Sloopauto verkopen Schiedam

Sloopauto verkopen Schiedam, snel en eenvoudig te organiseren.

Sloopauto verkopen Schiedam en omgeving verkoopt u uw sloopauto aan onze Sloopauto Verkoop Bedrijf 
Direct contact via 06 – 38 50 50 38 of liever via de Terugbel Service? Vul uw telefoonnummer nu in en wij bellen u zo snel mogelijk terug voor een gesprek ter verkoop van uw sloopauto. Natuurlijk is correcte informatie van belang om tot een waarde beoordeling en opgave richtprijs te komen. Aan de hand van de gegevens van uw autopapieren waaronder de auto in het kentekenregister is opgenomen bij de RDW en uw informatie wat betreft de eventuele ernstige schade of autopanne c.q. ouderdomsgebreken.

Sloopauto verkopen Schiedam, direct een RDW vrijwaring en contact geld.

Het snelst kunt u uw sloopauto verkopen aan Sloopauto Verkoop Bedrijf Schiedam!
Als uw voertuig tot een der vier volgende klasseringen behoort, bel ons dan nu op!
1 Sloopauto: Deze wagens kopen wij in afhankelijk van de staat van dienst en eventuele schade. Primaire waarde zijn de te demonteren onderdelen voor hergebruik in de autoherstelbedrijven die bij de BOVAG en de FOCWA zijn aangesloten. De rest als autowrak wordt volgens de wet- en regelgeving gesloopt en afgevoerd voor verwerking in de ARN recyclingbedrijven.
2 Schadeauto: Gekwalificeerde occasions met een positief autopaspoort kunnen tegen scherpe offertes bij de autoschadereparatiebedrijven met gedemonteerde ‘groene’ hergebruik onderdelen economisch verantwoord weer aan het wagenpark worden toegevoegd.
3 Tweedehandsauto: Wij halen de spreekwoordelijke krenten uit de pap van deze omvangrijke markt. Bekende populaire merken, jong, net ‘ingelopen’ dus met weinig kilometers op de klok en een prima RDW keuringsrapport komen altijd in aanmerking voor de autohandel.
4 Exportauto: Ook in ‘Verweggistan’ stapt men van de benenwagen over naar automobielen. Wij vragen Japanse auto’s voor West-Afrikaanse streken en voor Oost-Europa Duitsers op Diesel . Bel nu sloopauto verkopen Schiedam.

sloopauto verkopen schiedam

 

Verkoop nu uw auto aan Sloopauto Verkoop Dienst Schiedam

Als u besluit om uw voertuig aan Sloopauto Verkoop Dienst te verkopen dan maakt u een afspraak met onze ‘takel en sleepdienst’ om de sloopauto op te halen. De chauffeur zal de exacte prijs bepalen die u meteen met factuur krijgt uitbetaald. Tezamen met het gratis RDW vrijwaringsbewijs. Zodoende bent u verzekerd van een correcte afhandeling en hebt u geen plicht meer voor motorrijtuigen- belasting en autoverzekering of APK keuring, een veilig gevoel! 

Sloopauto verkopen Schiedam 0638505038!