Sloopauto inkoop verloopt tegenwoordig anders

Inkoop van Sloopauto’s en verkoop van sloopauto’s verloopt anders dan voorheen.

IJzerprijs voor sloopauto’s is drastisch veranderd afgelopen jaren.

Ruim acht, zeven, zes en vijf jaar geleden was China volop bezig om er alles aan te doen om de infrastructuur in orde te maken om de Olympische Spelen in China goed en volledig naar wens op te zetten conform de afspraken met alle grote wereldmachten en ICO en CIO, en alle andere overkoepelende organisaties.

China heeft toen der tijd vele nieuwe wegen, tunnels, gebouwen, hotels etc uit de grond gestampt om hierdoor de westerse wereld laten zien dat zij in staat zijn om z’n groot evenement op te zetten.

Alle bedrijven in China, hebben er voor gezorgd dat de vraag naar metaal en ijzer toen der tijd is toegenomen. Vooral de landen in Europa hebben voorzien in de vraag naar grondstoffen. Door het veranderen van de vraag en aanbod van metalen in Europa en China zijn bijna alle prijzen van grondstoffen in deze periode , jaren gestegen naar een legendarische hoogte.

Zonder dat de sloperijen in bijvoorbeeld Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Hoogvliet , Pernis, Dordrecht, Zwijndrecht, Barendrecht en de autosloperijen in Den Haag, Zoetermeer, Delft , Leiden, Gouda, Gorinchem etc er zich van bewust van waren hebben zij van alle metal inzamel bedrijven in Nederland een hoger vergoeding gekregen voor sloop auto’s en schade auto’s.

In het jaar 2012 zijn de Olympische spelen georganiseerd, waardoor de stijging van de ijzerprijs en overige grondstoffen minder hoog was dan in de periode van China. De infrastructuur in Engeland is wel veranderd en verbeterd, maar niet in de omgang zoals in China toen der tijd.

Vijf jaar geleden hebben vele Chinese handelsondernemingen contact met ons opgenomen en gevraagd om ijzer en metaal bij ons in te kunnen kopen.

De Chinese bedrijven toen der tijd hebben we verteld dat we een tussenpersoon zijn en dat we geen sloperij, autosloperij en/of autodemontage bedrijf betreffen die dagelijks vele sloop autos in het land ophalen, inkopen en verkopen.

Wij vertrouwen erop dat wij met bovenstaande toelichting een duidelijk en reƫel beeld hebben verwoord met de volledig andere markt van zes jaar geleden.

Wanneer u aanvullende sloopauto / schadeauto informatie wenst te ontvangen en/of van gedachte wil wisselen over bovenstaand onderwerp dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Auto aanbieden …  ?

Direct contact met een medewerker.. Bel ons op.. !!!


Sloop auto’s stranden iedere week rond alle voetbalstadions, winkelcentra en andere evenementen in bijvoorbeeld: Alkmaar, Heerhugowaard, Den Helder, Hoorn, Blokker, Volendam, Heemstede, Duivendrecht, Lisse, Amstelveen, Hoofddorp, Vijfhuizen, Haarlem, Zwanenburg, Amsterdam, Amsterdam Zuid Oost, Weesp, Abcoude, Almere, Hilversum, Baarn of Zaandam en Zaanstad.

Sloop Auto Ophaaldienst haalt ieder weekend alle kapotte en defecte auto’s bij bovengenoemde locaties. Onze Auto Weghaal Service is ook in het weekend actief om alle gestrande auto bezitters te ondersteunen met het weghalen van een auto en het wegbrengen van deze auto’s.

Hoe dan ook zorgen wij, in samenwerking met vele parkeer beheer bedrijven voor het weghalen van alle auto’s. Heeft u een auto die weggebracht moet worden of heeft u een auto die opgehaald moet worden dan is het goed om contact met ons op te nemen.

Met vriendelijk groet, Auto Ophaal Service Nederland