Sloop auto’s minder aangeboden, minder benzine verkocht en minder boetes uitgedeeld.

Sloop auto’s minder aangeboden, minder benzine verkocht en minder boetes uitgedeeld.

Nederlanders, die minder dan EUR 30.000,= per jaar verdienen denken nu vijf keer langer na, wanneer zij een euro mogen en/of moeten gaan uitgeven. Wanneer deze mensen een sloopauto hebben dan gaan zij op zoek naar de hoogste vergoeding die zij voor een defecte of schadeauto kunnen ontvangen. Net als hun afgedankte bankstel gaan zijn opzoek naar de hoogste vergoeding voor hun apk afgekeurden auto. Door de aanhoudende maandelijkse vaste kosten van wegenbelasting en verzekeringspenningen willen zij hun tweedehandsauto zo spoedig mogelijk verkopen.

Alle benzinepomp houders hebben gemerkt dat zij veel minder liters brandstof verkopen dan een jaar geleden en de jaren daarvoor. De reden hiervan is dat er heel veel zuinige auto’s op de markt zijn gekomen en dat er meer met het openbaar vervoer wordt gereisd van voorheen. Veel mensen laten hun auto in het weekend staan er kiezen er voor om bijvoorbeeld met hun gezin of hun naasten met de fiets of de trein naar een bestemming te brengen die zij normaal met een motorrijtuig zouden gaan bezoeken.

Een paar maanden geleden heeft de overheid op de autosnelweg van Utrecht naar Amsterdam voor miljoenen extra boetes kunnen incasseren. Alle Nederlandse kranten hebben hier over geschreven en bericht. Door het langzamer rijden van auto’s worden in deze regio ook minder sloopauto’s en schadeauto’s aangeboden. De bergingsbedrijven hebben minder werk, de ANWB heeft minder dienstverlening te verrichten en de sloperijen hebben minder auto’s op te halen en in te kopen.

Wanneer u uw auto wil verkopen en aanbieden dan is het goed om contact met ons te nemen. Wij geven altijd de juiste prijs voor gebruikte auto’s of auto’s die niet meer goed zijn.

Bel ons op, voor alle nodige informatie.