Sloopauto verkopen Amsterdam? Hoe gaat dit in zijn werking?

Wanneer uw auto, spijtig genoeg, “overleden” is en naar de sloop moet, zit u natuurlijk niet te wachten op gedoe en geregel. Wist u dat u uw sloopauto uitstekend kunt verkopen in Amsterdam en omstreken? Bovendien levert het u naast het gemak nog geld op ook. De Nederlandse Sloopauto Ophaaldienst regelt namelijk alles voor u. Een telefoontje is genoeg. De zaken die bij het sloopauto verkopen Amsterdam aan bod komen nemen wij allemaal van u over. Wij maken het u graag gemakkelijk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Ontzorging van A tot Z bij het sloopauto verkopen Amsterdam
  • Een afspraak op een door u aangewezen locatie of bij u thuis
  • Milieuvriendelijke en correcte demontage en recycling
  • Een representatieve vergoeding voor sloopauto’s, op uw rekening gestort of contant

Als Nederlandse Sloopauto Ophaaldienst hebben wij de afgelopen decennia bewezen snel, betrouwbaar en deskundig te zijn. We werken uitsluitend met Autosloperijen die volgens de richtlijnen van Auto Recycling Nederland (ARN) werken. Hierdoor bent u verzekerd van een reeële vergoeding voor de te verkopen sloopauto in Amsterdam en van een milieuvriendelijke demontage en verwerking hiervan.

Sloopauto verkopen Amsterdam. Snel geregeld.

Sloopauto verkopen Amsterdam. Snel geregeld.

Sloopauto verkopen Amsterdam: de sloperij

Waar begint u? Wat moet u allemaal weten, regelen, overzien? Geen zorgen, het is al vervelend genoeg dat uw auto inmiddels een sloopauto is geworden. We hopen natuurlijk dat hij na jaren van trouwe dienst eindelijk met pensioen mag, maar het kan ook anders jammer genoeg. In en rondom Amsterdam is veel verkeer. Heel veel verkeer. En dan zit een ongeluk soms in een klein hoekje. Dit hoeft niet eens uw schuld te zijn, maar het resultaat is vaak pijnlijk zichtbaar: schade. Wanneer een flinke schade de waarde van uw auto overstijgt zit er vaak niets anders op uw sloopauto te verkopen in of rondom Amsterdam. In Amsterdam Noord, Amsterdam Zuid, Oost, West of Amsterdam Centrum, het maakt niet uit. De Nederlandse Sloopauto Ophaaldienst is snel ter plaatse om u te verlossen van uw defecte, verouderde of in elkaar gereden voertuig en naar de sloperij in Amsterdam te brengen.

Hoe verkoop ik mijn sloopauto precies?

Heel simpel, u neemt contact op met onze ophaaldienst. Deze beschikt over een groot netwerk van RDW erkende autosloperijen en helpt u waar nodig. Niet alleen doordeweeks, maar ook ’s avonds en in het weekend staan wij voor u klaar. U vertelt ons om wat voor voertuig het gaat en waar het zich bevind. Eventueel kunt u ons een paar foto’s sturen zodat we een goed beeld van de sloopwaarde krijgen. Vervolgens krijgt u van ons een voorstel voor de vergoeding. Gaat u akkoord? Dan kunt u direct stappen ondernemen voor de sloopautoverkoop in Amsterdam. Overigens, maakt het niet uit of u echt in Amsterdam zelf woont. Zaandam, Ouderkerk aan de Amstel, Muiden, Ijburg of Badhoevedorp. Al woonde u in het meest noordelijke puntje van Nederland.. wij ontzorgen u in het gehele proces aangaande het verkopen van uw sloopauto.

Afspraak, vergoeding en documenten

Nadat u akkoord bent kan er direct met onze medewerker een afspraak worden gemaakt. Vindt u het makkelijk om dat bij u thuis te doen? Prima, maar ook een andere locatie in Amsterdam en omstreken is voor ons geen probleem. Wij zijn er op de afgesproken tijd en plaats. Ter plekke wordt de sloopauto opgetakeld en ontvangt u van ons het afgesproken bedrag voor de te verkopen sloopauto in Amsterdam. Wenst u het bedrag contant, geen punt. Ook wanneer u het bedrag liever overgemaakt krijgt, kunnen wij dit meteen voor u regelen.
Het vrijwarings bewijs voor de verzekering en de belastingdienst is ook een punt waar u zich geen zorgen meer over hoeft te maken. U krijgt dat van onze medewerker ter plaatse zodat er ook gelijk