Schadeauto verkopen

Schadeauto verkopen is uw ideale partner voor het verhandelen van diverse soorten en typen motorvoertuigen. Personenvoertuigen en bedrijfswagens voor goederentransport zijn op deze pagina in diverse klassen onderverdeeld. Kies uw categorie en de bijbehorende manier om de wagen aan te bieden. Voor informatie en advies kunt u ons bellen op mobiel 0638505038

Schadeauto verkopenAls u een zware schadeauto of sloopauto wilt verkopen adviseren wij u om de documenten van het betreffende voertuig bij de hand te hebben. Tijdens het gesprek nemen wij deze, en uw persoonlijke informatie mee in de beoordeling van uw motorvoertuig. Waardebepaling en richtprijs zijn indicatief voor een eventuele transactie en afhandeling. Alleen op afspraak haalt onze Schadeauto Buitendienst uw auto op. De definitieve prijs krijgt u dan contant op factuur uitbetaald. Vergezeld van het RDW vrijwaringsbewijs gratis. U bent dan verder niet meer voor de auto verantwoordelijk. Deze werkwijze is voor al onze transacties standaard protocol volgens de brancheorganisaties.

Bel nu voor advies mobiel 0638505038 of maak gebruik van de TERUGBEL SERVICE 

Schadeauto verkopen: Personenvoertuigen

1 – Zware schadeauto’s, sloopauto’s, total loss en autowrak:

Deze wagens vinden grotendeels hun weg via de demontage- en sloopafdeling van onze bedrijven naar de ARN Post Shredder Technology fabriek. Deze hypermoderne fabriek splitst alle verschillende soorten materialen uit tot grondstoffen voor de recycling industrie.

2 – Lichte schadeauto’s en tweedehands auto’s:

Deze deelmarkt beslaat een enorm breed gebied van de totale automarkt. Wij zijn daarom primair geïnteresseerd in vrij jonge wagens, met niet al te veel kilometers, eventueel voorzien van een frisse APK keuring. In geval van schade het rapport van de schadebemiddelaar voor de verzekering.

Occasions met een volledige documentatie van de onderhoudsgeschiedenis hebben een pre.

Maak gebruik van onze e-mailservice, aangevuld met digitale foto’s, voor snelle reactie!

Goederentransport (klein)

Het bedrijfsleven, in het bijzonder het midden- en kleinbedrijf bedient zich van een breed assortiment motorvoertuigen om de Nederlandse economie draaiende te houden.

Zodoende is er ook een groot aanbod en een levendige handel in al deze bedrijfswagens.

3 – Pickup trucks en vier wiel aangedreven (4×4) terreinwagens:

Deze stoere categorie werkpaarden zijn in diverse bedrijfstakken waar de gebaande wegen en paden overgaan in moeilijk te begaan terrein van onschatbare waarde. Ook als occasions krijgen deze krachtpatsers bij vele van onze klanten een zeer actief tweede leven. Vooral op het platteland zijn deze ‘zware jongens’ gevraagd. Of prive als tweede auto om de paardentrailer in het weekeinde naar de manege te rijden. Soms worden ze zelfs gepimpt tot ‘flashy show-off power cars.‘  

 4 – Bestelbussen en lichte bedrijfswagens:

Bestelbussen: Aanbod en variëteit in dit segment is enorm groot. De basis bestelbus, met bestuurdersbank en geheel gesloten laadcabine, De dubbele cabine, met kleine laadcabine, en alle combi’s met open laadruimte, al dan niet met kunststof kap of huik, vinden hun weg naar onze afnemers.

Lichte bedrijfswagens: te chaufferen met een BE rijbewijs zijn deze ridders van de logistieke dienstverlenende bedrijven de werkpaarden van hun organisatie. Door het compacte formaat bereiken ze vrijwel alle straten en stegen in de Oudhollandse binnensteden. Door de grootte van de laadruimte ideaal voor licht volumineus transport. Toelevering van het groot/winkelbedrijf is grotendeels afhankelijk van deze categorie bedrijfswagens.

Schadeauto verkopen: snel en makkelijk!

Maak gebruik van onze e-mailservice, aangevuld met digitale foto’s, voor snelle reactie!

5 – Exportauto’s: Ons internationale netwerk is het hele jaar rond in beweging.

Lokale vertegenwoordigers kennen de markt op hun duimpje. Vragen naar de regionale omstandigheden diverse merken en typen auto’s te koop voor de export naar hun thuisland.

Duitse en Japanse merken staan in hoog aanzien, al naar gelang het klimaat.

Bel nu de mobiele SCHADEAUTO VERKOPEN lijn op 0638505038

Maak gebruik van de TERUGBELSEVICE of het E-MAILFORMULIER voor snelle reactie

Al onze medewerkers staan ook in 2014 voor u klaar om u te informeren en adviseren