Sloopauto verkopen Bergen op Zoom

SLOOPAUTO VERKOPEN BERGEN OP ZOOM

 

NU UW SLOOPAUTO DIRECT VERKOPEN AAN SLOOPAUTO BEDRIJF IN BERGEN OP ZOOM 06 – 38 50 50 38

Nu uw sloopauto verkopen aan Sloopauto Bergen op Zoom is lucratief vanwege de vraag naar onderdelen en grondstoffen. Ook voor zware schadeauto’s en autowrakken zijn wij het adres.

U kunt ons bellen voor een vrijblijvend informerend gesprek over uw auto. Maar u kunt uw wagen natuurlijk ook direct aan ons verkopen. In beide gevallen zijn uw autopapieren en eventueel een APK keuringsrapport van belang. Aan de hand van die officiële informatie kan onze verkoper u een goede waardering en richtprijs voor uw sloopauto of zware schadeauto afgeven. Bel ons nu op voor een informerend gesprek!

UW SLOOPAUTO NU VERKOPEN AAN SLOOPAUTO TILBURG


 

Wij bieden u drie mogelijkheden om uw motorvoertuig aan ons te verkopen.

 

1 – Direct verkopen kan op de mobiele SLOOPMIJNAUTOLIJN 06 – 38 50 50 38

Onze medewerkers zijn u van dienst voor een direct verkoopgesprek.

Uw informatie van uw sloop- of zware schadeauto of autowrak aan de hand van de diverse papieren, aangevuld met uw persoonlijke beschrijving, geven onze staf de mogelijkheid u een nauwkeurige schatting van de wagens te geven, met dito richtprijs bij directe verkoop.

2 – Druk, druk, druk, meneer, een gekkenhuis! Dan bellen wij u dus gewoon even terug!

Maak gebruik van de BEL ME TERUG SERVICE door uw naam en telefoonnummer in te voeren. De eerste beschikbare medewerker neemt dan meteen telefonisch contact met u op.

3 – Als u even de tijd vrij hebt om ons E-MAILFORMULIER in te vullen, dan reageren wij met een gedetailleerd aanbod na onze beoordeling en schatting door middel van de reply-mail.

Vul de officiële informatie van autopapieren en APK rapport aan met een paar digitale snapshots van de eventuele schade. Is er alleen blikschade of is er ook motorische schade, of aan de transmissie, of wat dan ook. Alle gedetailleerde informatie helpt ons om u een fair bod uit te kunnen brengen.

 

BIJ SLOOPAUTO BERGEN OP ZOOM VERHANDELEN WE VIER KLASSEN AUTO’S, zoals sloop- en schadeauto’s en ook occasions en exportauto’s.

 

A – Sloopauto’s: en ook autowrakken en total loss verklaarde auto’s. Wij verwerken deze wagens volgens de nieuwste natuur- en milieuwetgeving. Dus eerst de kwalitatieve onderdelen demonteren voor hergebruik. Dan het autowrak strippen en vervolgens wordt door de Post Shredder Technology fabriek van de ARN het restmateriaal uitgesplitst naar soort en bruikbaarheid. Diverse grondstoffen zijn recyclebaar, de rest en afvalstoffen worden opgewerkt tot energie voor warmte en elektriciteit.

B – Schadeauto’s: de autosloop- en demontagebranche en de autoschadeherstelbedrijven werken steeds nauwer samen om hun werkzaamheden economisch te optimaliseren. De basis voor het afgesloten convenant beoogt een reductie tot minder dan 50 kilo ‘vuil afval’ van een sloopauto.

C – Occasions: oftewel tweedehands auto’s, is een bijzonder levendige en gevarieerde markt.

Wij kopen vrijwel alle merken en typen auto’s in voor onze handelsvoorraad. Wij betalen prima prijzen voor jonge ‘keigoede’ karretjes, zonder schade, met de onderhoudsboekjes en een recente APK keuring met goed rapport. Verder alle leeftijden en staat van dienst, evt voor de export.

 

D – Export auto’s: Wij exporteren dus allerhande merken en typen auto’s al naar gelang de weersomstandigheden. In warme streken is airco een must en een schuifdak optioneel. Toyota’ s dus voor Afrika. In koude landen heeft men liever een goeie kachel en soms ook dubbel glas. Duitse diesels zoals Mercedes, Audi en Opel voor het Verre Wilde Oosten in Oost-Europa en Rusland.

 

Nu dus verkopen aan Sloopauto Bergen op Zoom via de sloop mijn auto Lijn

Of laat u terugbellen door de Bel Me Terug Service of de E-mail & reply service.