Sloopauto verkopen Oosterhout

Sloopauto verkopen Oosterhout

 

NU UW SLOOPAUTO AAN SLOOPAUTO OOSTERHOUT VERKOPEN 06 38505038

Wat hebben ‘s-Hertogenbosch, Eindhoven, Breda, Tilburg, Roosendaal, Bergen op Zoom en Oosterhout met elkaar gemeen? Het zijn allemaal grote Brabantse steden, maar Oosterhout heeft als enige geen treinstation van de Nederlandse Spoorwegen, maar waarom?

Zie voet pagina! –

U kunt ook uw Sloopauto verkopen bij Sloopauto Tilburg.


 

Daarom is uw auto als inwoner van Oosterhout zo extreem belangrijk voor u en uw gezin.

Wij van Inkoop schadeauto en Sloopauto Oosterhout weten dat. Daarom geven wij u de gelegenheid om uw sloop- of schadeauto aan ons te verkopen tegen extra interessante prijzen. Wij betalen cash uit, met gratis RDW vrijwaringbewijs, en u mag ons nu bellen om een afspraak te maken. Zorg wel dat u de autopapieren bij de hand hebt voor de juiste RDW gegevens.

 

1 – Wij zijn een modern uitgerust bedrijf dus u kunt ons mobiel bellen op 0638505038. Op de SLOOPAUTOLIJN werken geschoolde en ervaren medewerkers die u graag van dienst zijn om in een informerend gesprek de waarde en de richtprijs van uw auto te bepalen.

 

2 – U kunt ook uw telefoonnummer en naam invullen voor de TERUGBELDIENST. Een van onze medewerkers belt u dan zo snel mogelijk terug om u te woord te staan.

 

3 – Op het E-MAILFORMULIER kunt u een overzichtelijke opsomming van de gewenste informatie thuis aan uw computer invullen, en nog eens teruglezen voor verzending.

 

Allereerst zijn de officiële gegevens van het motorvoertuig van belang. Deze vindt u op de autopapieren deel I, II en III of welke combinatie dan ook. Het keuringsrapport van de APK keuring is ook een bron van informatie. Heeft de auto schade? Aan de carrosserie, het chassis, de motor, de transmissie, de stuurinrichting of wat dan ook. Bij zichtbare blikschade kunt u het beste ook een paar digitale foto’s bijvoegen. Onze inkopers kunnen uw auto nu op waarde en prijs inschatten.

 

 VIER SOORTEN AUTO’S KUNT U AAN SLOOPAUTO OOSTERHOUT VERKOPEN

 

A – Sloopauto’s: van deze auto’s gaat niets verloren. Eerst worden alle bruikbare onderdelen voor hergebruik gedemonteerd. Vervolgens wordt het autowrak via de Post Shredder Technology in de ARN fabriek opgewerkt tot recyclebare grondstoffen. Tenslotte wordt het restafval omgezet in energie en warmte. Optimaal goede score voor natuur en milieu.

 

B – Schadeauto’s: na een grondige reparatie bij een erkend autoschadeherstelbedrijf worden deze wagens na een technische RDW keuring als occasion weer aan de handelsvoorraad toegevoegd.

 

C – Occasions: ook wel ‘tweedehandswagens’ in de volksmond. Jonge ‘harde’ auto’s uit de lease, niet te veel kilometers, of wat oudere wagens, mits voorzien van onderhoudsboekjes en geldige APK keuring, als ook kleine ‘boodschappenautootjes’ hebben onze interesse.

 

D – Exportauto’s: al naar gelang de vraag op de internationale exportmarkt kopen wij diverse merken en typen auto’s in. Voor koude streken, zoals Rusland, met verwarming. En voor warme landen met airco en open dak. Soms de VW cabriolet voor Copacabana of Ipanema in Mexico

 

Herkent u uw auto in een van bovenstaande beschrijvingen? Bel ons voor een verkoopgesprek!

Bel de SLOOPAUTOLIJN 06 – 38 50 50 38 of via de TERUGBELDIENST

Al onze medewerkers zij u graag ter wille voor een goed adviserend verkoopgesprek.

 En ‘eerst eten’ is er bij ons niet bij, want wij zijn voortvarend en actief in de mobiliteitswereld.

 

Vervolg van boven,

De uitbreiding van het spoornetwerk was in het begin vooral een politieke zaak qua beslissing.

In de jaren zestig van de negentiende eeuw is een afvaardiging van het gemeentebestuur van Oosterhout naar de regeringszetel in ‘s-Gravenhage afgereisd. Zij reisden in stijl met de paardenkoets met wel vier paarden krachten aan de dissel. De reis duurde zo lang dat de heren besloten de inwendige mens te versterken alvorens te gaan vergaderen. ‘Eerst eten’ is zo een gevleugelde uitspraak geworden in Oosterhout en omgeving. De consequentie bleek bij het late betreden van de bijeenkomst. Buursteden Gilze en Rijen hadden hun plaats ingenomen en kregen toen wel treinstations van de Haagse overheid en de Nederlandse spoorwegen. Volgens een Oosterhouts geschiedeniskenner betekent ‘eerst eten’ zoveel als: ‘er eerst nog eens over na denken,’ of zoals wij nu zeggen ‘er eerst nog een nachtje over te moeten slapen.’

Wij van Sloopauto Oosterhout denken dat je maaltijd en gesprek prima kunt combineren, en een cappuccino met appeltaart als dessert om het feestelijk af te ronden! –