterdam en de autosloperij in Den Haag vergelijken deze situatie met de woningmarkt in Nederland.

Er is door stagnatie van krampachtig willen bezuinigen op commerciële budgetten door de automerken Mercedes, Citroen, Ford, Audi, Opel , Alfa Romeo etc een onnodig negatief signaal afgegeven door het niet laten doorgaan van Autorai 2012.