Sloopauto verkopen Den Haag

Waar kan ik terecht voor het sloopauto verkopen Den Haag? Een goede auto verkopen in Den Haag is één ding. Daar kun je online of bij vertrouwde autodealers zelf aardig je weg vinden. Maar een total loss auto Den Haag? Een auto met zware schade laten ophalen in Den Haag? Een APK afgekeurde auto verkopen in Den Haag? Dat is een hele andere ‘tak van sport’. De Nationale Sloopauto Ophaaldienst is een gespecialiseerd sloopauto opkoper. In Den Haag, en in heel Nederland, helpen wij je snel de sloopauto verkopen. Wij geven je waardeloos geworden auto weer waarde terug!

Sloopauto verkopen Den Haag

Wij maken geen onderscheid tussen verschillende schadeauto’s en sloopauto’s. De Nationale Sloopauto Ophaaldienst is universeel sloopauto inkoper. Duitse, Franse, Japanse, Amerikaanse of Europese merken, dat maakt voor ons geen verschil. Heb je een sloopauto te koop in Den Haag, laat ons dan weten om wat voor merk en type het gaat, stuur of bel ons de algemene gegevens door en maak voor de zekerheid een paar foto’s van de auto, zodat wij een inschatting van eventuele schade kunnen maken. Op basis van deze gegevens van de sloopauto Den Haag doen wij je een bod om hem over te nemen. Ga je akkoord? Dan maken we meteen een vervolgafspraak voor het sloopauto transport Den Haag.

Gratis sloopauto ophalen Den Haag

Wat wij doen is het sloopauto vervoer in Den Haag en omgeving kosteloos verzorgen. Daarbij kunnen we vrijwel altijd een vergoeding voor de sloopauto Den Haag aanbieden en handelen we alle bijkomstigheden rond de sloopauto verkoop voor je af. Van Scheveningen, Duindorp, de Vogelwijk en Kijkduin tot Ypenburg, Laakkwartier, Leidschenveen, Hoornwijck en Wateringse Veld. In Den Haag centrum, de Schilderswijk, Transvaal, het Zuiderpark, Leyenburg, de Vruchtenbuurt of het Zeeheldenkwartier; wij weten overal de weg. Vaak kunnen we binnen 24 uur al ter plaatse zijn voor het weghalen van een sloopauto in Den Haag.

Een sloopauto moet weg. Of de auto afgeschreven is, het een APK afgekeurd voertuig is of een auto die simpelweg opgereden is (door schadegevallen of vanwege de leeftijd); als je er niet meer mee de weg op kunt, staat hij alleen nog maar stil te staan en geld te kosten, aangezien verzekeringskosten en belastingen gewoon voortduren. Dat is zonde natuurlijk. Nog een groot voordeel van de sloopauto snel laten ophalen in Den Haag is dat je die kosten niet meer maakt.

Sloopauto verkoop Den Haag via de Nationale Sloopauto Ophaaldienst

Daarbij hopen we je met de Nationale Sloopauto Ophaaldienst veel gemak te bieden bij de sloopauto verkoop Den Haag. Want wil je dat zelf doen dan is het maar afwachten of je überhaupt een geïnteresseerde partij vindt. Dan komen er onderhandelingen bij over de sloopauto prijs, moet je maar uitzoeken hoe je het sloopauto weghalen geregeld krijgt en hopen dat de verkoop niet alsnog afketst. Wij ontzorgen je volledig met het wegdoen van de sloopauto in Den Haag en regio. We beklinken de koop al in het eerste contact als je wilt en spreken meteen af waar en wanneer je de sloopauto wilt laten oppikken. De vrijwaring voor de verzekering, de afmelding bij de RDW, het wordt allemaal in één keer voor je geregeld.

Recycling sloopauto Den Haag

Wij brengen je auto naar de sloop in Den Haag, naar een RDW erkend demontage bedrijf dat werkt volgens de normen van Auto Recycling Nederland. Daar laten we auto’s demonteren met optimaal oog voor afvalscheiding en recycling. Dat is goed voor het milieu en ook voor de portemonnee. Wij doen een bod op sloopauto’s dat is gebaseerd op de geldende oud ijzerprijs en op de mogelijke hergebruik van nog intacte onderdelen uit de oude auto. Heb je al een vergoeding voorgesteld gekregen voor je Haagse sloopauto? Vragen staat altijd vrij: wij kunnen je wellicht een betere aanbieding doen. De Nationale Sloopauto Ophaaldienst is zeven dagen in de week bereikbaar voor je sloopauto verkopen Den Haag, dus bel en laat ons direct een prijsvoorstel doen!

sloopauto verkopen den haagVergoeding sloopauto Den Haag

Vraag je ons nu: hoeveel geld krijg ik voor mijn sloopauto? Dan kunnen we daar niet zomaar antwoord op geven. Dat is afhankelijk van merk, bouwjaar, eventuele schade en per dag wisselende tarieven. Denk vooral niet in de richting van de nieuwwaarde, maar elk geldbedrag voor een sloopauto is meegenomen, toch? Zeker omdat onze ophaalservice ook al gratis is. Je krijgt het afgesproken bedrag contant uitbetaald door onze chauffeur als die de sloopauto komt halen. Hij neemt ook het vrijwaringsbewijs voor je mee, om de autoverzekering te kunnen opzeggen.

Gratis sloopauto naar de sloop brengen

Waar heb je de sloopauto in Den Haag staan? Staat hij voor de deur, staat de oude bedrijfsauto op je bedrijfsterrein? Een onverzekerde auto mag niet op de openbare weg staan, laat staan de openbare weg op rijden. Dus komen we naar jou toe, op de door jou aangegeven plaats en op een tijdstip dat jou schikt. Ook als dat in de avond of het weekend is valt dat gewoon onder onze service. Dat levert dus geen extra kosten op. Heb je het ‘aanbod’ gekregen om met gesloten beurzen een auto zelf te brengen naar de sloperij in Den Haag of naar een autobedrijf in Den Haag? Laat je niet in de maling nemen! Sloopauto vervoer in Den Haag plus cash geld voor de oude, kapotte auto is voor de Nationale Sloopauto Ophaaldienst standaard service! Sta je langs de weg of op een betaalde plaats in Den Haag? Dan komen we sowieso zo snel mogelijk naar je toe.

Sloopauto verkopen Den Haag: Je auto te koop?

Dus hierbij nog eens kort en krachtig verwoord waarmee wij je kunnen helpen als je een sloopauto in Den Haag te koop hebt staan:

  • Direct een bod op jouw schadeauto/sloopauto/afgekeurde auto in Den Haag
  • Gratis sloopauto ophalen in Den Haag (7 dagen in de week, 24 uur per dag bereikbaar)
  • Contante betaling sloopauto bij overdracht
  • Vrijwaringsbewijs voor autoverzekering en afmelding voor de wegenbelasting worden door ons geregeld

Wij bieden de beste prijs voor sloopauto’s en besparen je ontzettend veel tijd, moeite en irritaties door je de verkoop of het vervoer naar de autosloop Den Haag uit handen te nemen. Sloopauto verkopen Den Haag: Bel nu voor meer informatie of een bod!