De sloopauto’s van de merken: Mercedes, Audi, Volkswagen en BMW hebben een hoge restwaarde.

De sloopauto’s van de merken: Mercedes, Audi, Volkswagen en BMW hebben een hoge restwaarde.

Alle autofabrikanten uit Duitsland hebben vijf jaar geleden besloten om ook in andere werelddelen dan Europa hun auto’s te gaan verkopen. Door deze keuze zijn ze minder afhankelijk van de verkoop in alle Europese landen. De Franse autofabrikanten hebben zich afgelopen jaar nog steeds voornamelijk gericht op de traditionele Europese automarkten. Deze keuze heeft hun door de economische crises in Europa in de financiële problemen gebracht.

De sloop auto’s van de Franse merken Citroen , Renault en Peugeot hebben hierdoor een hele lage restwaarde verkregen ten opzichte van Duitse automerken.

Een Franse auto met het bouwjaar 2000 brengt hierdoor EUR 1.000,= minder op dan Duits automerk. Een Citroen Saxo met het bouwjaar 2000 heeft nog een belang van de waarde van het ijzer en metaal. Een Audi uit 2000 heeft nog een restwaarde van EUR 1.000,= of EUR 2.000,=.

De Audi’s, Mercedessen en Volkswagens zijn ontzettend populair in Amerika , Brazilië, Noord Afrika en vele Aziatische landen. De vraag naar deze auto’s is afgelopen jaren enorm toegenomen. Ook de vraag naar tweedehands onderdelen en Nederlandse sloop auto’s  in Noord Afrikaanse landen is toegenomen.

Schadeauto’s jonger dan tien jaar, met nog een goed werkende motor worden geëxporteerd naar landen binnen Europa en/of andere werelddelen.

Schade auto’s uit Nederland is een belangrijk export product geworden. Vooral door de wet en regelgeving met betrekking tot de jaarlijkse apk keuring is de Nederlandse sloop auto, schade auto, defecte auto en apk afgekeurde auto’s populair in het buitenland.

Wanneer uw uw goede oude auto, sloopauto, schadeauto en/of nog goede tweedehands wagen wil verkopen dan is het goed en verstandig om contact met ons op te nemen. Wij geven u graag alle informatie mbt uw auto en zijn u graag van dienst… !