De troonoverdracht zorgt in Sloopauto en Sloperij Nederland komend jaar voor meer vertrouwen in de economie.

De troonoverdracht zorgt in Sloopauto en Sloperij Nederland komend jaar voor meer vertrouwen in de economie.

De sloopauto Amsterdam Inkoop Dienst, De Den Haag sloopauto verkoop bedrijf, de Rotterdam sloopauto Verkoop Centrale en de Utrechtse Sloopauto Inkoop Company gaan samen met alle autosloperijen en autodemontagebedrijven weer er alles aan doen om verkoopbevorderende diensten te verlenen en gaan er alles aan doen om de sloopauto bezitter beter ter woord te staan dan voorheen.

Economen in Nederland verwachten dat vanaf vrijdag jl de verkoop van tweedehands auto’s weer op gang gaat komen en dat de zuinige en spaarzame Nederlander weer meer gaat besteden dan afgelopen jaren. Het vertrouwen in de regering om het tij te laten keren is even een tijdje weggeweest. Veel Nederlanders wisten even niet of zij moesten sparen, besteden en/of investeren. Miljarden euro’s zijn niet in beweging geweest en gekomen, maar gaat door de troonwisseling weer in de economie gebracht worden door meer positief gestemde Nederlander, werkgevers, vakbonden etc. De koopkracht crises zal hiermee tot een oplossing komen.

Duurzame sloop bedrijven en milieu vriendelijke sloopauto en verwerkingsbedrijven gaan samen met de gelederen sluiten en de handen in een sluiten om de vraag naar verantwoord bewerken van sloop auto’s en schadeautos naar de nieuwe normen en waarden te laten verlopen.

Naar verwachting moeten komende jaren alle sloop auto’s in bijvoorbeeld: Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel. De sloperijen mogen dan nog wel de sloopauto’s ophalen en inkopen, maar mogen deze auto’s niet meer demonteren. Deze oude wagens en defecte auto’s moeten naar Tiel vervoerd worden en bij het betreffende landelijke verwerkingsbedrijf , dat voldoet aan alle Europese normen verwerkt kan worden. Of de machines en de wil van ARN het aanbod kan verwerken is nog de grote vraag. Waarschijnlijk is de capaciteit van deze machine onvoldoende om te kunnen voldoen aan de wil en opgedragen regelgevingen van de ARN.

Uit vele onderzoeken is gebleken dat Nederland door haar ecologische voorbeeldrol haar concurrentie strijd op de automarkt in Europa gaat verlezen en dat de regering gaat besluiten om, onder druk van de Duitse Automarkt van de merken Audi, Mercedes , Opel en Volkswagen de vele goed bedoelde voorstellen moet laten varen om Nederland de 30 % van haar export naar Duitsland te kunnen waarborgen voor de toekomst.

Wij halen uw auto binnen drie uur op en geven u altijd de beste prijs voor uw oude auto.

Met vriendelijke groet,

Sloopauto Verkoop Bedrijf Nederland.

Sloopauto Inkoop Dienst Nederland.

Sloopauto Ophaal Centrale Nederland