Sloop auto en schade auto schaarste in Amsterdam, Haarlem, Hoofddorp, Amstelveen en Diemen.

Sloop auto en schade auto schaarste in Amsterdam, Haarlem, Hoofddorp, Amstelveen en Diemen.

Autosloperijen in: Landsmeer, Schiphol, Abcoude, Beverwijk, IJmuiden, Badhoevedorp, Assendelft, Vijfhuizen, Halfweg, Hillegom, Velsen, Ouderkerk aan den IJssel, Aalsmeer, Heemstede, Nieuw Vennep, Castricum, Wormerveer, Purmerend, Velserbroek, Zaandam, Amsterdam en alle andere plaatsen in Noord Holland.

Iedereen in Nederland is aan het bezuinigen en denkt goed na wanneer zij geld gaan uitgeven, besteden , sparen en gaan investeren. Door het hand op de knip houden worden er minder auto’s gekocht en verkocht in Nederland. De markt met betrekking tot grote en zware auto’s staat helemaal stil. Grote auto’s van de merken Renault, Ford, Citroen en andere merken staat helemaal stil. Alleen de verkoop van kleine en lichte auto’s verloopt nog naar wens. Op de site www.marktplaats.nl staan de zwaardere auto’s al jaren te koop en te wachten op een nieuwe eigenaar. Op hun auto voor de gewenste vraagprijs te verkopen hebben vele autobezitters hun auto geschorst.

Wij krijgen iedere dag vele mensen aan de telefoon die hun auto niet voor een volgende periode willen schorsen en graag zo spoedig mogelijk de maandelijkse kosten van hun auto willen stoppen. Sloperijen nemen niet het verkoop risico op zich en bieden de bezitters van de goede auto een vergoeding voor het gewicht van de auto. De autodemontage bedrijven in bijvoorbeeld in Amsterdam geven een vergoeding voor het ijzer en het metaal van de auto. De sloopbedrijven laten de auto demonteren en verwerken en gaan de auto niet opnieuw op de markt brengen.

De autodemontage bedrijven krijgen hierdoor minder sloop auto’s aangeboden, waardoor zij niet in de gelegenheid komen om onderdelen te kunnen verkopen en andere onderdelen van de auto te verkopen aan bedrijven die belangstelling hebben voor bijvoorbeeld accu’s, banden, katalysatoren etc etc. De handel van de autosloop bedrijven is hierdoor op een laag pitje gekomen.

Een sloopauto verkopen is gezien bovenstaande een moment om een bij stil te staan. U kunt door deze bijzondere marktsituatie meer ontvangen voor uw oude auto, defecte auto, kapotte auto, apk afgekeurde auto en/of nog goede tweedehandsauto.

Verkoop uw sloopauto voor de beste mogelijke prijs. Wij kopen dagelijks alle loop en sloopauto’s in Nederland. Het inkopen van sloop auto’s is onze specialiteit en nemen iedere dag alle tijd om de auto bezitter te vertellen over de mogelijkheden van de auto. Wij geven altijd de hoogste prijs voor sloopautos.

Bel ons op om u volledig te laten informeren.

Wij zijn u graag van dienst!

Met vriendelijke groet,

Sloopauto Verkoop Bedrijf Nederland