Sloopauto verkopen Veenendaal

Heel Veenendaal verkoopt nu z’n sloopauto of autowrak aan Sloopauto Verkopen Veenendaal. Wij zijn het modernste en best geoutilleerde autodemontagebedrijf. Op basis van onze jarenlange ervaring en actuele cursussen wat betreft de toepassing van de nieuwste technieken volgens de richtlijnen van de Natuur en Milieu wet- en regelgeving. Een vertrouwd adres om uw autowrak of sloopauto of schade auto of total loss aan te verkopen. Wij verhandelen meerdere categorieën die u in opeenvolging op deze pagina ziet verschijnen. Maak uw keuze en gebruik de ideale aangegeven manier om uw voertuig aan te bieden. Om u direct goed van dienst te zijn dient u alle informatie betreffende uw auto aan de hand van de RDW registratie, dat wil zeggen de autopapieren, met ons te bespreken. Samen met uw informatie kunnen wij u dan een richtprijs voor uw motorvoertuig afgeven.

Bel nu ons mobiele nummer 0638505038 voor een direct verkoopgesprek met onze inkopers. Via de PC kunt u het e-mailformulier mailen. Inclusief digitale foto’s krijgt u snel een de inkoopafdeling kan u zodoende een beoordeling en voorstel doen per reply-mail. Bij definitieve verkoop van uw wagen aan Sloopauto Veenendaal maken wij met u een afspraak voor de Buitendienst. De takelwagen haalt uw auto op waar en wanneer het u het beste uitkomt. De chauffeur is tevens inkoper en schrijft u de rekening uit en het wettelijk verplichte RDW vrijwaringsbewijs. Op de koop toe krijgt u de aankoopsom cash uitbetaald. Al onze transacties handelen wij af volgens protocol van de RDW, ARN en brancheorganisaties.

Meteen informatie of een verkoopgesprek? Bel nu mobiel 0638505038 voor een inkoper.

Personenvoertuigen

Sloopauto Veenendaal verhandelt de volgende klassen met u.

1 – Autowrakken, sloopwagens, total loss en zeer zware schade auto’s.

Met deze voertuigen maken wij korte metten. Eventuele onderdelen voor hergebruik worden gedemonteerd. Grosso modo rest slechts de waarde van de grondstoffen van het wrak. In de Auto Recycling fabriek worden deze wrakken met de Post Shredder Technology uit elkaar gehaald. Diverse metalen en oud ijzer zijn voor de smeltovens en hergebruik. Kunststoffen en diverse materialen gaan een nieuw leven tegemoet via de recycling industrie.

2 – Lichte schade auto’s en occasions. Alleen jonge wagens, weinig kilometers, met APK

keuring en slechts cosmetische schade hebben onze interesse. Graag met documentatie en onderhoudsboekjes. Nederland is van ouds her al bedrijvig in handel en vervoer. Dat zien we ook vandaag terug in het enorme aanbod van het wagenpark dat logistiek Holland voor het goederentransport gebruikt.

3 – Bestelbussen.

Al bijna 50 jaar is de bestelbus in, velerlei uitvoering, niet meer weg te denken. Vervoer van personeel en materiaal en gereedschap maken deze klasse tot het werkpaard van onze economie. De klassieke VW bus of Ford Transit. Dubbele of enkele cabine. Laadbak open of gesloten.

4 – Lichte vrachtwagens, geschikt voor rijbewijs BE. De ruggengraat van logistiek Nederland.

Dag in dag uit draaien deze onvermoeibare lastpaarden hun diensten. Tenslotte wordt hun trouw beloond met een vakkundige sloop en demontage ten behoeve van hergebruik en recycling. Stuur nu uw e-mailformulier, met foto’s, dan beoordelen wij uw aanbod zo snel mogelijk. U wordt vervolgens gebeld voor een verkoopgesprek door een van onze medewerkers.

5 – Exportauto’s. De Hollandse exportkwaliteit is een wereldwijd begrip.

Internationaal werken wij met een netwerk van agenten die vraag en aanbod van de lokale markt kennen. Onze handel stemmen wij af op hun gegevens dus de verlangens van de consument.

Bel Sloopauto verkopen Veenendaal voor uw verkoopgesprek! Mobiel 0638505038