De vraag naar sloop auto’s in Duitsland enorm gestegen.

De vraag naar sloop auto’s in Duitsland enorm gestegen.

De economie van Duitsland is stijgend en ervaart niet zoals de meeste andere Europese landen een recessie. Door de economische stijging is de vraag naar ijzer en metaal aan het toenemen. De industrie moet meer metaal hebben om aan de vraag naar producten waarin ijzer te kunnen voldoen.

De auto industrie heeft nog nooit zo goede cijfers vertoont als jaren daarvoor. Alle Duitse automerken realiseren een bijzonder goed financieel resultaat en hebben niet eerder zoveel extra auto’s verkocht.

Ook de machinebouw bedrijven zien een groei in hun order portefeuille. Een sloopauto dip zoals in onze land kennen zij niet. In Duitsland is de bouw in volle bloei en worden is de verkoop van woningen in volle gang. Door de enorme economische groei is de vraag naar werknemers en arbeiders enorm toegenomen. Er heerst in Duitsland nu een tekort aan bijvoorbeeld arbeiders op sloperijen en autosloperijen die  het demonteren van auto’s kunnen behandelen.

Alle autosloperijen in Duitsland zetten nu veel werknemers uit andere landen in om het verwerken van sloopauto’s en het behandelen van schadeauto’s conform de verwachting te laten geschieden.

De medewerkers van autodemontage bedrijven in Duitsland hebben zelfs een landelijke loonstijging ervaren. Zij zijn meer gaan verdienen in de sloop auto verwerking branche en zijn niet zoals de sloopauto verwerkers in Nederland minder gaan verdienen.

Bij ons ontvangt u wel meer voor uw sloopauto of schadeauto.

Bel ons op om de hoogste prijs voor uw sloop auto of schade auto te ontvangen.