Autosloop Hoofddorp

Autosloop Hoofddorp

Autosloop HoofddorpJe bent op zoek naar een autosloop Hoofddorp. Gestrand voor de eigen voordeur, door pech of ongeval getroffen in de omgeving of stilgevallen in het centrum van Hoofddorp of een van de andere wijken of bedrijventerreinen. Dat is balen. De auto moet weg, maar waarnaartoe? Waar vind je een autosloperij in Hoofddorp en wie brengt hem daarheen?

Autosloop in Hoofddorp zoeken

Daar kunnen wij bij helpen. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om zelf een sloperij in Hoofddorp te zoeken, een transporteur in te schakelen (want als een auto afgekeurd is mag hij de weg niet meer op en als hij zware schade heeft kan hij meestal de weg niet meer op) en dan maar te hopen of er een beetje gunstige afspraak te maken valt. Daarna moeten er bovendien nog wat ‘papieren zaken’ worden afgehandeld. Alles optellend kun je erop rekenen dat je zomaar een ruime werkdag kwijt bent voordat je auto naar de sloop in Hoofddorp is vervoerd.

Sloopauto inkoop Hoofddorp

Wat nu als je met één telefoontje uit de brand geholpen wordt? Dat is de service die wij bieden aan mensen die een autosloop Hoofddorp zoeken.

  • Eén afspraak via deze website of via 06-38505038
  • Sloopauto laten ophalen in Hoofddorp op tijd en plaats naar jouw keuze
  • Vervoer naar RDW-erkende autosloop Hoofddorp
  • Complete afhandeling van alle bijkomende zaken wordt geregeld

Snelle service, 24/7 bereikbaar, afspreken binnen 24 uur en samenwerkend met gecertificeerde, goede partners in de autobranche. En we kopen alle auto’s in, ongeacht merk, bouwjaar en soort schade (blikschade, motorschade, brandschade, waterschade, total loss). Behoefte aan meer informatie? Bel dan 06-38505038!

Sloopauto ophalen Hoofddorp met vergoeding

De oude auto wordt naar een RDW-erkend demontagebedrijf gebracht. Dit zorgt voor een duurzame verwerking van het voertuig. Onderdelen die nog prima te hergebruiken zijn, worden eruit gehaald, vloeistoffen worden apart ingezameld en verwerkt/afgevoerd en materialen hebben recycling als bestemming. In die wetenschap bieden wij een vergoeding aan voor de sloopauto die zal worden uitbetaald als de auto wordt opgehaald.

Auto laten wegslepen Hoofddorp

We gaan als volgt te werk:

  • Bel ons op 06-38505038. We spreken de conditie van de auto door en maken aan de hand daarvan een afspraak over de vergoeding.
  • Binnen 24 uur kan er al een moment worden geprikt om de oude auto te laten weghalen op de aangegeven locatie in of rond Hoofddorp.
  • De chauffeur die het voertuig ophaalt, betaalt het afgesproken geldbedrag uit en geeft een vrijwaringsbewijs af waarmee de verzekering opgezegd kan worden.
  • Wij zorgen voor afmelding van de sloopauto bij de Belastingdienst.

Alles geregeld in één afspraak dus. Zijn hierover nog vragen, bel dan gerust naar 06-38505038.

Autosloperijen regio Hoofddorp, Amsterdam

Wij zijn inkoper van sloopauto’s in heel Nederland. Dus ook als u niet in Hoofddorp zelf met een schadeauto, sloopauto of afgekeurd voertuig staat, maar in de omgeving zijn we net zo snel ter plekke. Een sloperij in Diemen, Amstelveen, Weesp, Beverwijk of Haarlem bijvoorbeeld; daar zijn we je op dezelfde manier van dienst als hier. Ook daarvoor, bel 06-38505038.