Sloopauto verkopen Breda

SLOOPAUTO VERKOPEN BREDA

 

VERKOOP NU UW SLOOPAUTO AAN SLOOPAUTO TE BREDA 0638505038

 

Sloopauto Breda is voor de stad en de omliggende Baronie de specialist op het gebied van sloop- en demontageauto’s. Onze jarenlange ervaring en de opfriscursussen van de brancheorganisatie maken ons tot de natuur- en milieubewuste organisatie waar u uw autowrak met een gerust hart aan kunt toe vertrouwen. Wij dragen dan zorg voor verantwoorde verwerking van de sloopauto.

Kies nu uit een van de drie mogelijkheden waarmee u uw motorvoertuig aan ons verkoopt.

Het is verstandig om uw autopapieren bij de hand te hebben voor de exacte gegevens.

 

1 – Wilt u meteen een inkoper aan de telefoon? Bel dan nu de SLOOPLIJN 0638505038

De leden van dit team zijn to the point en komen snel ter zake. In no time hebt u een goede deal om uw sloopauto te verkopen. Inclusief een afspraak voor de overdracht en financiële afhandeling.

 

2 – Als alle lijnen bezet zijn kunt u gebruik maken van de BEL ME TERUG DIENST.

De eerste de beste medewerker die ter beschikking is zal u te woord staan. U kunt dan in een persoonlijk verkoopgesprek over een en ander van gedachten wisselen. Wij betalen cash de hoogste prijzen inclusief gratis het verplichte RDW vrijwaringsbewijs, dat u ontslaat van uw verplichtingen.

 

3 – Via het E-Mail formulier kunt u rustig en weloverwegen de benodigde gegevens van uw auto invullen. De staat waarin de wagen zich bevind beschrijven. Eventuele schade benoemen, hetzij motorisch of aan de carrosserie. De rapportage van een APK keuring kan behulpzaam zijn.

Bijgesloten digitale foto’s maken het plaatje letterlijk compleet. Onze staf kan u zodoende een nauwkeurige waarde en dito verkoopprijs opgeven. Maak meteen een afspraak voor verkoop!

Sloopauto verkopen in Eindhoven


 

SLOOPAUTO BREDA KOOPT DE VOLGENDE AUTO’S NAAR KLASSE IN

 

A – Sloopauto’s, die via de autosloop- en demontagebedrijven een nuttig hergebruik krijgen.

Waarde volle merkonderdelen voor hergebruik en het wrak voor recycling reststoffen.

B – Schadeauto’s, die dankzij hergebruik van gedemonteerde onderdelen en een vakkundige schadehersteller als occasion weer aan een tweede leven beginnen.

C – Occasions, oftewel tweedehands auto’s, die al naar gelang merk, type, leeftijd en kilometrage interessante handels objecten zijn. Zeker jonge ‘harde’ wagens met de onderhoudsboekjes en een vers afgegeven APK keuringsrapport brengen goede handelsprijzen op.

D – Exportauto’s, sinds de globalisering aan het eind van de vorige eeuw inzette wil elke wereldburger mobiliseren. Zelfs onze ‘exportkwaliteit’ is het begin van een nieuwe carrière.

 

Bent u in het bezit van een van bovenstaande motorvoertuigen?

Bent u geïnteresseerd in verkoop aan SLOOP AUTO BREDA?

 

Bel dan nu onze info desk 0638506038 voor een gesprek over de verkoop van uw auto.

Gratis ophalen en gratis RDW vrijwaringsbewijs en handje contantje uitbetaald.