Sloopauto verkopen Dieren | Snel uw auto verkocht

Sloopauto verkopen Dieren

Bewoners van Dieren en de IJssel vallei, ruim nu uw oude auto, wrak, total loss of sloopauto op! Verkoop uw afgedankte auto aan Sloopauto verkopen Dieren, het hypermoderne autosloop- en demontagebedrijf bij u in de regio. Uw krakkemikkige vehikel is geld waard, dus bel nu mobiel 0638505038 voor een verkoopgesprek betreffende uw wagen. Faire prijzen mogelijk door de demontage van gave onderdelen voor het hergebruik in de schadeherstel bedrijven. De wrakken leveren metalen en oud ijzer voor de hoogovens. Alle andere materialen vinden hun weg naar de recyclingbedrijven. Wij werken alleen samen met gecertificeerde bedrijven volgens de STIBA. Al onze handelstransactie staan onder toezicht en regelgeving van Auto Recycling Nederland en de RDW. Sloopauto verkopen Dieren betaalt contant uit op factuur, inclusief gratis RDW-vrijwaringsbewijs!

Schadeauto verkopen in Dieren

Een schadeauto verkopen in Dieren is snel en eenvoudig te organiseren via deze site.

U kunt telefonisch met ons in contact komen, maar u kunt ook per mail uw schadeauto aanbieden. Graag ontvangen wij een opgave van het merk van de auto, het kenteken, een opgave van de kilometerstand, een opgave van de bijzonderheden en/of mankementen van de auto. Om een goed beeld te kunnen krijgen van de schade ontvangen wij ook graag een aantal foto’s waarop de beschadigingen goed te zien zijn. Na ontvangst van alle nodige informatie zullen wij u bellen om en u een bod doen. Wanneer u akkoord gaat met de aanbieding dan zal de chauffeur contact met u opnemen om een afspraak te maken voor op een dag en tijdstip die u het beste uitkomt. De auto wordt op de door u gewenste locatie in Dieren gevrijwaard.

Tweedehands auto verkopen in Dieren

Een tweedehands auto verkopen in Dieren verloopt eenvoudig en snel. Wanneer u alle nodige informatie aan ons heeft gegeven dan zal een buitendienst medewerker van ons bedrijf contact met op opnemen om een afspraak te maken om de auto op locatie in Dieren te taxeren en van u te kopen. Het is goed om ons een opgave te doen van het merk, het type, soort brandstof, het aantal kilometers, of er mankementen of bijzonderheden zijn, het kenteken, het bouwjaar en de overige belangrijke informatie die van invloed is op de prijs van het motorrijtuig. Na het ontvangen van alle belangrijke gegevens zal de auto inkoopexpert de auto taxeren en u een bedrag doorgeven waarvoor wij de auto van u willen kopen. Na het ontvangen van onze bieding en na het ontvangen van uw akkoord, zal onze chauffeur u bellen om een afspraak te maken om de auto op te komen halen in Dieren. Van de chauffeur ontvang het overeengekomen bedrag en de auto wordt bij u in Dieren gevrijwaard.

Bedrijfsauto verkopen in Dieren

Een bedrijfsauto verkopen in Dieren verloopt eigenlijk via dezelfde routing als bij het verkopen van een schadeauto en/of tweedehands auto. In iedere gemeente van Nederland hebben wij een bedrijfsauto specialist die op locatie bij u in Dieren de bedrijfsauto, busje en/of bedrijfswagen komt bekijken. Door onze snelle service kunnen we daarom binnen drie uur bij u in Dieren zijn. Vaak hebben bedrijfsauto’s een hoge kilometerstand, waardoor deze auto niet meer in Nederland verkocht kan worden. Wij hebben een uitgebreid exportnetwerk om bedrijfswagens met een kapotte motor en/of bedrijfsauto’s met een hoge kilometerstand aan te verkopen. Het maakt ons dus niet uit wat de staat is van de bus. Om alles snel voor u te organiseren is het verstandig om telefonisch contact met ons op te nemen en ons informatie te geven over het merk van de bus, de kilometerstand van de bedrijfsauto en ons een aantal foto’s te doen toekomen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk een buitendienst medewerker naar Dieren sturen om de auto te gaan bezichtigen en te taxeren.