Autosloperij Amstelveen

Autosloperij Amstelveen

autosloperij amstelveenUw auto heeft schade opgelopen bij een ongeval, is de APK-keuring niet doorgekomen of de reparatiekosten wegen simpelweg niet meer op tegen de dagwaarde van de auto. Daarom bent u eigenlijk op zoek naar een autosloperij in Amstelveen en omgeving, maar het is niet de leukste klus van het jaar om de auto naar de sloop te brengen. Daar komt een hoop uitzoekwerk en geregel bij kijken en – als je niet oppast – nog kosten ook zelfs. Maar dat is niet nodig. Wij helpen u snel van de sloopauto af. Wij laten de schadeauto of sloopauto ophalen in Amstelveen en zorgen ervoor dat u geen omkijken heeft naar al het uitzoekwerk en geregel eromheen.

Sloopauto Amstelveen ophalen of slepen

Wij werken met een landelijk netwerk van nette en betrouwbare partners in de autobranche. Waar uw auto ook staat – Amstelveen, Bovenkerk, Nes aan de Amstel, Ouderkerk aan de Amstel, De Zwarte Kat -, dat maakt voor ons geen verschil. Wij bieden door het hele land een 24-uursservice, dus ook voor het naar de autosloop Amstelveen brengen van uw voertuig. Waar u ook gestrand bent of waar u de afgeschreven of afgekeurde auto ook hebt staan, wij laten de sloopauto wegslepen (of opladen) op de plaats die u het beste uitkomt. En op het tijdstip dat u schikt.

Vergoeding sloopauto Amstelveen

We proberen op die manier zo makkelijk mogelijk voor u te plannen. Daarnaast kunnen we vrijwel altijd een vergoeding bieden voor het voertuig dat we naar de sloperij in Amstelveen vervoeren. Een sloopauto heeft voor u wellicht geen waarde meer (sterker nog: een auto die stilstaat, kost alleen maar geld), maar materialen en onderdelen worden hergebruikt en zijn dus zeker nog iets waard. Als u contact met ons opneemt via deze website of telefonisch via 06-38505038 bespreken we de hoogte van de eventuele vergoeding aan de hand van merk, type, bouwjaar en conditie van de auto.

Snel auto laten weghalen in Amstelveen

Waar en wanneer wilt u de oude auto laten ophalen in Amstelveen? Dat is de volgende vraag. Als we een vergoeding voor de sloopauto zijn overeengekomen, maken we direct een afspraak om u van het voertuig te ‘verlossen’. Dat kan al binnen 24 uur. De chauffeur van de sloopauto ophaaldienst komt op de door u aangegeven tijd naar de door u aangeduide plaats. Van hem krijgt u direct contant het afgesproken geldbedrag uitbetaald en het vrijwaringsbewijs overhandigd om de verzekering op te zeggen. Wij melden de auto voor u af bij de Belastingdienst.

Sloperij Amstelveen

Kortom, in één afspraak is alles afgehandeld:

Geen eindeloos geregel meer bij het autosloperij Amstelveen zoeken
In één contactmoment een vergoeding en een afspraak om de sloopauto te laten weghalen in Amstelveen
Binnen 24 uur van de sloopauto af in Amstelveen en omgeving

Geïnteresseerd in onze snelle service? Bel dan naar 06-38505038 om direct een afspraak te maken over het weghalen van uw sloopauto. Ook als de wagen ergens in de omgeving staat (in Amsterdam, Diemen, Haarlem, Weesp, Zaandam of Beverwijk bijvoorbeeld) zijn we even snel ter plaatse.