Sloopauto verkopen Bergen op Zoom

Wil je een sloopauto Bergen op Zoom verkopen – als particuliere eigenaar of als ondernemer met een bedrijfsauto voor de sloop – dan sta je voor een hele opdracht. Een auto naar de sloop brengen (in Bergen op Zoom of elders) is één ding, een sloopauto verkopen is iets heel anders. Toch is dat wat je liever wilt. De opbrengst mag dan niet meer te vergelijken zijn met die voor een rijdend voertuig, het is toch zonde om die opbrengst zomaar te laten schieten. Zeker als je er helemaal niets voor hoeft te doen. Dat regelt de Sloopauto Ophaaldienst Nederland voor je!

Auto voor de sloop Bergen op Zoom

Als je een sloopauto Bergen op Zoom te koop hebt hebben we het over een personenauto of bedrijfswagen waarvoor het niet meer lonend is om hem (nogmaals) te repareren. Dat kan verschillende oorzaken hebben:

  • Schadeauto verkopen Bergen op Zoom. Na een ongeval, of meerdere aanrijdingen misschien, is de schade te groot geworden om de reparatiekosten binnen de perken te houden.
  • Oude auto verkopen Bergen op Zoom. Heeft het trouwe beestje vele mooie dienstjaren gehad, maar is hij simpelweg ‘op’? Uiteindelijk komt dat moment vanzelf.
  • Auto met gebreken verkopen Bergen op Zoom. Kapotte motor, versleten remmen, automaat kapot, nieuwe koppeling nodig? Wordt het te veel/te duur om te verhelpen?
  • Auto zonder APK verkopen Bergen op Zoom. Dat komt natuurlijk door één van bovenstaande redenen. De auto komt niet meer door de keuring als te dure reparaties niet meer worden uitgevoerd.

Als de dagwaarde lager is dan de kosten om de auto te repareren, dan hebben we het over een sloopauto. Dan is het economisch gezien beter om te investeren in nieuw vervoer. Daarom dus sloopauto verkopen Bergen op Zoom.

Sloopauto te koop Bergen op Zoom

Wat moet ik doen met een sloopauto? Dat is de logische vraag om jezelf te stellen als je auto naar de sloop in Bergen op Zoom moet. Of als die laatste bestemming eenmaal is bepaald. Wat zeker is: je moet ervan af. Althans, je blijft kosten maken aan een auto waarin je niet meer kan of mag rijden, dus het is aan te raden om hem zo snel mogelijk van de hand te doen. Pas dan, wanneer je het vrijwaringsbewijs op zak hebt, kun je immers de autoverzekering stopzetten en het voertuig afmelden voor de wegenbelasting. Dus bij snelle verkoop van een sloopauto Bergen op Zoom maak je dubbel winst: een geldbedrag voor de auto zelf en beëindiging van de maandelijkse of kwartaalkosten.

Hoe verkoop je een sloopauto Bergen op Zoom?

Een koper voor een sloopauto zoeken in Bergen op Zoom is echter niet zo vanzelfsprekend. Zelf proberen? Als je geen autohandelaar bent, stellen wij: bespaar je de moeite. Wie koopt een total loss auto, een auto met zware schade of allerlei gebreken? Niemand natuurlijk. Je kunt er veel tijd en energie in steken, maar langs de bekende wegen vind je echt geen sloopauto koper. Dat is zonde van de tijd en tijd is geld! Besteed al die effort dus liever aan je werk of aan het zoeken naar een nieuwe auto. Met het opkopen van sloopauto’s kunnen wij je veel sneller helpen.

Sloopauto Ophaaldienst Bergen op Zoom

De Sloopauto Ophaaldienst Nederland is gespecialiseerd sloopauto opkoper in het hele land. Wij hebben alle dagen in de week en vierentwintig uur per dag chauffeurs en auto’s op de weg om oude, afgeschreven, afgekeurde en kapotte voertuigen op te halen die de oude eigenaars alleen maar in de weg stonden of tot last waren. Dat betekent dat we in deze regio de sloopauto ophalen langs en rond A4, A58, N259, N286 en 289 en dat je voor sloopauto verkopen in Bergen op Zoom zelf, maar ook voor sloopauto verkopen Halsteren, Lepelstraat, sloopauto verkopen Meilust, Warande, Schelde Veste of Markiezaten een beroep kunt doen op onze gratis sloopauto ophaal service.

sloopauto verkopen bergen op zoomSloopauto geld waard

Wij zijn geen sloopauto inkoper Bergen op Zoom geworden, omdat wij denken dat we de schadeauto’s of sloopauto’s wel weer de weg op krijgen. Wij kunnen wel de waarde van een sloopauto voor de oude eigenaar verzilveren. Uw sloopauto is geld waard, ongeacht al zijn gebreken, schade en vele kilometers op de teller. De waarde zit niet eens diep verstopt: het zijn de metalen en de losse onderdelen die voor hergebruik en/of recycling in aanmerking komen die geld opbrengen bij verkoop aan de sloop. Wij werken in het hele land samen met demontagebedrijven die werken volgens de richtlijnen van Auto Recycling Nederland (95 procent van de sloopauto wordt niet meer zomaar ‘weggegooid’) en brancheorganisatie Stiba en daarmee een zo groot mogelijke waarde halen uit het te slopen voertuig. Die waarde komt bij u als sloopauto verkoper Bergen op Zoom terug.

Sloopauto verkopen Bergen op Zoom

Bent u benieuwd naar de waarde van de eigen sloopauto? Neem dan contact op met de Sloopauto Ophaaldienst Nederland. Wij zijn auto inkoper in de ruimste zin van het woord. Oftewel: het maakt ons niet uit hoe oud je auto is, wat de schade is en over wat voor auto we het precies hebben, wij brengen altijd een bod uit. Zorg ervoor dat alle informatie over het voertuig binnen handbereik is: merk, bouwjaar, kenteken en eventueel beeldmateriaal om een inschatting van schade en gebreken te kunnen maken. U kunt een bod opvragen door ons te bellen of bericht te sturen via deze website. U krijgt per ommegaand (of bij grote drukte in ieder geval zo snel mogelijk) een scherp bod uitgebracht.

Sloopauto laten ophalen Bergen op Zoom

Akkoord met het geboden bedrag? Dan maken we meteen een afspraak voor het laten weghalen van de sloopauto in Bergen op Zoom (en omgeving). Wij zijn overal snel ter plaatse en komen op het door u aangegeven moment naar de door u aangewezen locatie. U krijgt dan:

  • Contant geld voor uw sloopauto Bergen op Zoom
  • Gratis vervoer auto naar de sloperij Bergen op Zoom
  • Uw vrijwaringsbewijs voor het stopzetten van verzekering en belasting

Dus geen eindeloze en vruchteloze pogingen om zelf te verkopen, maar in één keer je sloopauto kwijt, mét vergoeding en gratis transport. Sloopauto verkopen Bergen op Zoom, meer weten? Bel dan nu de Sloopauto Ophaaldienst Nederland!