Autosloperij Diemen

Autosloperij Diemen

autosloperij DiemenJe wilt je auto niet naar een autosloperij Diemen hoeven brengen, maar wat je helemaal niet wilt: veel tijd en energie steken in een autosloperij Diemen zoeken. Daar helpen wij je uit de brand. Als inkoper van sloopauto’s, schadeauto’s en afgekeurde auto’s zorgen wij ervoor dat de auto snel naar de sloop in Diemen wordt vervoerd, dat daar een vergoeding voor wordt betaald en dat je verder nergens omkijken naar hebt.

Auto naar de sloop in Diemen

Een ongeluk of pech met gevolgen gehad aan de Diem of langs het Amsterdam-Rijnkanaal dus? Als de auto rijp voor de sloop stil staat te staan in Diemen-Noord, Diemen-Zuid, Diemen-Centrum of op het bedrijventerrein Diemen zorgen wij voor snelle afhandeling van de zaak. Het is immers een vervelend blok aan het been, een auto die dusdanig beschadigd, versleten of afgekeurd is dat hij de weg niet meer op mag of kan. Zo’n voertuig staat alleen maar in de weg en kost nog geld aan verzekeringen en belastingen bovendien. Geef aan waar de sloopauto in Diemen staat en wij zorgen binnen een dag voor transport naar de autosloperij Diemen. Bel voor onze razendsnelle service naar: 06-38505038.

Afspraak maken autosloop Diemen

Hoe gaan wij te werk? Voor u is er maar één actie vereist: bellen naar 06-38505038. We spreken daarin snel een paar zaken over de auto door:

  • Om wat voor auto gaat het? Merk, type, bouwjaar, etcetera.
  • Is het een auto met schade, is hij afgekeurd of wegen de reparatiekosten om andere reden niet meer op tegen de nieuwwaarde?
  • Vervolgens doen we u een prijsvoorstel.
  • Zijn we akkoord over de vergoeding voor de sloopauto, dan maken we een afspraak over waar en wanneer we de oude auto in Diemen weghalen kunnen, om hem naar de sloperij te brengen.

Dankzij ons landelijke netwerk van autobedrijven en transportbedrijven kunnen we uw afgekeurde, afgeschreven of (total loss) beschadigde auto ophalen in Diemen binnen 24 uur.

Sloopauto ophalen in Diemen: afhandeling

We pikken de auto op op de door u aangegeven locatie in Diemen en op een tijdstip dat u het beste schikt. Onze chauffeur handelt verder alles met u af:

  • U ontvangt direct contant het afgesproken geldbedrag voor de sloopauto
  • U krijgt een vrijwaringsbewijs om de autoverzekering te kunnen beëindigen
  • De auto wordt door ons meteen afgemeld voor de wegenbelasting

Een ‘one-stop-service’ dus, hoewel de stop niet vrijwillig is geweest. Maar met onze snelle en all-inclusive service bij het naar de autosloop brengen van de auto proberen we u veel lastig en vervelend geregel te besparen. Dus bent u op zoek naar een autosloperij in Diemen of omgeving bent u met een enkel contactmoment volledig geholpen:

Betrouwbare autosloperij Diemen

Wij werken met autobedrijven, sloperijen en vervoersbedrijven in Diemen en omgeving – maar ook in de rest van het land – samen die RDW erkend zijn en werken volgens de richtlijnen van brancheorganisaties als STIBA. Nette, betrouwbare bedrijven die onder andere zorgen voor zoveel mogelijk hergebruik van onderdelen en materialen van de oude voertuigen. Door die recycling behoudt de auto enige waarde en kunnen we in bijna alle gevallen nog een vergoeding voor de sloopauto betalen. Voor meer informatie: 06-38505038.