Tweedehands auto verkopen

Tweedehands auto verkopen De tweedehands auto verkopen kan een heel gedoe zijn als je niet weet op welk adres je goed geholpen wordt, of van welk bedrijf of van welke handelaar je een eerlijke vergoeding voor de occasion krijgt. Wilt u eens verder kijken dan wat de bedrijven in de buurt u te bieden hebben? Neem dan contact met ons op. Wij zijn actief in het hele land en hebben zo veel contacten met inkopers in de autobranche dat wij voor iedere tweedehands auto een mooie prijs kunnen betalen.

Uw occasion verkopen

Als wij zeggen dat u bij ons iedere tweedehands auto verkopen kunt, dan bedoelen we ook echt dat er geen uitzonderingen zijn. U kunt hier daadwerkelijk álle tweedehands auto’s verkopen. Alle merken, alle typen, alle bouwjaren. Ongeacht de staat van het voertuig kunt u bij ons terecht voor de verkoop van een tweedehands auto. Wij werken zelfs samen met inkopers van sloopauto’s, die graag afgeschreven voertuigen van u afnemen. Voor hen hebben de nog goede onderdelen waarde en zij verwerken daarnaast de materialen en vloeistoffen op duurzame wijze. Dus ook als uw occasion in uw ogen wellicht niets meer waard is, bel ons dan of laat uw gegevens achter op deze website. Wij kunnen u hoogstwaarschijnlijk toch een eerlijke vergoeding voor deze tweedehands auto aanbieden.

Snelle verkoop tweedehands auto

Dat geldt natuurlijk zeker als het een goede tweedehands auto is die u in de verkoop wilt zetten. Heeft u het oog laten vallen op een nieuwe wagen, bent u toe aan een grotere auto of wilt u snel uw auto verkopen omdat u het geld nodig heeft? Dan zorgen wij ervoor dat u snel uw tweedehands auto kwijt raken kunt. Als u ons belt op 06 – 42521479 of uw gegevens achterlaat op deze website wordt uw occasion thuis opgehaald binnen 24 uur en rekenen wij het afgesproken verkoopbedrag direct met u af.

Hulp bij een tweedehands auto verkopen, complete service

Wij helpen u dus graag uw oude auto snel te verkopen. Daarmee bespaart u uzelf een hoop uitzoekwerk en onderhandelen. Wij leveren de complete service voor de verkoop van de occasion:

  • We zijn zeven dagen in de week, 24 uur in de week bereikbaar
  • We zijn in heel Nederland werkzaam en kunnen daardoor in het hele land binnen 24 uur de auto ophalen
  • Vooraf maken we heldere afspraken over de prijs. De chauffeur betaalt het bedrag als hij de occasion ophalen komt
  • U krijgt een vrijwaringsbewijs, waarmee u de lopende autoverzekering kunt opzeggen

Het oude beeld van de louche autohandelaren is al lang niet meer van deze tijd. Wij werken uitsluitend samen met bedrijven die zijn aangesloten bij de Rijksdienst Wegverkeer, Autorecycling Nederland en brancheorganisatie STIBA.