Sloopauto s en schadeauto s kunnen niet, per direct, door de ANWB en Route Mobile worden opgehaald.

Sloopauto s en schadeauto s kunnen niet, per direct, door de ANWB en Route Mobile worden opgehaald.

Voor de sloperijen, autosloopbedrijven en sloopbedrijven in Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Hoogvliet, Dordrecht, Papendrecht, Barendrecht , Zwijndrecht, Amsterdam, Diemen, Amstelveen, Hoofddorp, Den Haag, Zoetermeer, Delft, Leiden, Gouda en Gorinchem is er veel veranderd met betrekking tot het ophalen, verkopen, inkopen van loop en sloop auto en bijvoorbeeld auto s zonder apk en niet goedgekeurde auto’s.

Sloopauto s worden door het slechte weer loop of sloopauto s en moeten zsm naar de sloop gebracht worden.

Door de slechte weersomstandigheden van afgelopen weken zijn er extra veel sloop auto s verkocht en ingekocht dan in de andere kwartalen. Door de extreem lage temperaturen hebben vele mechanische onderdelen het begeven.

Ook door het niet kunnen betalen van de maandelijkse kosten bieden vele mensen hun auto voor de sloop of loop aan. Voor deze klanten nemen we extra de tijd om te verwoorden dat allen de kleine lichte auto’s nog enige marktwaarden hebben en dat de grote en zware auto’s van bijvoorbeeld uit 2000 of 2001 niet meer de marktwaarde hebben dan vorig jaar en de jaren daarvoor.

Snel uw auto verkopen …. Auto naar de sloop laten brengen . Uw auto laten slopen… . Loop of sloop auto verkopen..

Bel ons op!