Sloopauto verkopen Voorburg

SLOOPAUTO VERKOPEN VOORBURG

 

Voorburgers verkoop uw autowrakken en sloopauto’s aan sloopauto bedrijf in Voorburg 06 – 38 50 50 38

Voorburgs kom uw sloopauto of autowrak aan sloopauto bedrijf Voorburg verkopen! Wilt u een verkoper aan de telefoon spreken? Dat kan via de ‘direct verkopen lijn’ of, als u uw naam en telefoonnummer invult, via de ‘Bel Me Terug Service.’ In beide gevallen krijgt u een ervaren medewerker die u kan informeren over de waarde van uw voertuig. Tevens kan hij een richtprijs ter verkoop opgeven. Maak een afspraak voor de Buitendienst die uw sloopauto zonder bijkomende kosten afvoert. U krijgt altijd de dagwaarde op rekening contant uitbetaald. Tevens ontvangt u het wettelijk verplichte RDW vrijwaringsbewijs. Vul nu het e-mailformulier in voor een digitale reactie van ons team.

Vrijblijvend uw sloopauto verkopen in Zoetermeer.

Voor verkopen schadeauto’s en exportauto’s ook naar sloopauto bedrijf Voorburg 06 – 38 50 50 38

Als u wilt weten tot welke klassering uw motorvoertuig behoort kunt u dit hier vergelijken met:

1 Sloopauto’s: deze voertuigen worden vanwege leeftijd of ernstige onherstelbare schade gedemonteerd voor de herbruikbare onderdelen. Chassis en carrosserie met bevestigde kunststof interieur door middel van de ARN Post Shredder Technology uit gesorteerd voor recycling.

2 Schadeauto’s: Door de inzet van herbruikbare onderdelen uit de demontagebranche zijn deze wagens tegen scherpe prijzen weer op de weg te krijgen bij de erkende BOVAG en FOCWA autoschadeherstelbedrijven. Dankzij het convenant samenwerking hergebruik merkonderdelen.

3 Tweedehandsauto’s: Occasions blijven komen en gaan, alhoewel de economische crisis de omloopsnelheid heeft afgeremd. Maar als u in het bezit bent van een jonge populaire auto, niet teveel kilometers en een goed vers APK goedkeuringsrapport, dan nodigen wij u uit voor een verkoopgesprek via de bekende telefoonnummers of e-mailformulier, evt. met digitale foto’s!

4 Exportauto’s: wij vragen voor de diverse exportmarkten wereldwijd diverse Japanse en Duitse automerken. Toyota met airconditioning (Afrika) en Audi en Mercedes op diesel (Oost-Europa)

 

Verkoop nu uw sloopauto of autowrak via de makkelijke

Bel Me Terug Service aan sloopauto bedrijf regio Voorburg

Als uw automobiel tot een der vier bovenstaande klasseringen behoort. Kunt u nu contant cashen.

Of maak gebruik van de Bel Me Terug Service door uw telefoonnummer en naam in te vullen.

 

Speciale Buitendienst sloopauto bedrijf Voorburg koopt uw voertuig op waar en wanneer u wilt. Direct contante betaling en gratis RDW vrijwaringsbewijs!

 

Bel ons dan nu direct voor een verkoopgesprek op 06 – 38 50 50 38

Onze service is uw waarborg en comfort.