KvK ziet stijging failisementen

KvK ziet vele sloopauto bedrijven, sloperijen, autosloperijen en autobedrijven failliet gaan.

De Kamer van Koophandel heeft waargenomen dat vele sloop auto ondernemingen en autohandelaren het afgelopen jaar zijn gestopt met haar bedrijfsactiviteiten en hun bedrijf hebben moeten staken door de verslechterende economische situatie in Auto Nederland.

De Nederlandse autohandel was een bloeiende markt waarin alle marktpartijen altijd goed hun geld konden verdienen.  Autohandelaren klaagde nooit en pakte altijd hun inkomen door de groeiende markt en in de situatie dat alle Nederlanders voldoende en vaak extra hadden te besteden. Vooral in de maanden dat de winstuitkeringen en het vakantiegeld werd uitgekeerd aan de medewerkers dan werden in deze maand of de maanden daarop volgend meer auto’s verkocht in Nederland.

De Nederlander wordt zuiniger en denkt nu langer na hoe zij hun verdiende geld gaan uitgeven en gaan besteden. Het minder aankopen van auto’s betekent ook dat er minder sloopauto’s in de roulatie komen. De automarkt staat net als de huizenmarkt stil en wacht op betere tijden.

In de Media wordt gesproken over een reductie van 10 %, 20 % of 30 %, maar de werkelijke daling gaat richting de 50 %. Dat betekent , dat er 50 % minder occasions worden verkocht dan twee jaar geleden. Er wordt de helft minder 2dehans auto’s verkocht dan voorheen. 

Ook de internetbedrijven waarop sloop auto’s, sloopwagens, kapotte auto’s, apk afgekeurde auto’s en auto’s zonder apk te koop geplaatst kunnen worden zien hun advertentie inkomsten drastisch verminderen.

Verkoop sloop auto ons! Sloopauto Inkoop Specialist. Auto Inkoop Centrale, Inkoop Sloopauto Bedrijf. De internet bedrijven doen er alles aan om de aandacht te trekken van sloop auto eigenaren hun auto naar hun toe te trekken.

Door de toenemende vraag om autobezitters alle informatie te geven over de restwaarde van de gebruikte auto, is ons bedrijf zeven dagen per week en vierentwintig uur per dag bereikbaar om te kunnen bemiddelen tussen de vraag van sloopautos en de aanbod van sloop autos.

Op de site kunt u uw naam en telefoonnummer invullen en wij bellen u binnen een uur op om samen met u alle mogelijkheden mbt uw sloop auto, auto naar de sloop, het afvoeren van uw auto, auto wegbrengen te bespreken.

Neem contact met ons op, om alle mogelijkheden mbt uw auto te bespreken.