Oude auto verkopen

Mijn oude auto verkopen? Aan wie, waar, wanneer en hoe kom ik van mijn oude auto af? Uw oude auto verkopen kan problematisch zijn. Daarom kunt u het beste een specialist bellen. Bel dus nu mobiel 06 38 50 50 38 Oude Auto Verkopen. Onze afdeling inkoop sloopauto’s en schadeauto’s kan u informeren en adviseren hoe uw oude auto verkopen te realiseren is. Snelheid is onze service, in 3 uur verkocht en in 24 uur opgehaald. Wij betalen de verkoopprijs contant uit, u krijgt het RDW vrijwaringsbewijs. Gratis ophalen!

Uw oude auto verkopen, sloopauto, schadeauto, total loss, autowrak of APK-afgekeurd?

Bel ons secretariaat afdeling inkoop sloop- en schadeauto’s. U krijgt dan een taxateur inkoper aan de lijn aan wie u in een verkoopgesprek uw oude auto kan verkopen. Wij kopen oude auto’s in, maar dat is een wijd begrip. Een oude auto kan echt van alles mankeren. Wij categoriseren dus automobielen in sloopauto’s, schadeauto’s met lichte of met zware schade of met verbruikssporen of gebruikssporen of cosmetische schade. Tweedehands automobielen of occasions en auto’s voor de exportmarkt.

1 – Inkoop sloopauto’s, schadeauto’s en oude auto’s.
Uw oude auto verkopen kan direct in een één op één telefoongesprek met een taxateur inkoper van ons mobiele secretariaat. Bel06 38 50 50 38 voor een verkoopgesprek. De waardebepaling geschiedt aan een aantal vaste ijkpunten. De RDW kentekenregistratie op uw bankcard of rose deel I, II, en III zoals merk, type, motor qua cilinderinhoud en aantal cilinders in lijn of in V geplaatst. Is het een personenwagen of kleine lichte bedrijfswagen? Sedan of stationwagen, SUV of coupé cabriolet, 4wheeldrive off the road?

2 – TerugBelService.
Laat u door ons telefoneren op het moment dat het u het beste uitkomt. U krijgt dan een inkoper taxateur aan de lijn waar u uw automobiel mee kunt verhandelen. Informatie en advies over de transactie en de afhandeling als u uw oude auto aan ons verkoopt. Onze buitendienst maakt dan met u een afspraak om met de autoambulance waar en wanneer het u het beste schikt uw auto op te halen, met u cash af te rekenen plus RDWvrijwaring.

3 – E-mail met antwoordmail.
Uw oude auto verkopen kan nu modern digitaal via ons E-mailformulier.
Vul het formulier zo volledig mogelijk in wat betreft de automobiel die u aan Oude Auto Verkopen aan wilt bieden. Uw persoonlijke gegevens en de gegevens van de auto aan de hand van de RDW kentekenregistratie. Is het een excentriek geval? Upload dan digitale foto’s van de auto, de schade, of bijzonderheden ter waardebepaling, de taxatie en de offerte.
Onze taxateurs sturen u een antwoordmail met taxatie en offerte in bijna klinkende munt.

Oude Auto Verkopen handelt in diverse soorten automobielen. Is die van U erbij?

Sloopauto’s en loopauto’s, al dan niet met of zonder lopende motor. Autowrakken en verzekeringstechnisch total loss verklaard worden ingekocht voor het metaal en het oud ijzer van chassis en carrosserie, motorblok, schakelbak, assen en velgen. Bijzondere metalen als chroom, aluminium, rood en geel koper en soldeertin. Deze worden weer omgesmolten en gerecycled tot nieuwe producten voor de automobiel industrie. Het autowrak wordt in de PST Post Shredder Technology in stukjes geknipt en naar soort en kwaliteit uitgesorteerd. Bij ARN staan hergebruik onderdelen en recycling op plaats één.

oude auto verkopenSchadeauto’s met zware schade kopen wij in om in ons autodemontagebedrijf te worden gedemonteerd. Alle herbruikbare merkonderdelen worden door gekwalificeerde autodemonteurs gaaf van de auto’s gedemonteerd. Ten behoeve van de FOCWA autoschadeherstellers worden deze onderdelen in de centrale computer op categorie aangeboden. Bij de reparatie van schadeauto’s worden deze STIBA groene garantie merkonderdelen gebruikt.

Dit betekent dat een enorme hoeveelheid goede onderdelen van de sloop wordt gered. Dat spaart gigantisch veel nieuw te delven grondstoffen, energie voor productie en logistiek. Tweedehands merkonderdelen die bij hergebruik een tweede leven krijgen sparen natuur en milieu. Om de doelstelling van de Parijse Milieu akkoorden in 2020 te halen is elke motorkap, autodeur, bumper, sierstrip, trekhaak of spiegel er één.
Een WinWinWinsituatie voor Moeder Aarde.

Schadeauto’s die licht beschadigd zijn gaan linea recta naar FOCWA aangesloten autoschadeherstelbedrijven. Deze bedrijven zijn aangesloten bij de STIBA en de ARN. In een breed samenwerkingsconvenant betrekken deze schadeherstellers de herbruikbare merkonderdelen. De bij de autodemontage en autosloopbedrijven gedemonteerde STIBA groen onderdelen worden aangeboden via een centrale computer. Door gebruik te maken van deze occasion onderdelen worden milieu en natuur gespaard. Tevens valt de reparatiefactuur voordeliger uit.

Tweedehands auto’s en occasions kopen we in voor de snel roulerende handelsvoorraad bij de BOVAG garagebedrijven. Automobielen die schadevrij zijn, van alle merken, typen en uitvoeringen inclusief de onderhoudsboekjes. Showroommodellen die alleen cosmetische schade hebben poetsen we zo de etalage in voor de snelle cash flow. Jonge occasions rond de 5 jaar met APK keuring of oudere auto’s voor de exportmarkt. Gezien de ban op auto’s met dieselmotoren in de binnensteden wordt het steeds moeilijker om een goede prijs te krijgen. Verkoop NU!

Exportauto’s gevraagd in het bijzonder met dieselmotor voor de Oost-Europese markt. Diesel Mercedes, Audi, Opel en VWgolf verkopen we vooral naar Polen en de Oekraïne. West-Afrika vraagt nog steeds Nissans met een sun- en-of moonroof en Toyota’s met airconditioning

Oude auto verkopen in Haarlem voor contanten!

Uw sloopauto of schadeauto aan autodemontage en autosloopbedrijf Haarlem verkopen is een verantwoorde keuze. Als STIBA erkend bedrijf demonteren en slopen wij auto’s volgens de Milieu en Natuurwetgeving. Wij werken samen met aangesloten bedrijven als de FOCWA autoschadeherstellers en de BOVAG garages voor de automobielverkoop..

Groene werkketen van: autodemontagebedrijf, autoschadehersteller en garagebedrijf.

DE STIBA, FOCWA en BOVAG werken samen met de ARN, Autorecycling Nederland.
Deze brancheorganisaties en hun gecertificeerde aangesloten bedrijven werken volgens de jongste richtlijnen van de wetgeving. Zo staan hergebruik van onderdelen en recycling van teruggewonnen grondstoffen als speerpunt op de groene prioriteitslijst van de ARN.

Originele groene merkonderdelen en STIBA Kwaliteits Onderdelen

STIBA autodemontagebedrijven ontdoen de auto’s van de gave merkonderdelen. Deze worden gebruikt bij de reparatie van automobielen bij de FOCWA autoschadeherstellers. Die auto’s worden weer toegevoegd aan de handelsvoorraad bij de BOVAG garages. De ARN zorgt voor de verwerking van de autowrakken in de Post Shredder Technology fabriek in Tiel. Het terugwinnen van diverse metalen en ijzer is een belangrijke doelstelling. Deze grondstoffen worden weer gerecycled voor nieuwe producten voor de automobiel industrie. Sloopauto verkopen Haarlem is dè betrouwbare groene partner voor Milieu en Natuur