Sloopauto gevraagd

Sloopauto gevraagd door Sloopauto Nederland. Wij vragen: ‘sloopauto te koop’ in heel Nederland. Waar u ook woont in Nederland, neem contact met ons op 06 38 50 50 38 om uw Sloopauto aan ons te verkopen. Uw sloopauto vragen wij te koop, alle merken, ongeacht de staat waarin het voertuig zich bevindt. Maak nu gebruik van de inkoopservice via internet op onze website. Vul de gegevens van uw sloopauto in op het formulier. Ook de benodigde persoonsgegevens. Zodat wij u op de door u gewenste manier een bod op uw auto uit kunnen brengen. Onze terugbel service dient de klant, vul uw telefoonnummer in en wij reageren met onze telefoondienst. Alle informatie en een richtprijs/waardebepaling en afspraak voor onze buitendienst kunt u hier bespreken.

Sloopauto NU te koop gevraagd door heel Nederland

Wij hanteren vier klassen sloopauto, naar de kwaliteit en de mogelijkheden van de auto in het economisch verkeer.

  • Sloopauto: primair hergebruik van waardevolle onderdelen en recycling van het metaal en diverse reststoffen tot aan energieopwekkeing.
  • Schade auto: door verstandig hergebruik van onderdelen en kostenbesparing op manuren een scherp geprijsde occasion voor de handelsvoorraad
  • Tweedehands auto: alle gangbare merken met APK keuring hebben onze interesse.
  • Export auto: prioriteit voor Duitse werkpaarden en Japanse kilometervreters.

Inkoop en veilig transport naar een auto demontage bedrijf in de regio is onze specialiteit. Onze aangesloten bedrijven werken op basis van certificering door de brancheorganisaties. Deze worden in onderling overleg opgesteld, naar de richtlijnen van de wetgeving op het gebied van milieuveiligheid bij auto demontage bedrijven. Sloopauto Nederland vraagt daarom uw sloopauto aan ons te verkopen. Met een gerust hart kunt u de sloopauto door onze demontage specialisten laten verwerken. Aftappen en scheiding van diverse vloeistoffen, opslag en afvoer ten behoeve van recycling. Allerhande onderdelen die geschikt zijn voor hergebruik. Reststoffen die via ultra moderne recycling technieken weer waardevol basismateriaal leveren voor nieuw te produceren automobielen. Wij vragen uw sloopauto, opdat u met een gerust hart de recycling aan onze demontage branche kunt toe vertrouwen. Want veilig werken voor het milieu is in ons aller belang, mensen, dieren en bloemen en bijtjes.Bel onze infolijn 06-42 52 14 79 Sloopauto Nederland staat voor betrouwbaarheid!

Laat u door ons eerst goed informeren over de mogelijkheden van uw auto.
Bel ons op!

Telefoonnummer:

BEL 06 38 50 50 38