Sloopauto verkopen Schiedam

Een sloopauto verkopen is in algemene zin geen vrolijke bezigheid. Zo vaak heeft u dit niet voor handen en de meeste mensen weten dan ook nauwelijks hoe een sloopauto verkopen het beste aan te pakken is. De Nederlandse Sloopauto Ophaaldienst maakt de sloopauto verkoop (in Schiedam in dit geval, daarover hieronder meer) heel makkelijk. Sloopauto verkopen Schiedam kort samengevat:

  • Wij komen de sloopauto in Schiedam ophalen; deze ophaalservice is gratis
  • Wij doen meteen een bod op de sloopauto; de vergoeding wordt bij het ophalen contant afgerekend
  • Wij brengen het voertuig naar de autosloop in Schiedam (regio) waar hij wordt gedemonteerd met oog voor duurzaamheid en optimale recycling

We nemen u het verkopen van een sloopauto zo helemaal uit handen. Kosteloos voor u, meestal zelfs nog met een bonus in de vorm van een cash uitbetaalde vergoeding. Meer weten over het sloopauto verkopen Schiedam? Lees dan verder hoe wij dit voor u regelen.

Sloopauto te koop in Schiedam

U bent in het bezit van een sloopauto als uw schadeauto dusdanig beschadigd is dat het economisch gezien niet meer verantwoord is om hem nog te laten repareren. Omdat hij dat simpelweg niet meer waard is. Dat kan door een ongeval komen of door ouderdom of slijtage van de auto. We zeggen ook wel eens dat de auto niet door de keuring gekomen is, omdat bij de jaarlijkse APK hoge reparatiekosten naar voren gekomen zijn. U heeft dan dus een auto waarmee u niets meer kunt. Die moet weg, maar hoe verkoop je een sloopauto?

Sloopauto laten ophalen Schiedam

De Nederlandse Sloopauto Ophaaldienst heeft tientallen jaren ervaring met het sloopauto verkopen in Schiedam, in de regio Rotterdam, in Zuid-Holland en ook in de rest van het land. Wij hebben een uitgebreid netwerk met RDW erkende demontagebedrijven die voertuigen verwerken met alle aandacht voor scheiding van metalen en vloeistoffen en hergebruik van die metalen en van oude maar goede auto onderdelen. Vaak komen zij ook in Schiedam een auto voor de sloop ophalen. Van Schiedam centrum tot Schiedam Zuid aan de Maas, van Groenoord tot Kethel of Nieuwland, van Schiedam Oost tot Schiedam West en van Spaland tot Woudhoek. Waar u ook in de maag zit met een auto rijp voor de sloop, wij komen hem snel bij u weghalen.

Afspraak sloopauto weghalen Schiedam

Wat moet u daarvoor doen? Vrijwel niks. Heeft u een sloopauto in Schiedam en heeft u geen zin en tijd om zelf uit te zoeken of er sloopauto opkopers zijn in de buurt, of om hem zelf naar een autosloperij in Schiedam te brengen? Bel dan naar de Nederlandse Sloopauto Ophaaldienst in Schiedam. Wij staan zeven dagen in de week voor u klaar en kunnen in veel gevallen letterlijk binnen 24 uur de sloopauto ophalen voor de deur in Schiedam. U kunt ons telefonisch bereiken via 0638505038 of gebruik maken van de terugbelservice op deze website. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Geld voor sloopauto Schiedam

Waarschijnlijk zullen we u vragen om ons een paar foto’s te sturen van de schadeauto of sloopauto waarvoor u belt. Daarmee kunnen we de schade inschatten aan het voertuig en zo kunnen onze schade-experts de waarde bepalen. Door duurzame sloop kunnen we zoveel mogelijk waarde behouden. Sommige onderdelen kunnen wellicht hergebruikt worden en ook het oude ijzer levert nog wat geld op. De hoogte van de vergoeding voor uw sloopauto is afhankelijk van onder meer merk, type, bouwjaar en de conditie van de auto. Het komt natuurlijk niet in de buurt van de verkoopprijs van een werkend voertuig, maar elk bedrag voor een afgeschreven auto of afgekeurde auto is meegenomen, nietwaar?

Sloopauto ophaal service Schiedam

In een paar snelle stappen bent u uw sloopauto kwijt als u besluit om deze door ons te laten weghalen. De eerste is het leggen van contact, mogelijk dus aangevuld met het opsturen van enkele foto’s.

  • Wij doen daarna meteen een bod op de sloopauto Schiedam
  • Bent u akkoord met de geboden vergoeding? Dan plannen we meteen het ophalen sloopauto Schiedam in
  • Wij komen op het door u aangegeven tijdstip naar de door u aangewezen locatie voor het sloopauto transport
  • U ontvangt bij de overdracht het afgesproken geldbedrag en het vrijwaringsbewijs voor de autoverzekering (die kunt u daarmee zelf opzeggen, het stopzetten van de wegenbelasting gebeurt automatisch)
  • Wij brengen het voertuig naar de autosloop in Schiedam (omgeving) en garanderen de duurzame sloop

Het kan binnen een dag geregeld zijn. Geen eindeloos uitzoekwerk, geen gehannes met vervoer. Wij nemen alles uit handen en geven er nog een vergoeding bij op de koop toe!

sloopauto verkopen schiedamSloopauto verkopen in regio Dordrecht

Wij spitsen onze rol als sloopauto opkoper op Schiedam toe op deze plaats, maar wij bieden onze service aan in een veel grotere regio. Wilt u een sloopauto verkopen in Dordrecht bijvoorbeeld, dan kunt u even goed bij ons terecht. De sloopauto verkoop Dordrecht kunnen we ook in één of enkele dagen volledig afhandelen en hetzelfde geldt voor inwoners van alle plaatsen in de omgeving: van Zwijndrecht tot Hendrik-Ido-Ambacht tot Ridderkerk, Barendrecht en Rhoon. Wilt u een sloopauto laten ophalen in Dordrecht en regio (of ergens in de buurt van de A4, A15, A16 of A20), u kunt de Nederlandse Sloopauto Ophaaldienst zeven dagen in de week inschakelen!

Dus heeft u een auto met onherstelbare motorproblemen, is uit de jaarlijkse keuring gekomen dat er nieuwe remschijven of schokbrekers nodig zijn, is de versnellingsbak defect of de koppeling kapot, stapelen mankementen zich op mankementen, bent u met zware pech onderweg gestrand, heeft u te maken gehad met brandschade, waterschade of is uw auto total loss verklaard na een ongeluk? Hoe erg de schade ook is, uw auto vertegenwoordigt bijna altijd nog een waarde. Wilt u weten hoeveel en direct een serieus bod ontvangen? Neem dan nu contact op met de Nederlandse Sloopauto Ophaaldienst. Wij helpen u snel van de auto af die werkeloos voor de deur of op uw bedrijfsterrein staat. Voor meer informatie kunt u ons altijd bellen!

 

Sloopauto verkopen Schiedam 0638505038!